Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه فرهنگیان درنظر دارد؛ به منظور تامین و تکمیل بخشی از نیروی انسانی هیات علمی مورد نیاز پردیس‌ها و مراکز خود، از طریق فراخوان عمومی برای سال ۱۴۰۱ اقدام به جذب ۳۰۰ عضو هیات علمی کند.

به گزارش ایران اکونومیست از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، بر این اساس این دانشگاه در ۱۸ رشته مورد نیاز خود در پردیس‌ها و مراکز سراسر کشور از متخصصین و افراد واجد شرایط و برجسته علمی از دانشگاه‌های معتبر برای نقش آفرینی در مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش دعوت به همکاری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهیختگان و نخبگان جامعه علمی کشور می‌توانند تا دوم مرداد ماه ۱۴۰۱ با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز جذب اعضای هیات علمی به نشانی www.mjazb.ir نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کند.

شرایط عمومی
تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی تعهد و اعتقاد به انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، وفاداری به نظام جمهوری اسلامی، تخلّق به اخلاق علمی و رفتار مناسب با شئونات اسلامی و دانشگاهی، عدم سوء پیشینه و منع قانونی برای استخدام در موسسات دولتی، برخورداری از سلامت جسمی و روحی لازم و نداشتن نقص عضو، التزام به قوانین و مقررات صنفی، اخلاق حرفه‌ای، برخورداری از حسن شهرت اخلاقی، عقیدتی و سیاسی، عدم اعتیاد به مواد مخدر نداشتن سوابق محکومیت کیفری و انتظامی، عدم اشتهار به فسق و فجور و اعمال منافی عفت عمومی و رفتار خلاف حیثیت شغلی، عدم سابقه فعالیت موثر علیه نظام جمهوری اسلامی و نداشتن سابقه وابستگی یا گرایش به سازمان‌ها و تشکل‌های محارب و معاند با نظام جمهوری اسلامی و دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای داوطلبان ذکور.

شرایط ویژه
داشتن سطحی متناسب از آگاهی و معارف دینی.

داشتن سوابق دفاع از آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی و سوابق ارزشمند عملی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

توانایی درجهت ارتقای دینی و پرورش نسل دانشجو، مؤمن، انقلابی، متعهد، امیدوار با هویت اسلامی.

التزام عملی به گسترش و تقویت ایمان، اعتقاد اسلامی، تهذیب و تزکیه نفس و افزایش باور عمومی نسبت به عقاید اسلامی و اعتلای روح معنویت و مکارم و فضائل اخلاقی.

التزام به گسترش و تقویت برنامه‌های اسلامی شدن مراکز آموزش عالی و اعتقاد به بومی‌سازی علم در ساحت‌های متنوع آن.

شرایط اختصاصی
دارا بودن مدرک دکتری تخصصی (با گرایش‌های مورد نیاز دانشگاه) از دانشگاه‌های معتبر داخل یا خارج کشور مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمان فراخوان.

عدم استخدام، تعهد خدمت یا بورس در کلیه سازمان‌های دولتی و غیردولتی به استثنای همکاران شاغل در آموزش و پرورش.

داشتن حداکثر ۴۵سال سن در زمان فراخوان (حداکثر متولدین ۱۳۵۶/۰۴/۰۱).

دارا بودن حدقل ۲عنوان مقاله علمی پژوهشی در دو سال اخیر.

تسلط بر یکی از زبان خارجی (انگلیسی، عربی) در زمان فراخوان (در صورت پذیرفته شدن تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی مشروط به تسلط بر یکی از زبان‌های خارجی است).

نکات مهم :

محل خدمت متقاضیان بر حسب نیاز دانشگاه تعیین شده است، در عین حال از آنجا که دانشگاه یک سازمان یکپارچه (پیکره واحد) می‌باشد اختیار دارد که محل خدمت متقاضیان را در هر استان دیگر تعیین کند.

طبق دستور دوازدهم، دومین جلسه هیأت امناء دانشگاه مورخ ۱۳۹۳/۰۴/۰۲ نیروهای رسمی آموزش و پرورش با سابقه معلمی در شرایط یکسان علمی نسبت به سایر متقاضیان از اولویت جذب برخوردارند.

پرونده متقاضیان صرفاً بر اساس مدارک و مستندات بارگذاری شده در سامانه جامع جذب اعضای هیأت علمی (مهر رضوی) مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بررسی و ارزیابی اولیه قرار می‌گیرد و از واجدین شرایط و مطابق نیازهای اعلام شده گروه‌های آموزشی تا ۳برابر نیاز اعلامی برای انجام مصاحبه توانایی علمی دعوت به عمل می‌آید.

دانشگاه در قبول یا رد درخواست‌ها مختار بوده و ارسال مدارک هیچ حقی را برای  متقاضی ایجاد نمی‌کند.

اعلام نتیجه صرفاً از طریق سامانه مهر رضوی بوده و متقاضیان پس از اعلام نتیجه تا ۲ ماه فرصت اعتراض خواهند داشت. بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر اعتراضات بررسی نخواهند شد.

متقاضیان ایثارگر؛ مشمول بند «پ» ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه کشور است و پرونده آنان طبق قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه بررسی خواهد شد.

متقاضیانی که دوره‌های آشنایی با آثار شهید مطهری را گذرانده باشند در مصاحبه عمومی دانشگاه از امتیاز برخوردارند. بدیهی است آشنایی با آثار شهید مطهری از دوره‌های آموزشی اعضای هیأت علمی این دانشگاه است.

متقاضیان متأهل در شرایط برابر علمی و عمومی در اولویت جذب قرار دارند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مدارس ، دانشگاه فرهنگیان ، وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش اعضای هیأت علمی جمهوری اسلامی آموزش و پرورش هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • رییس سازمان سنجش آموزش کشور: نمرات سال گذشته کنکوری‌ها همچنان معتبر است/ انتشار کارنامه اولیه در مرداد
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند