Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای ارجنه از توابع شهرستان آرادان است که با وجود قابلیت های و پتانسیل های فراوان اما در سایه نبود امکانات جمعیت آن پراکنده شده و هر روز بیشتر دچار محرومیت و مشکلات می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ روستای ارجنه تابع دهستان کهن آباد و در ۶۶ کیلومتری شمال شرق شهرستان آرادان واقع شده، ارتفاع ارجنه از سطح دریا به بیش از ۲ هزار متر می باشد و این روستا در ۱۵۰ کیلومتری پایتخت کشور قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارجنه یک روستای فصلی است که از اواخر فصل بهار تا اوایل فصل پاییز گروهی از ساکنان آن که در گذشته به شهرستان آرادان مهاجرت کرده اند برای فعالیت باغداری ودامداری به روستا سفر می کنند.

اینجا روستایی خوش آب و هوا است که متاسفانه بی توجهی مسئولین و چهره فقر و محرومیت موجب شده زیبایی های روستا برای ساکنین این دیار در انبوه مشکلات گم شود.

روستایی با وجود نزدیکی به پایتخت که  از مشکلات عدیده ‌ای از جمله نداشتن آب آشامیدنی سالم، نداشتن راه دسترسی مناسب و نبود شبکه بهداشت و… رنج می برد و متاسفانه این حجم از مشکلات ازموجب شده  که روستایی که می توانست قطب گردشگری و محلی برای اشتغالزایی باشد به روستایی سرد و خاموش بدل شود.

علی محمد ارجنه از ساکنین روستا و دهیار اسبق روستای ارجنه در گفتگو با خبرنگار مرآت گفت: پیش از سال ۱۳۶۴ روستای ارجنه در حوزه استحفاظی استان تهران قرار داشت که  پس از سال ها با تصمیمات گرفته شده این روستا در حوزه استحفاظی شهرستان آرادان قرار گرفت.

دهیاراسبق روستای ارجنه با اشاره به اینکه  پیش از سال ۹۰ بر اساس آمار های گرفته شده ۲۲ خانوار با جمعیت ۱۱۵ نفر در روستا ارجنه ساکن بودند، افزود: در سال ۱۳۹۰ به دلیل اینکه آمار در فصل سرما گرفته شد امار نفوس و مسکن صفر اعلام شد، اما سوال اینجاست که چرا با این وجود برای انتخابات صندوق برای این روستا در نظر گرفته می شود؟

وی با اشاره به اینکه هیچ آماری از روستا در شهرستان آرادان وجود ندارد، اظهار کرد: مسئولین متاسفانه فقط در زمان انتخابات به یاری مردم روستا می شتابند و مشکلات روستا هر روز بیشتر شده است.

ارجنه در خصوص مشکلات این روستا عنوان کرد: متاسفانه مردم این روستا از نبود آب، برق، گاز، و حتی جاده خطرناک دست و پنجه نرم می کنند.

ارجنه با اشاره اینکه چشمه زارها به داد بی آبی مردم روستا می رسند، گفت: ساخت منبع آب باهزینه عمرانی مردم روستا و لوله کشی آن با متراژ ۴ هزار متر به منبع آب ۲۰ هزار لیتری از مهم ترین اقداماتی است که مردم روستا برای مشکلات خود انجام می دهند.

وی در ادامه افزود: ساخت و تکمیل مسجد و خانه های روستایی، اصلاح جاده توسط اهالی روستا از دیگر اقدامات خودجوش مردم می باشد.

بنا به گفته ارجنه  آمار پایین جمعیت، یکی از دلایل بی‌توجهی به این روستا است، یک دورِ باطل در این‌جا وجود دارد! از یک طرف مسئولین می گویند به دلیل آن که جمعیت روستا پایین است، مثلا خدمات برق به این روستا تعلق نمی‌گیرد؛ اما مسأله این‌جاست که جمعیت روستا به این دلیل پایین است که خدمات مطلوبی به آن ارائه نشده است.

این ساکن روستای ارجنه اذعان کرد: ارجنه اراضی کشاورزی مطلوبی دارد؛ یک حمام قدیمی نیز در این روستا وجود دارد که می‌تواند جاذبه‌ای برای گردشگری باشد و درختان ۹۰۰ ساله روستا هم می‌توانند مورد علاقه طبیعت‌گردها باشند. رها کردن این ظرفیت‌ها در ۱۵۰ کیلومتری پایتخت ایران زیبنده نیست.

بنا به گفته ارجنه اهالی این روستا همچنان در حسرت برق هستند در حالیکه هفت سال پیش موافقت برق روستایی از وزارت نیرو را دریافت کردم، اما همچنان مسئولین به بهانه نبود اعتبار و جاده در دسترس از برق رسانی به این روستا اهمال کاری می کنند.

این جانباز دوران دفاع مقدس و اهالی روستای ارجنه با گله مندی از بی تفاوتی برخی مسئولین نسبت به مشکلات روستا ابراز کرد: در دولت روحانی گفته شده بود تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار برق رسانی شدند اما این روستا با وجود ۲۰ خانوار همچنان از نعمت برق محروم است.

این عضو اسبق دهیاری روستای ارجنه در نهایت ابراز کرد: این روستا قابلیت کشت درختان گردو و پرورش درختچه های گل محمدی و همچننی ایجاد حوضچه پرورش ماهی و اشتغال زایی را دارد به شرط آنکه از نعمت برق برخوردار شود.

البته مرآت پیش‌تر به وضعیت اسف‌ بار روستای ارجنه پرداخته بود اما مسئولان امر، پاسخی به انتقادات نسبت به بی‌توجهی‌ها در قبال این روستا ارائه نکرده‌اند و به قول اهالی این روستا ارجنه در نقطه کوری واقع شده که به آن توجه نمی شود و امیدوار هستیم مشکلات روستای ارجنه به گوش مسئولین برسد و گره از مشکلات آنها باز شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان آرادان مردم روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خبرگزاری صدا و سیما به دنبال درخواست مردم به این روستا رفت و شنونده مسائل و مشکلات آنان شد.

موضوعی که انجام بسیاری از خدمات اینترنتی را برای مردم این روستا مشکل کرده است. 

تامین زیرساخت ها وپوشش اینترنت در روستاها، علاوه برافزایش رفاه اجتماعی، بهره مندی روستائیان از امکانات فناورانه یکسان را هم فراهم می کند.

دسترسی آسان به اینترنت درحالی به عنوان یکی ازنیازهای اساسی مردم به شمار می‌رود که این روزها تعدادی از روستاهای مهاباد از جمله حمزه آباد از این نعمت بی نصیب هستند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • بسته شدن ورودی روستای ماربین
  • مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست
  • خداکند سیل نیایدچون مسئولان استان هنوز مطالعه نکرده اند