Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه برای مواجهه با مشاغل آینده به طور جدی برنامه‌ریزی نکرده‌ایم، از نظام آموزشی خواست تا با همکاری دستگاه‌های متولی در این زمینه گام بردارد چرا که بازار کار کشور هنوز برای مشاغل آینده آماده نیست.

علی اصلانی در گفت وگو با ایران اکونومیست ورود به عرصه مشاغل آینده را اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها، در آینده نزدیک هوش مصنوعی بر تمام جهان غلبه خواهد کرد و ما چاره ای جز رفتن به سوی مشاغل نوظهور و مواجهه با این نوع مشاغل نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سنتی بودن بسیاری از مشاغل در ایران، افزود: برخلاف کشور ما که بیشتر شغل‌ها سنتی و قدمتی دیرینه دارند کشورهایی مثل چین و ژاپن بر پایه فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین و دانش بنیان حرکت کرده اند لذا برای آنکه مشاغل خود را از دست ندهیم و تحصیلکردگان و سرمایه‌های انسانی ما حفظ شوند، باید چشم انداز آینده بازار کار را ترسیم کنیم.

اصلانی در پاسخ به این پرسش که آیا با ظهور مشاغل جدید مشاغل سنتی از بین می روند؟ گفت: مگر می‌شود در آینده به ساخت و ساز و مسکن، جوشکاری و تراشکاری، خوراک و پوشاک نیاز نداشته باشیم؟ تا بشر هست به این شغل ها هم نیاز است، منتها معتقدم با روی کارآمدن شغل‌های جدید، مشاغل سنتی ما نوین تر شده و به شکل اصلاح شده‌ به جامعه عرضه می‌شوند.

این فعال حوزه کار تصریح کرد: در حال حاضر زیرساختها در بازار کار برای مواجه با مشاغل آینده آماده نیست و لازم است رشته هایی همچون هوش مصنوعی و شاخه‌های آن در دفترچه‌های دانشگاه گنجانده و چشم انداز حرکت به سمت مشاغل آینده ترسیم شود.

وی گفت: ما برای مشاغل آینده به طور جدی برنامه‌ریزی نکرده‌ایم و نظام آموزشی باید با همکاری دستگاههای متولی در این راستا گام بردارد.

به گفته اصلانی، دستگاههای متولی باید با هم افزایی و هماهنگی یکدیگر به ترسیم چشم انداز آینده بازار کار بپردازند ولی متاسفانه هماهنگی در دستگاهها و جزیره‌ای عمل کردن‌ها باعث شده تا برنامه‌ریزی‌ها به شکل جداگانه صورت گیرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مشاغل آینده ، هوش مصنوعی ، بازار کار ، وزارت علوم ، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ، مدرک دانشگاهی ، کشور ژاپن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مشاغل آینده هوش مصنوعی بازار کار وزارت علوم فارغ التحصیلان دانشگاهی مدرک دانشگاهی کشور ژاپن مشاغل آینده بازار کار شغل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی

تین نیوز

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی یکی از برنامه های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش تین نیوز از ایسنا، درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

در یکی از این پرونده های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است