Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاکمان نظامی میانمار از تصمیم عالی‌ترین دیوان سازمان ملل برای روشن شدن یک پرونده مهم در رابطه با نسل کشی مسلمانان اقلیت روهینجا ابراز ناامیدی کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری رویترز، دیوان دادگستری بین‌المللی مستقر در لاهه روز جمعه تمامی اعتراضات میانمار را در رابطه با شکایت گامبیا در سال ۲۰۱۹ مربوط به وقوع نسل‌کشی علیه مسلمانان روهینجا در میانمار رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم راه را برای برگزاری جلسات کامل در دادگاه در ارتباط به اتهامات مربوط به سرکوب خونین ۲۰۱۷ علیه روهینجا توسط نیروهای امنیتی میانمار هموار می‌سازد.

وزارت خارجه حاکمیت نظامی میانمار در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: میانمار از این بابت ناراضی است که اعتراضات اولیه‌اش رد شده‌اند.

حکومت نظامیان میانمار گفته که اعتراضاتش به قدر کافی قدرتمند بوده و فقط یک قاضی دیوان دادگستری بین المللی آن هم در یک حوزه نظر موافق نداشت.

میانمار به دلایل متعددی استدلال کرده بود که دادگاه صلاحیتی در این مورد ندارد و باید پرونده را در حالیکه هنوز در مراحل اولیه است، رد کند.

صدها هزار مسلمان روهینجایی پنج سال قبل در میانه انتشار گزارش‌های مربوط به قتل، آتش سوزی‌های عمدی و تجاوز جنسی میانمار را ترک کردند.

گامبیا در شکایت خود رفتار میانمار علیه مسلمانان روهینجا را نقض کنوانسیون نسل کشی ۱۹۴۸ سازمان ملل اعلام کرد.

حدود ۸۵۰ هزار مسلمان روهینجایی هنوز در اردوگاه آوارگان در بنگلادش هستند.

همچنین ممکن است سال‌ها طول بکشد تا جلسات رسیدگی، کامل و قضاوت نهایی صادر شود.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا مارس ۲۰۲۲ اعلام کرد که خشونت ارتش میانمار علیه روهینجا به منزله نسل کشی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: میانمار ، مسلمانان روهینجا ، نسل کشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میانمار مسلمانان روهینجا نسل کشی نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یک منبع دیپلماتیک اسرائیلی به جروزالم پست مدعی شد که دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) نمی‌تواند بدون حمایت آشکار و تاکتیکی آمریکا علیه نخست ‌وزیر اسرائیل و مقامات ارشد آن اقدام کند.
 
وی ادامه داد: «جو بایدن [رئیس جمهور آمریکا] کجاست؟ چرا او ساکت است؟»
 
این اظهارات در حالی بیان شد که بنا بر گزارش‌ها، اسرائیل نگران احتمال صدور حکم بازداشت بین‌المللی علیه شخصیت‌های ارشد و ارتش رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو است.
 
در این میان نتانیاهو گفته بود که اسرائیل تحت رهبری من هیچ تلاشی را از سوی دیوان کیفری بین‌المللی برای تضعیف حق ذاتی خود در دفاع را نخواهد پذیرفت.
 
کریم خان، دادستان ارشد دیوان بین‌المللی کیفری در نوامبر 2023 تایید کرد که در حال انجام تحقیقاتی درباره جنایات جنگی احتمالی در کرانه باختری، غزه و بیت‌المقدس شرقی است که تاریخ آن به 13 ژوئن 2014 بازمی‌گردد.
 
خان گفت که این تحقیقات به تشدید خصومت‌ها و خشونت‌ها از زمان حملاتی که در 7 اکتبر 2023 روی داد، ارتباط دارد.
 

دیگر خبرها

  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی
  • اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه ندارد
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند
  • وحشت نتانیاهو از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری