Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:52:08 GMT

زیرسویه‌های جدید امیکرون مهاجم‌تر شده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۸۵۷۲

زیرسویه‌های جدید امیکرون مهاجم‌تر شده‌اند؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص ایمنولوژی به تشریح ویژگیهای دو زیرسویه جدید امیکرون پرداخت.

دکتر مهدی تقدسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شیوع زیرسویه های امیکرون، گفت: در حال حاضر دو زیرسویه B.A.4 و  B.A.5 در سطح جهان شیوع یافته که زیرسویه B.A.5  شیوع بیشتری دارد.

وی افزود: این زیرسویه های جدید به لحاظ علائم بیماری چندان تفاوتی با سویه های قبلی ندارند، اما بطور معمول شروع علائم آنها با گلودرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقدسی تصریح کرد: همچنین علائمی دیگر مانند سرفه، بدن درد و نیز علائم گوارشی مانند اسهال و استفراغ در صورت ابتلا به این زیرسویه ها مشاهده می شود.

این ویروس شناس با اشاره به قدرت بالای سرایت زیرسویه های جدید امیکرون، گفت: قدرت سرایت این زیرسویه ها به حدی بالاست که امکان ابتلای مکرر افراد به این بیماری وجود دارد و حتی ممکن است فرد هر ماه به این بیماری مبتلا شود.

تقدسی با اشاره به عوارض طولانی مدت سویه های جدید گفت: متاسفانه این زیرسویه های جدید می توانند عوارض طولانی مدت مانند عوارض عصبی، حالت افسردگی، علائم گوارشی و ... ایجاد کنند.

این متخصص ایمنولوژی تصریح کرد: همچنین تحقیقات نشان می دهد ویروس کرونا از جمله این زیرسویه ها می توانند تا مدت طولانی در دستگاه گوارش افراد باقی بمانند.

تقدسی با بیان اینکه زیرسویه های جدید امیکرون در برابر پاسخ ایمنی و آنتی بادی های بدن مقاومت بیشتری دارند، گفت: خوشبختانه انواع واکسن در برابر این زیرسویه ها تا سه ماه اثربخشی دارد، البته این اثربخشی به معنی جلوگیری از ابتلا نیست و واکسن ها تنها می توانند از فرم شدید و مرگ و میر بیماری جلوگیری کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در همین راستا تزریق دزهای یادآور واکسن به طور جد توصیه می شود و افراد باید هرچه سریعتر برای تزریق دز سوم و دز چهارم مراجعه کنند.

وی یادآور شد: در حال حاضر در جهان به دنبال ساخت واکسن های جدید در برابر امیکرون هستند، اما همین واکسن های فعلی هم اثربخشی خوبی در برابر فرم شدید بیماری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس کرونا در ایران همه با همه علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه زیرسویه های جدید زیرسویه ها جدید امیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور