Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@07:28:54 GMT

ارتش چین تهاجمی‌تر و خطرناک‌تر از قبل شده است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۹۸۱۵

ارتش چین تهاجمی‌تر و خطرناک‌تر از قبل شده است

به گزارش قدس آنلاین، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جریان سفر هند-اقیانوس آرام خود که شامل توقف در اندونزی نیز می‌شود، گفت که ارتش چین در مقایسه با پنج سال پیش تهاجمی‌تر و خطرناک‌تر شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، میلی تصریح کرد که شمار هواپیماها و کشتی‌های چینی که توسط ایالات متحده و شرکای این کشور رهگیری شده‌اند، به طرز قابل توجهی افزایش یافته‌اند و برخوردهای ناامن به نسبت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلی در این خصوص ادامه داد: «پیام این است که ارتش چین در هوا و در دریا، به طرز چشمگیر و قابل توجهی در این منطقه خاص تهاجمی شده است».

اظهارات رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در حالی مطرح شده است که ایالات متحده تلاش‌ها برای تقویت رابطه با کشورهای آسیا اقیانوسیه برای مقابله با چین را افزایش داده است و دولت بایدن نیز چین را یک «تهدید فوری» و اصلی‌ترین چالش امنیتی بلندمدت آمریکا می‌داند.

آسوشیتدپرس گزارش می‌دهد سفر میلی به منطقه به شدت بر تهدید چین متمرکز است. او این هفته در نشست رؤسای دفاع منطقه آسیا و اقیانوسیه در سیدنی استرالیا شرکت خواهد کرد که موضوعات کلیدی آن رشد فزاینده نظامی چین و نیاز به حفظ اقیانوس آرام آزاد، باز و در آرامش خواهد بود.

مقام‌های نظامی آمریکا همچنین مدعی هستند که ممکن است چین به تایوان حمله کند و به این بهانه ایالات متحده همچنان متحد اصلی تایوان و تأمین کننده اصلی تسلیحات دفاعی برای این جزیره است.

طبق این گزارش، ایالات متحده و متحدان این کشور نگران هستند که توافق امنیتی اخیر که پکن در ماه آوریل با جزایر سلیمان به امضا درآورد به ایجاد پایگاه نیروی دریایی در جنوب اقیانوسیه منجر شود. ایالات متحده و استرالیا به جزایر سلیمان گفته‌اند که میزبانی از یک پایگاه نظامی چین قابل تحمل نیست.

میلی در این خصوص گفت: «این منطقه‌ای است که چین تلاش می‌کند برای اهداف خود به آن نزدیک شود و بار دیگر، این قضیه نگران کننده است زیرا چین فقط برای دلایل خوب این کار را نمی‌کند. آن‌ها می‌خواهند نفوذ خود را در سراسر منطقه گسترش دهند و این پیامدهای احتمالی غیرضروری برای متحدان و شرکای ما در منطقه دارد».

دیدار میلی از اندونزی اولین سفر رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده از سال ۲۰۰۸ تاکنون محسوب می‌شود که در آن زمان مایک مولن بعنوان رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به اندونزی سفر کرده بود.

میلی همچنین مدعی شد که ژاپن، کانادا، استرالیا، فیلیپین و ویتنام در ماههای اخیر، کشتی‌ها و هواپیماهای چین را رهگیری کرده‌اند و تعداد رخدادهای ناامن به نسبت افزایش یافته است.

ایالات متحده در سالهای اخیر ارتباطات خود با کشورهای منطقه اقیانوسیه را به امید جلوگیری از افزایش نفوذ چین در منطقه افزایش داده است. اوایل امسال، ایالات متحده فروش ۱۳.۹ میلیارد دلاری جنگنده‌های پیشرفته به اندونزی را تأیید کرد و در دسامبر گذشته در جاکارتا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافقاتی را برای برگزاری رزمایش‌های دریایی مشترک پیشرفته بین آمریکا و اندونزی امضا کرد.

چین اقدامات آمریکا برای تلاش در نفوذ در منطقه را محکوم می‌کند و می‌گوید که آمریکا به دنبال تشکیل یک ناتوی آسیایی است. «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا قبل از سخنرانی در سنگاپور اتهامات چین را رد کرد و گفت: «ما به دنبال یک جنگ سرد جدید نیستیم. ما به دنبال یک ناتوی آسیایی یا یک منطقه‌ای که به بلوک‌های خصمانه تقسیم شود، نیستیم».

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مارک میلی آمریکا چین رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین