Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه امروز شورای شهر تبریز با گزارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز و امور مالی شهرداری و سخنان میان دستور اعضا به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، جلسه ظهر امروز شورای شهر تبریز با گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شد. بهمن نقی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه اظهار داشت: بعد از انقلاب هرجایی که مردم همراه بوده‌اند ما توانستیم پیروز شویم و نمود آن را در کرونا دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: با وجود اینکه موج جدید کرونا شروع شده است اما با همکاری مردم باز هم وضعیت بهتری در جهان داریم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه در جامعه ما توجه به سوی درمان رفته است نه بهداشت گفت: مهمترین مولفه برای افزایش سلامت آموزش است که باید از کودکی این آموزش‌ها انجام شود.

 

وی ادامه داد: چرا نباید تبریز به عنوان شهر سالم شناخته نشود؟ خواهشمندیم در این دوره شورا به کمک یکدیگر کاری کنیم تا تبریز به عنوان شهر سالم معرفی شود.

 

تقی‌زاده با بیان اینکه امروز به قطب علمی و پزشکی منطقه و دنیا تبدیل شده‌ایم، عنوان کرد: از عید امسال شش نفر از افراد مرگ مغزی اعضایشان اهدا شده و روز گذشته هم نخستین پیوند پانکراس انجام شد.

 

وی با اشاره به کمبود تخت و فرسودگی تجهیزات توضیح داد: ما تقریبا ۵۵۰۰ تخت در استان داریم که تا سال ۱۴۰۴ باید به ده هزار تخت برسانیم. از طرف دیگر تجهیزات ما فرسوده شده و کم کم شروع به خراب شدن کرده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: به زودی کلینیکی در محل بیمارستان کودکان راه اندازی خواهد شد تا هم مناطق محروم از آن بهره مند شوند و هم از بار ترافیکی اطراف شیخ الرئیس کاهش یابد.

 

 

در ادامه روح الله رشیدی با بیان اینکه عمده خواسته ما در حوزه سلامت توزیع عادلانه خدمات است، گفت:در بحث گردشگری سلامت به دلیل عدم سیاست گذاری درست و عدم میزبانی مناسب ما آن ظرفیت را از دست دادیم و اگر می‌خواهیم به آن سمت برویم اول باید خودمان را اصلاح کنیم.

 

وی ادامه داد: کلینیک جایگزین برای شیخ الرئیس به شرط تخلیه شیخ الرئیس که باعث ترافیک دیوانه کننده شده مناسب است.

 

شهرام دبیری هم در این جلسه اظهار داشت: شهرداری تهران طرح سنجش عدالت در سلامت شهروندان را انجام داد که ما هم شروع کردیم اما به سرانجام خوبی نرسید و پیشنهادم این است که این طرح را مجددا پیگیری کنیم.

 

وی ادامه داد: با برنامه ریزی صحیح می‌توانیم مجددا گردشگری سلامت را برای عراق و آذربایجان فعال کنیم.

 

حکیمه غفوری هم با بیان اینکه تا زمانیکه طب سنتی و اسلامی را در کنار پزشکی نوین نبریم نمی‌توانیم سلامت را تضمین کنیم، ابراز داشت: در مورد مکان جدید بیمارستان کودکان  اگر کودکی در ارم تب کند تا به باسمنج برسد کودک از دست می‌رود و بادی فکری برای این مساله انجام داد.

 

فریدون بابایی اقدم هم خطاب به نقی پور عنوان کرد:بی خطرسازی زباله‌های بیمارستانی مناسب است اما وضعیت کلینیک‌ها و مطب‌ها خوب نیست.

 

وی ادامه داد: بیمارستان شهدا، سینا و امام رضا در وضعیت نامناسب قرار دارند و دچار کمبود تخت هستند. همچنین کم انگیزگی کادر درمان به دلیل عدم پرداخت و عدم افزایش حقوق کادردرمان نیازمند نگاه ویژه است.

 

حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر هم در این جلسه عنوان کرد: هیئت امنای بیمارستان مردانی آذر تشکیل نشده و آقای مردانی آذر از این بابت گلایه مند است.

 

وی ادامه داد: بحث دومی که در محافل مطرح می‌شود این است که  ۱۰۰ میلیارد بودجه برای بیمارستان مردانی آذر تخصیص شده بود که آن را به بیمارستان شهدا داده‌اند و به همین دلیل برخی بخش‌ها مانند بخش سرطان کودکان تصمیم به ترک بیمارستان مردانی گرفته‌اند.

 

روح الله دهقان نژاد هم تصریح کرد: در بحث پسماندها عفونی سه شرکت زیر نظر علوم پزشکی فعالند که اگر در شهرداری بودند، از کار آنها جلوگیری می‌کردیم.

 

وی ادامه داد: اول این که این شرکت‌‎ها باید هفته‌ای یک بار برای بی خطرسازی زباله‌های عفونی مراجعه کنند در حالیکه یک یا دو ماه یکبار این کار را می‌کنند و دوم اینکه اسم شهرداری را می آورند که شهرداری اجاره را بالا برده در حالیکه چنین چیزی وجود ندارد.

 

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز هم خطاب به نقی پور گفت: در خصوص ایجاد کلینیک در بیمارستان کودکان اول به لحاظ ایمنی ساختمان، دوم به خاطر بحث ترافیکی و سوم برای توسعه مقبره الشعرا از این کار چشم پوشی کنید.

 

دستور جلسه دوم گزارش عملکرد منابع و مصارف شهرداری تبریز در سه ماهه اول بود که خردمند، امور مالی شهرداری تبریز در این خصوص اظهار داشت: درآمد شهرداری و سازمان‌های وابسته در سه ماهه اول سال بدون ارقام تکراری ۱۲ هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال و هزینه جاری ۶ هزار و ۵۵۴ میلیارد ریال است که ۵۵ درصد درآمد محقق شده است.

 

علیرضا نوای باغبان هم گفت: در تحقق درآمدهای مناطق در سه ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته قابل قبول است و منطقه یک پیشتاز درآمدزایی بوده است

 

وی ادامه داد: متاسفانه یا خوشبختانه تحقق درآمد ماده صدبالای ۸۰ درصد بوده است که هم باید خوشحال بود و هم از تخلفات نگران بود.

 

عضو شورای شهر تبریز ببا بیان اینکه  امسال هزینه صدور پروانه افزایش نیافته است، ابراز داشت: این موضوع فرصتی برای کسانی است که به دنبال ساخت و ساز هستند.

 

شهردار تبریز هم در این خصوص گفت:شورای شهر افزایش ۵۷ درصدی حقوق را در نظر نگرفته بود و مضاف بر آن، تبدیل وضعیت‌ها نیز هزینه‌های جاری را افزایش داده است که بدین منظور ۱۱ محور را برای کاهش هزینه‌های جاری در دست اقدام داریم.

 

در ادامه این جلسه دو فوریت تملک برای مسیرگشایی ۴۰ متری تصویب شد.

 

دستور جلسه سوم نامگذاری معابر و خیابانها بود که به ترتیب زیر انجام شد:

 

درخواست اهالی خیابان صائب جنب اداره گذرنامه، مبنی بر نامگذاری کوی و سه کوچه داخل کوی به نام شمس به کوی شهیدان حسینی به تصویب رسید. درخواست اهالی کوچه کومه واقع در  آخونی، مبنی بر نصب تابلو که تصویب شده است.

 

درخواست شهرداری منطقه ۴ مبنی بر نامگذاری هفت کوچه بی نام واقع در خیابان ستارخان، به نام های شهید لطفی و دیگر کوچه ها بی‌نام، برای بررسی بیشتر ماند. درخواست تغییر نام خیابانی حد فاصل خیابان‌های  وحدت و اصمعی، به نام شهید داود نادری  به تصویب رسید.

 

درخواست شهرداری منطقه ۲ مبنی بر نامگذاری کوچه بی نام ،و پنج کوچه فرعی واقع در کوی سهند، به نام کوی معراج به تصویب رسید. درخواست خانواده شهیده مدافع سلامت، فرناز کیهان، مبنی بر نامگذاری کوچه شش متری واقع در زعفرانیه به نام شهیده فرناز کیهان، به تصویب رسید.

 

درخواست اهالی بلوار وکیل همان گلکار سابق، مبنی بر نامگذاری به همان نام سابق گلکار و نامگذاری خیابان مقابل دادگستری به نام وکیل به تصویب رسید. درخواست نامگذاری معبر در چایکنار از امتداد دارایی اول تا راسته کوچه، به نام شاعر آیینی صراف تبریزی به تصویب رسید.

 

تغییر نام کوچه صفا واقع در خیابان رسالت به نام کوچه شهید حاج حسین همتی، به تصویب رسید. نامگذاری ۶ کوچه بی نام در خیابان شهید محققی، که نام سابق آن آرامیان بوده است، به نام آرامیان یک، آرامیان دو آرامیان سه، آرامیان چهار آرامیان پنج و آرامیان شش، به تصویب رسید.

 

تغییر نام کوچه جبرئیل واقع در کوی حاج جبار نائب، به نام شهید جاوید سراجی به تصویب رسید. بی نام واقع در شهرک اندیشه خیابان پرورش ورودی مجتمع نگین، به نام موعود نامگذاری و به تصویب رسید.

 

 

در دستور جلسه بعدی احدصادقی در سخنرانی میان دستور اظهار داشت: موضوعاتی که در شورا مطرح می‌شود از روی دلسوزی و نظارت است و بنابر اساس مچ‌گیری گذاشته نشود.

 

وی ادامه داد: از جمله موضوعات سیستم‌های مالی است که نیاز به بروزرسانی دارد؛ گزارش‌های مالی قابل رصد باشد که نیاز به تغییر ساختار و رصدها دارد.

 

عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: باید شفاف‌سازی شود که آیا هدفی که از خزانه متمرکز بود یعنی شهرمحوربودن هزینه‌ها اجرا شده است، چیزی که ما می‌شنویم این است که خزانه متمرکز در مناطق اخلال ایجاد کرده است.

 

وی ادامه داد: موضوع دیگر بحث سیستم حسابرسی بهای تمام شده است که در شهرداری مشخص نیست بهای تمام شده خدمات شهرداری چقدر است و فقط هزینه می‌کنیم فارغ ازاینکه بدانیم این خدمت چقدر برای ما تمام می‌شود.

 

صادقی با اشاره به چالش‌ها یک سال گذشته شورا گفت: علی رغم این چالش‌ها با تصمیم شورا هزینه‌های جاری کاهش یافته است، همچنین ساماندهی نیروی انسانی بعد از سالها گروگان گرفتن این موضوع انجام شد.

 

وی درخصوص پارک حاشیه‌ای گفت: درآمدی که ما از پارک حاشیه‌ای داریم در برابر نارضایتی‌های آن قابل توجه نیست و باید به وضعیت و حواشی آن شهردار تبریز رسیدگی کند.

 

در پایان این جلسه طرح احداث اداره امور بانوان وصول شد که حجت الاسلام برگی در این خصوص  اظهار داشت: متاسفانه شهر چهره زنانه ندارد و خانم‌های ما می‌ترسند که بعد از تاریکی در خیابان تردد کنند.

 

وی ادامه داد: تاکسی از جنس خودشان به این مساله نگاه نکند نمی‌توان مشکلات بانوان را حل کرد و این طرح از سوی خانم غفوری آورده شده است.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز شورای شهر تبریز تصویب رسید هزینه ها بی نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ادامه جنگ علیه غزه در ارتش رژیم صهیونیستی تصویب شد

رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی اوایل امروز یکشنبه در جلسه با فرماندهان تیپ‌ها و لشگر‌ها در مقر فرماندهی منطقه جنوبی در بئرشبع «برنامه‌های ادامه جنگ» را تصویب کرده است.

به گزارش ایسنا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی اوایل روز یکشنبه جلسه‌ای را با شرکت فرماندهان تمامی تیپ‌ها و لشگر‌های فرماندهی منطقه جنوبی ارتش از جمله «یارون فینکلمن» فرمانده کل فرماندهی منطقه جنوبی برگزار و در حضور آن‌ها «برنامه‌ها برای تداوم جنگ را تصویب کرده است.»

طبق گزارش تایمز اسرائیل، این جلسه و تصویب این برنامه‌ها به دنبال افزایش نگرانی‌ها از حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی به رفح انجام شدند. در حالی که بیش از یک میلیون فلسطینی در رفح در جنوب غزه پناه گرفته‌اند ارتش رژیم صهیونیستی بار‌ها این منطقه را هدف حملات هوایی قرار داده است.

این در حالی است که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر مسئولان نظامی شکست هفتم اکتبر طی هفته‌های آتی و یا پس از صدور نتایج تحقیقات داخلی ارتش در تابستان آتی استعفا کنند.

رسانه‌های صهیونیستی از تردید مقامات سابق بخش امنیتی رژیم صهیونیستی درباره حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب غزه خبر می‌دهند؛ مساله‌ای که نمایانگر بحران استراتژیک در کابینه جنگ این رژیم است.

مقامات سابق سرویس امنیت رژیم صهیونیستی درباره قدرت ارتش اشغالگر در تحقق اهداف خود در هرگونه حمله زمینی به رفح تردید دارند.

وبگاه «اسرائیل نیوز ۲۴» امروز یکشنبه گزارش داد بحث و بررسی‌های موجود در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی عمق چالش‌های رهبری رژیم صهیونیستی در مواجهه با جنبش حماس را نشان می‌دهد.

این وبگاه خبری به نقل از «یوسی کوهن» رئیس سابق سرویس اطلاعات رژیم صهیونیستی (موساد) گزارش کرد اطلاع‌رسانی‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره تصمیم حمله زمینی به رفح ممکن است مبالغه‌آمیز باشد.

دیگر خبرها

  • تصویب جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • طرح ادامه جنگ علیه غزه در ارتش رژیم صهیونیستی تصویب شد
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود