Web Analytics Made Easy - Statcounter

متقاضیان در صورت بهره مندی از مستمری بازماندگان نیز می‌توانند در طرح بیمه دانشجویی ثبت نام کرده و از مزایای آن همزمان استفاده کنند.

دانشجویان در بازده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند در این طرح ثبت نام کند.سابقه بیمه دانشجویی پس از فارغ التحصیلی و اشتغال دانشجویان به بیمه اشتغال آن‌ها وصل می‌شود.

در صورتی که متقاضی بیش از ۵۰ سال داشته باشد، باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان در صورت بهره مندی از پوشش درمانی بیمه متعلق به والدین خود، نیاز به پرداخت حق سرانه درمان نداشته و از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی برخوردار می‌شوند.

 نرخ پرداخت حق بیمه دانشجویان برای برخورداری از حمایت‌های تامین اجتماعی دارای سه سطح است:

نرخ ۱۲ درصد؛ نوع اول است که علاوه بر نرخ فوق، ۲ درصد نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که در آن بازنشستگی نیز لحاظ شده است.

نرخ ۱۴ درصد؛ علاوه بر نرخ فوق، ۲درصد توسط دولت نیز پرداخت می‌شود که شامل بازنشستگی، فوت بعد از بازنشستگی و فوت قبل از بازنشستگی است.

نرخ ۱۸ درصد؛ علاوه بر نرخ فوق، ۲ درصد نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که در آن بازنشستگی، فوت بعد از بازنشستگی، فوت قبل از بازنشستگی و از کار افتادگی لحاظ شده است.

 بیمه دانشجویی فقط در ایام دانشجویی و در زمان ثبت نام لحاظ می‌شود. سنوات تحصیلی گذشته دانشجویانی که فاقد پوشش بیمه بوده اند قابل خرید و محاسبه نیست.

دانشجویان برای برخورداری از حمایت‌های تامین اجتماعی ضروری است در سامانه خدمات الکترونیک سازمان سنجش تامین اجتماعی ثبت نام کنند.دانشجویان از هر دانشگاه و در هر ترم و مقطعی می‌توانند در طرح بیمه دانشجویان ثبت نام کنند.

بیمه دانشجویی برای بازنشستگی و از کار افتادگی شخص دانشجو است، اما دانشجویان می‌توانند در صورت تایید کفالت افراد تحت تکفل خود را نیز تحت پوشش قرار دهند که در این صورت برای تحت پوشش درمان قرار گرفتن، باید مبلغ سرانه درمان برای هر فرد پرداخت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه دانشجویی پوشش بیمه بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد