Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@18:15:25 GMT

وام دهی DeFi بلاکچین

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۰۹۶۳

وام دهی DeFi بلاکچین

در اکوسیستم بلاک‌چین سیستم وام دهی به گونه‌ای است که وام گیرنده و وام دهنده به صورت ناشناس با هم کار میکنند و درگیر یک تراکنش ،مستقیم و بدون واسطه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیستم وام در DeFi به گونه‌ای است که شخص وام گیرنده نسبت به دارایی دیجیتالی خود (از طریق اوراق، ارزهای دیجیتال و NFTها و…) اقدام به دریافت وام می‌کند، همچنین شخص وام دهنده مبلغ و دارایی را درگیر وام می‌کند و نسبت به حجم و پروتکل دارایی خود سود از شبکه دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتریوم بیشترین ارز قفل شده است و حدود ۱۱۴ میلیارد دلار از حجم شبکه را به خود اختصاص داده و به دنبال آن سولانا، ترا و پروتکل نیر است. پتانسیل رشد فضای وام دهی DeFi زیاد است و استفاده از کیف پول‌های رمزنگاری Web3 و بستر جدید بلاک‌چین تضمین می‌کند که شرکت کنندگان DeFi به دلیل امنیت رمزنگاری ارائه شده توسط معماری بلاک چین، دارایی‌های خود را حفظ کرده و کنترل کاملی بر داده‌های خود دارند.

شرایط در این بستر به گونه‌ای است که شخص به صورت نامحدود و ناشناخته نسبت به دارایی خود وام می‌گیرد و مالک کامل دارایی خود بدون نظارت است.

کد خبر 590383

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رمز ارز ارز دیجیتال بازارهای مالی اتریوم بیت کوین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران
  • چگونه بعد از فوت یک نفر از دارایی‌های کامل او باخبر شویم؟
  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • چگونه بعد از فوت متوفی، از دارایی کامل او باخبر شویم؟! + فیلم
  • تسریع در تأمین اعتبار طرح‌های تملک دارایی در مناطق سردسیر
  • وزیر دارایی اسرائیل «نتانیاهو» را تهدید کرد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس