Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرامرز باوندپور» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: پس از تلاش، گشت و کنترل و پایش مستمر، تهیه گزارشات، دعوت از کارشناسان حیات وحش اداره کل حفاطت محیط زیست استان کرمانشاه و تهیه طرح اولیه آن توسط اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ثلاث باباجانی و با رایزنی های صورت گرفته با مدیر کل حفاظت محیط زیست استان این مهم به عنوان یکی از مطالبات مردم و دوست داران محیط زیست شهرستان به سرانجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه منطقه کوه بمو با بافت صخره ای، زیستگاه بکر و منحصر به فرد گونه کل و بز ایرانی استT تصریح کرد: این منطقه به سبب وضعیت اقلیمی، اکوتون بودن، وجود دامنه ها و دشت ها، کانون تنوع زیستی و زیستگاه گونه های شاخصی چون کل وبز ، پلنگ، آهو، خرس قهوه ای و پرندگان شکاری است.

فرماندار ثلاث باباجانی ادامه داد: این منطقه همچنین گونه های گیاهی ارزشمندی را در خود جای داده است که با توجه به توان زیستی بالای منطقه آن شاءالله در آینده به عنوان یکی از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور و شبکه جهانی مناطق حفاظت شده ثبت خواهد شد.

باوندپور اضافه کرد: مناطق شکار و تیراندازی ممنوع مناطق مستعدی هستند که در صورت ایجاد شرایط لازم قادرند به عنوان یک اکوسیستم طبیعی فعال مطرح شده و به عنوان پشتوانه ای برای حفاظت از ذخایر طبیعی کشور در ردیف مناطق تحت حفاظت قرار بگیرد.

فرماندار ثلاث باباجانی همچنین از تلاش های اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در راستای این اقدام زیست محیطی قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا؛ ارتفاعات بمو ثلاث باباجانی که جزو زاگرس چین خورده است به صورت نواری از شمال به جنوب در شمال غرب منطقه از گله در طول خط مرز ایران و عراق امتداد دارد و بلندترین قله این ارتفاعات یک هزار و ۸۴۲  متر ارتفاع دارد. 

شهرستان ثلاث باباجانی حدود ۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و دارای سه بخش مرکزی، ازگله و زمکان با ۲۰۹ روستاست که ۱۶۷ روستای آن دارای سکنه است.

 استان کرمانشاه ۲۵۰ هزار هکتار در قالب ۱۰ منطقه، پنج منطقه حفاظت شده، سه پناهگاه وحش و ۲ منطقه اثر طبیعی ملی تحت مدیریت داریم

در سال گذشته منطقه شکارو تیراندازی ممنوع قراویز در شهرستان سرپلذهاب، شکارو تیراندازی ممنوع زله زرد در شهرستان گیلانغرب به پناهگاه حیات وحش و امروله و دالاخانی در شهرستان صحنه به عنوان منطقه حفاظت شده ارتقا یافت.

استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

در این استان سه منطقه حفاظت شده شامل منطقه حفاظت شده بیستون که ۵۴ هزار هکتار است، بوزین و مره‌خیل در پاوه ۲۳ هزار هکتار، امروله و دالاخانی با ۴۳ هزار و ۴۰۲ هکتار و قلاجه هم حدود ۴۳ هزار هکتار است.

بلوط ایرانی، بنه، زیتون، ارغوان، گلابی وحشی، کیکم، زالزالک، زبان گنجشک، آلوچه، ختمی، لاله واژگون از پوشش‌های گیاهی این منطقه حفاظت شده است. همچنین بز و پاژن، شوکا، قوچ و میش، پلنگ، سنجاب ایرانی، گربه وحشی، گرگ، روباه، تیهو، کبک، عقاب، گنجشک سانان و … از گونه‌های جانوری این منطقه است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی ازگله کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی ازگله سازمان حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی ازگله کرمانشاه تیراندازی ممنوع حفاظت محیط زیست منطقه حفاظت شده استان کرمانشاه ثلاث باباجانی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج