Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور روز یکشنبه در دیدار باجمعی از کارکنان آموزش و فنی و حرفه ای استان در ساری افزود: به دلیل مشکلات اقتصادی و برخی کاستی ها در سال های گذشته، بیکاری حدود هشت هزار نفر از نیروی کار فعال به مسئولان دولت سیزدهم در مازندران به ارث رسید که برای کاهش این آمار مسئولان به طور حتم برنامه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: یکی از راهبردهای اساسی برای رفع چالش بیکاری و توانمندسازی نیروهای انسانی در استان اجرای طرح های مهارت آموزی است و مسئولان امر با جدیت از مهارت آموختگان حمایت خواهند کرد.
استاندار مازندران با بیان این که، متاسفانه مردم در استان چندان اطلاعاتی از ظرفیت مهارت آموزی آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان ندارند، گفت: برای رفع این چالش سند آمایش فنی و حرفه ای استان از سوی مسئولان امر هرچه سریع تر تدوین شود.
حسینی پور با بیان این که آموزش های فنی و حرفه ای در استان در غربت است، ادامه داد: مربیان علاوه بر توجه به کمیت در اجرای طرح های مهارت آموزی به کیفیت اجرای طرح هم توجه ویژه ای داشته باشند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح های مهارت آموزی و افزایش رغبت نوجوانان و جوانان برای حضور در کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ سازی است و باید ظرفیت خوب این آموزشگاه ها با همراهی اصحاب رسانه و خبرنگاران به معنای واقعی به اقشار مردم معرفی شود.
استاندار مازندران با بیان این که، بخش قابل توجهی از نیروی انسانی فعال اما بیکار در مازندران از دانش آموختگان دانشگاهی هستند، گفت: اگر در سال های گذشته به معنای واقعی از ظرفیت آموزشگاه های فنی و حرفه ای استفاده می‌شد ،اکنون شاهد این میزان از نرخ بیکاری در استان و کشور نبودیم.
حسینی پور اضافه کرد: تمام مسئولان دستگاه های اجرایی و بانکی برای حمایت از آموزشگاه های فنی و حرفه ای پای کار بیایند و کارکنان این اداره کل برای تربیت نیروی انسانی متخصص نباید دغدغه مالی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، استاندار مازندران به اتفاق هیئت همراه ضمن بازدید از مرکز فنی و حرفه ای ۲۲ بهمن مازندران در ساری از نزدیک شاهد روند طرح های مهارت آموزی ارائه شده مهارت آموزان قرار گرفت و با مراجعان در خصوص میزان رضایتمندی و نحوه برگزاری دوره های مهارتی گفت و گو کرد.
حسینی پور، همچنین در ادامه ضمن بازدید از اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان از میز خدمت و بخش‌های مختلف اداری  نیز بازدید کرد.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سید محمود حسینی پور نوری مازندران مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مازندران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مازندران مهارت اموزی طرح های مهارت آموزی فنی و حرفه ای استان فنی و حرفه ای اجرای طرح حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای در فروردین ماه ۱۴۰۳, حدود ۲هزار و۱۹۸ نفر مهارت دیدند و حدود ۱هزار و ۱۹۲نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های بازار کار بیانگر خط‌مشی و تصمیم‌گیری‌های دولت در استقرار و استمرار فرآیندهای توسعه بازار کار است. این تصمیم گیری ها از طریق ایجاد زیرساخت­ ها و بهبود عملکرد وظایف حاکمیتی دولت در بازار کار و اقدامات حمایتی برای بهبود فضای کسب ‌و ‌کار و همچنین تقویت و نهادینه‌سازی فـرآیند پایداری و توسعـه اشتغـال انجام می شود.

وزارت کار، برای تحرک بخشی به بازارکار و ایجاد فرصت­ های شغلی به ­ویژه برای جوانان و فارغ ­التحصـیلان دانشگاهی، زنان و خـانواده‌های کم درآمد در طول اجرای برنامه ششم، اقدامات و برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است که ضمن حفظ اشتغال موجود و صیانت از مشاغل آسیب پذیر از طریق توانمند­سازی و ارائه آموزش­ های شغلی و مهارتی، کمک‌های بلاعوض و استفاده از منابع و هزینه­‌های جاری و سرمایه در گردش؛ به توسعه اشتغال جدید و پایدار کمک کرده است. یکی از این طرح‌ها و برنامه‌ها، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی است.

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای  از آمار محیط واقعی کار بیانگر این است که تعداد شاغلین بنگاه های اقتصادی در دولت سیزدهم  در بازه زمانی 30ماهه حدود 340هزار و 199 نفر دوره یا به عبارتی 45میلیون و126هزار و 845 نفر ساعت است که نسبت به دوره قبلی یعنی در دولت دوازدهم حدود 85درصد رشد داشته است. در دولت دوازدهم حدود 183هزار و 547 نفر دوره در بازه زمانی 30ماهه آموزش دیده اند.

در فروردین ماه 1403 در سراسر کشور حدود 2هزار و198 نفر مهارت دیدند و حدود 1هزار و 192نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟