Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی فداکار عصر یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمان افزود: به دولت پیشنهاد شود که ادارات استان روزهای پنجشنبه طی پنج تا ۶ هفته آینده برای مدیریت خاموشی تعطیل شوند. 

وی اظهار داشت: خوشبختانه مصرف برق در بخش خانگی تاکنون دچار مشکل نشده اما بخش کشاورزی مشکل دارد و کشاورزان گلایه های بسیاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان گفت: کشاورزان شمال استان کرمان در بحث پسته و شرق استان نیز در بخش خرما تا یک ماه آینده به آب و برق نیاز دارد اما خاموشی‌های روزانه در این زمینه مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: باید سازوکار اداری ویژه برای صرفه جویی مصرف برق ادارات در پنجشنبه‌ها، در نظر گرفته شود.

استاندار کرمان اظهار داشت: باید ترتیبی داده شود تا ۳۰ مگاوات ظرفیت برق مصرفی ادارات را با تعطیلی پنجشنبه ها صرفه جویی کنیم و انرژی باقی مانده را به حوزه کشاورزی انتقال دهیم.

وی ادامه داد: حتی اگر نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه خاموشی محدود در ساعات مشخص را به بخش خانگی بدهیم می‌توانیم به کشاورزی استان کرمان کمک بدهیم زیرا برداشت محصولات کشاورزی ما محدود به همین ماه است و نباید دچار حاشیه شود.

فداکار گفت: جهاد کشاورزی برای قطعی برق کشاورزی تحت فشار قرار گرفته است و خرده مالکان مشکلاتی برای آب دارند که وضعیت جیره بندی برق بهم ریختگی در این حوزه ایجاد کرده است.

استاندار کرمان یادآور شد: پسته داران باوجود مشکلات محصول امسال شاید مشکلی برای قطعی برق نداشته باشند اما بحث خرما جدی است و شرق استان در این حوزه مشکل جدی دارد.

وی اظهار داشت: اگر پنجشنبه ها تعطیل شود، شاید مصرف بار خانگی نیز کاهش یابد و این صرفه جویی باید به حوزه ای دیگر از استان هدایت شود.

فداکار تاکید کرد: علاوه بر چالش قیمت محصولات کشاورزی استان کرمان، خاموشی‌ها نیز به کشاورزی آسیب می زند لذا آن قدر کشاورز برای ما مهم است که حاضریم برق خانگی را کمتر از ۴۰ دقیقه قطع کنیم اما نباید در این بخش فشاری به خانوارها بیاید. 

برچسب‌ها کرمان محمد مهدی فداکار استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان محمد مهدی فداکار استانداری کرمان کرمان محمد مهدی فداکار استانداری کرمان استاندار کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در شهرستان نهبندان در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده امروز -شنبه پانزدهم اردیبهشت- در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

وی با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، گفت: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به هشدار های هواشناسی و مدیریت بحران، گفت: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

وی افزود: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

عباس زاده با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، گفت: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

معاون استاندار خراسان جوبی با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی بموقع ارزیابی می شود، افزود: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

وی گفت: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار می باشد.

عباس زاده گفت: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود

کد خبر 750515

دیگر خبرها

  • ریزگردها مهمان کرمان می‌شوند
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود