Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@18:11:05 GMT

۳۵۰ چاه کشاورزی دشت خانمیرزا به طور کامل خشک شده است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۸۳۸۹

۳۵۰ چاه کشاورزی دشت خانمیرزا به طور کامل خشک شده است

نماینده مردم استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه دشت خانمیرزا یکی از ۱۰ دشت بزرگ کشور و حاصلخیزترین دشت‌ها بود که متاسفانه بلاتکلیف مانده است، گفت: نزدیک به ۳۵۰ چاه کشاورزی به صورت کامل خشک شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، محمدیعقوب باقری امروز در جلسه فوق‌العاده شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با حضور مسئولان جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، منابع طبیعی، دفتر امور روستایی و دفتر فنی استانداری و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، اظهار داشت: آب شرب شهرستان خانمیرزا به ویژه در حوزه کشاورزی بیش از دو دهه دچار مسئله است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقال آب کره‌بس به شهرستان خانمیرزا به داستان هزار و یک شب تبدیل شده که هیچ اقدام عملی در این زمینه شکل نگرفته است.

وی گفت: دشت خانمیرزا یکی از 10 دشت بزرگ کشور و حاصلخیزترین دشت‌ها بود که متاسفانه بلاتکلیف مانده است، این دشت دچار فرونشست یک متری شده است و نزدیک به 350 چاه کشاورزی به صورت کامل خشک شد، بر همین اساس پیگیری دریافت اختصاص مجوز ماده 23 جهت این طرح و اختصاص  اعتبار به جهاد کشاورزی استان و آب منطقه‌ای در دستور کار مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.

نماینده مردم شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: تعداد کمی از چاه‌های دشت خانمیرزا با دبی کم در حال فعالیت است که متاسفانه مجوزهای بی‌شماری در رابطه با حفر چاه داده شد و سفره‌های زیرزمینی را خشک کرد. دشت خانمیرزا در حال مرگ است که باید ماده 23 حتما پیگیری شود.

بلاتکلیفی مکان‌هایی جهت احداث شهرک‌های دامداری و کشاورزی

باقری با اشاره به تداخل اراضی و نارضایتی مردم، تصریح کرد: متاسفانه اداره منابع طبیعی بر روی زمین‌هایی ادعای مالکیت دارد که سابقه کشت دارند و قابل کشت هستند که این موجب مسائل زیادی شده است. باید بحث تداخل اراضی را جدی گرفت و زمین‌هایی که از مردم و دولت است، مشخص شوند.

 نماینده مردم استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استان‌ها بیان داشت: در سفر رئیس جمهور به استان، 20 میلیارد تومان برای گلخانه‌های خانمیرزا با سبقه زیاد کشت‌های گلخانه‌ای تخصیص داده شد که این تسهیلات در نهایت بتواند چهار نفر را حمایت کند، انتظار می‌رود در این موارد به ویژه بحث آبخیزداری و کشاورزی ورود جدی داشت.

باقری با اشاره به بلاتکلیفی شهر‌ک‌های دامپروری در شهرستان خانمیرزا ادامه داد: از سال‌های گذشته تاکنون چندین مکان جهت احداث شهرک‌های دامداری و کشاورزی در نظر گرفته شده است که متاسفانه بلاتکلیف مانده و به مردم واگذار نمی‌شود و یا  رهاسازی نمی‌گردد تا مالکینی که سابقه تصرف و مالکیت در این حوزه دارند بتوانند استفاده نمایند و مردم تکلیف خود را بدانند.

رفع مشکلات جاده‌های حادثه خیز شهرستان بن باید جدی گرفته شود

محمود بهارلویی، نماینده مردم شهرستان بن در شورای اسلامی استان نیز در این جلسه گفت: با عنایت به اینکه مدت یک سال است از شروع به‌کار شوراهای اسلامی دوره ششم  می‌گذرد گاهی مشاهده می‌شود که متاسفانه مدیران دستگاه‌ها شوراهای اسلامی را مقابل خود می‌بینند، در صورتی که شوراهای اسلامی پشتیبان مدیران هستند، بر همین اساس از مدیران محترم استانداری تقاضا داریم عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی را رصد و در صورتی که مدیری متخلف و فقط شعاری کار می‌کند با او برخورد گردد. 

وی افزود: با توجه پتانسیل موجود در بین جوانان ورزشی یانچشمه خصوصا ورزش والیبال، فوتسال، فوتبال و ورزش‌های رزمی، متاسفانه سالن ورزشی مناسبی وجود ندارد.

بهارلویی بیان کرد: دهیاری روستای لارک از توابع شهرستان بن اعتبار و پولی برای ساخت دهیاری خود ندارد، لذا تقاضا می‌گردد با توجه به آیین نامه اجرایی ماده (42) قانون مالیات بر ارزش افزوده موضوع شاخص‌های نحوه تقسیم منابع مندرج در این ماده قانونی بین کلانشهرها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و عشایر و سایر شهرداری‌ها اعتباری به منظور برای ساخت دهیاری و همچنین بهره‌برداری پارک این روستا  اختصاص یابد.

عضو شورای اسلامی مردم استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد:  رفع مشکلات جاده‌های حادثه خیز استان  از جمله جاده روستای شیخ شبان و لارک باید پیگیری گردد، چرا که این جاده مسیر ترانزیتی اصفهان و داران است.

بهارلویی ادامه داد: همچنین مشکل سه راهی بارده، آسفالت کوچه‌های اصلی روستاها از جمله کوچه‌های روستای حیدری و حل مشکل مرزی شهرستان بن (روستای بارده ) با روستای کلیچه استان اصفهان نیز در دستور کار مجریان و متولیان امر قرار گیرد.

روی‌آوری مردم لردگان به قاچاق هیزم به‌دلیل کمبود شغل

 عطاء‌الله حسین‌پور، نماینده مردم شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان نیز اظهار داشت: انتقال آب آتشگاه به بخش رودشت نزدیک به 10 سال است باقی مانده و هنوز به مردمان آن منطقه با تانکر آبرسانی می‌شود و در سختی هستند.

وی بیان داشت: در شهرستان لردگان متاسفانه به دلیل کمبود شغل، اکثر مردم به قاچاق هیزم روی آوردند در حالی ‌که این روند جنگل‌ها را به سمت نابودی می‌کشاند از طرفی آفت‌ها نیز موجب از بین رفتن درختان بلوط می‌شود.

نماینده شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان افزود: هر ساله بودجه‌ای برای مبارزه با آفت‌ها در نظر گرفته می‌شود اما متاسفانه هیچگونه نظارتی بر روی طرح‌ها نیست که هر ساله شاهد از بین رفتن درختان هستیم.

وی بیان داشت: چشمه برم، آبشار آتشگاه و خرسان از شهرستان لردگان عبور می‌کنند اما متاسفانه ضعیف‌ترین بخش کشاورزی را لردگان دارد که هیچ برنامه‌ای برای این بخش نیست، در سفر اخیر رئیس جمهور بودجه‌هایی برای کشاورزی و توسعه گلخانه‌ها گذاشته شد که باید به جد پیگیر جذب آنها بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری: تمام پروژه‌های نیمه‌تمام استان فعال شود استفاده از ماسک در ادارات استان چهارمحال و بختیاری الزامی شد 51 هزار میلیارد ریال رهاورد سفر رئیس جمهور برای بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری

حسین‌پور در پایان با اشاره به وضعیت نامناسب برخی از مدارس لردگان، خاطرنشان کرد: مدارسی در لردگان وجود دارد که در خانه‌های اجاره‌ای بوده و اصلا مکان مناسبی برای تحصیل نیست و به دلیل افزایش جمعیت دانش‌آموزان در این شهرستان نیاز به ساختن مدارس جدید است و باید به این مسائل رسیدگی کرد، مسئولان به فکر مردم باشند و مشکلات مردم را برطرف کنند.

انتهای پیام/7540/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری شورای اسلامی استان شهرستان خانمیرزا شهرستان لردگان دشت خانمیرزا نماینده مردم شهرستان بن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۸۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه بجستان روز یکشنبه در گردهمایی گرامیداشت نهم اردیبهشت روز شوراها در بجستان نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب را یادآور شد و گفت: همه برنامه ریزی های مسوولان و دست اندرکاران ذیربط در این زمینه باید در مرحله نخست با نگاه به توانمندی ها و پتانسیلهای مناطق روستایی باشد.

حجت الاسلام دهقانی افزود: مناطق روستایی از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه های مختلف تولیدی و کشاورزی متکی بر مشارکت مردمی برخوردارند و با حمایت از این بخش می توان بستر جهش تولید را فراهم و پتانسیلهای بالقوه تولیدی روستاها را با برنامه ریزی صحیح به فعلیت تبدیل کرد.

امام جمعه بجستان گفت: شوراهای اسلامی روستاها نقش بسیار مهمی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این مناطق دارند و باید با تعامل با سایر دستگاههای اجرایی و مسوولان ذیربط برای عمران این مناطق و جهش تولید برنامه ریزی جامع داشته باشند.

حجت الاسلام دهقانی افزود: شوراهای اسلامی وابسته به هیچ جناح و حزبی نیستند، بلکه از توده مردم هستند و باید با همکاری سایر ادارات و سازمانها به مردم مناطق شهری و روستایی خدمت کنند.

فرماندار بجستان هم در این جلسه گفت: شوراهای اسلامی شهری و روستایی این شهرستان در ارایه خدمات به مردم پیشگام هستند و اتحاد و انسجام بین شوراها موجب خدمات اثر بخش و هدفمند به مردم و سرعت بخشی در رفع مشکلات جامعه می شود.

حسن حیدری ادامه داد: مشکلی در شهرستان نبوده که در بین اعضای شورا مطرح شود و آنان در ارایه خدمت به مردم جلوتر از سایر مسوولان شهرستان بجستان نباشند و این از نقاط قوت شوراهای اسلامی بجستان است.

نهم اردیبهشت به عنوان روز ملی شوراهای اسلامی نامگذاری شده است.

مرکز شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

 
 

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند
  • فوت سرنشینان خودرو سوختبر
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمبر
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش