Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@23:40:01 GMT

اشتغال‌زایی با تولید آباژور

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۳۳۹۴

اشتغال‌زایی با تولید آباژور

احسان عزیزی متولد مشهد، دانش‌آموخته رشته صنایع‌دستی از دانشگاه هنر زاهدان به همراه همسرش غزاله مستشار که او هم کارشناس طراحی فرش از دانشگاه زاهدان است و هر دو متولد۱۳۶۰ هستند، پس از دانش‌آموختگی یک شرکت تأسیس کردند. 
آن‌ها پس از تحقیقات بازاری زیادی که داشتند، متوجه شدند آباژور در ایران کم است و بیشتر نمونه‌ها وارداتی و از کشور چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اشتغال‌زایی برای ۱۴ نفر
این‌ها بخشی از گفت‌وگوی قدس با این کارآفرین جوان است که ادامه می‌دهد: پس از تحصیل و تحقیقات لازم، آباژور سفال و سرامیکی که تخصص لازم در آن را داشتیم و چند سالی نیز روی آن کار کرده بودیم به عنوان کار اصلی تولیدمان انتخاب کردیم و دریافتیم در ایران این کار خیلی معدود است. ازاین‌رو شروع به طراحی و ساخت نمونه‌هایی از آن کردیم و توانستیم نمونه‌های اولیه را به بازار عرضه کنیم.
وی می‌افزاید: متأسفانه شروع کارمان مقارن با شیوع ویروس کرونا بود و بازار تعطیل شد. اما در طول سال تأثیر خوبی از بازار گرفتیم‌ و کارهایمان مورد استقبال قرار گرفت. بنابراین تصمیم گرفتیم کارگاه را بزرگ‌تر و تعداد نیروهایمان را بیشتر کنیم اما پس از بررسی‌های مختلف به این نتیجه رسیدیم این کار فعلاً بهتر است انجام نشود و بخشی از کار را برون‌سپاری کنیم. 
این کارآفرین پرتلاش که در حال حاضر با چهار نفر به صورت مستقیم در کارگاه خودش کار می‌کند، توضیح می‌دهد: در کارگاه، علاوه بر خودم و همسرم، چهار نفر دیگر هم به طور مستقیم مشغول به کارند، همچنین با چهار کارگاه در ارتباطیم و کارهای برون‌سپاری را به آن‌ها واگذار کرده‌ایم که می‌توان گفت حدود ۱۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم مشغول به کارند.

دانش‌بنیان و شناسه خلاقه
عزیزی درخصوص میزان سرمایه‌گذاری برای این کار و حمایت‌های انجام‌شده از تولیدشان بیان می‌کند: بیش از ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است و پس از ورود به پارک علم و فناوری خوشبختانه کارمان مورد استقبال قرار گرفت. کارهای ما مورد داوری  ۶ داور قرار گرفت و وارد دوره مقدماتی پارک علم‌و فناوری شدیم که در این ماه دوره‌مان تمام می‌شود و اگر بتوانیم کارمان را درست انجام دهیم‌، وارد دوره پیشرفته می‌شویم که این مرحله در حقیقت دانش‌بنیان نوع دو شامل ما می‌شود. درحال‌حاضر «شناسه خلاقه» را از معاونت ریاست‌جمهوری دریافت کرده‌ایم.
این کارآفرین درخصوص توزیع تولیداتش و بحث صادرات اظهار می‌کند: به‌جز مشهد تولیداتمان به بیشتر شهرهای ایران ارسال می‌شود و حدود ۴۰ گالری با ما کار می‌کنند. 
در بحث صادرات نیز به صورت غیرمستقیم کارهای ما به گالری‌هایی در کانادا و استرالیا فرستاده شده است. کسانی که آنجا فروشگاه دارند با ما مرتبط شده‌اند و از ما خریداری می‌کنند. البته برای صادرات در کشورهای همجوار برنامه صادرات داریم‌ که امیدواریم با کمک پارک علم‌وفناوری بتوانیم در این بحث نیز ورود جدی و خوبی داشته باشیم. 

گرانی مواد اولیه و عدم ثبات قیمت‌ها 
وی درباره مشکلات تولید نیز تصریح می‌کند: نخستین مسئله، بحث تأمین مواد اولیه است. در حقیقت یکی از موارد مهم، عدم ثبات قیمت‌هاست، متأسفانه گاهی به مواد اولیه نیاز داریم ولی اصلاً در بازار پیدا نمی‌شود و این درحالی است که ما آن‌قدر سرمایه نداریم که مواد اولیه را برای مدت طولانی خریداری و انبار کنیم‌. 
وی ادامه می‌دهد: از دوسال پیش قیمت‌های مواد اولیه تقریباً سه برابر شده است و سیم کلیددار ۶ هزارتومانی به ۱۸ تا ۲۱ هزار تومان رسیده که هزینه نهایی را بالا برده و تأثیر مستقیمی بر میزان فروش دارد.
احسان عزیزی تأکید می‌کند: متأسفانه تحریم‌ها برای تأمین مواد اولیه بسیار تأثیرگذار بوده و سبب نایابی و افزایش قیمت مواد اولیه شده است.
او بهترین وضعیت برای تولیدکنندگان را ثبات قیمت مواد اولیه بیان می‌کند و می‌گوید:یکی از موارد استفاده محصولات ما هتل‌ها هستند که باید حتماً آباژور داشته باشند. اگر شرکت‌های دولتی که در کار هتل‌سازی هستند، از تولیدکننده‌های ایرانی خرید کنند هم به نفع تولیدکننده‌هاست هم از اقتصاد دولتی حمایت می‌شود.
این تولیدکننده تأکید می‌کند: از نظر مالی شاید به سرمایه در گردش نیاز داشته باشیم اما بیشتر از آن به پشتیبانی از مراکز دولتی نیازمندیم. برای مثال برای هدیه در روزهای خاص از تولیدکنندگان ایرانی خرید کنند. مثلاً نزدیک عید، شرکت‌هایی به عنوان هدیه، آباژور با آرم خودشان به ما سفارش دادند که حمایت خوبی از کارمان بود.
وی در پایان بر این نکته تأکید می‌کند که اگر از واحدهای تولیدی کوچک حمایت لازم صورت بگیرد موجب رونق تولید و افزایش اشتغال‌زایی شده و از سوی دیگر واردات این اقلام کاهش می‌یابد.

خبرنگار: هادیان 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آباژور اشتغال زایی صنایع دستی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان

به گزارش قدس آنلاین، سردار نعمت‌الله باقری، امشب، در آیین تکریم و معارفۀ استاندار لرستان، گفت: براساس ظرفیت‌های موجود آن‌گونه که باید اقداماتی در این استان انجام نشده‌ است.

او اضافه کرد: بسیج سازندگی سپاه لرستان در حوزه اشتغال‌زایی ۳۲۰ میلیارد در سال ۱۴۰۱ و در سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۶ و ۱۸ پرداخت کرده‌است.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اینکه ۴۲۵ میلیارد تومان طرح در حوزه آب‌رسانی در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در دست اقدام است، عنوان کرد: ۷۰درصد از این میزان عملیاتی شده‌است و  ۹۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه در مرحله دوم آب‌رسانی امضا شده‌است.

باقری یادآور شد: ۱۸میلیارد تومان در حوزه کشاورزی قرارداد منعقد شده‌است و بیش‌از ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه امضا شده‌است و امیدواریم به سرانجام برسد.

او تأکید کرد: ظرفیت‌های عظیمی در حوزه نیروی انسانی، منابع طبیعی و همچنین صنایع دست‌نخورده باقی مانده‌است، اما به‌اندازه ظرفیت‌ها اقدام نشده‌است.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با بیان اینکه ظرفیت‌های دولت برای استفاده از استعدادهای موجود در این استان باید پای‌کار بیاید، بیان کرد: زیویار تلاش خود را در لرستان به‌کار گرفت و با سپاه همکاری قابل‌تقدیری داشت.

باقری گفت: تعامل و همکاری بین اعضای شورای تأمین، نماینده ولی‌فقیه و دستگاه قضایی در هر استانی مهم است که در لرستان این تعامل به‌خوبی آشکار بود.

او در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و ادامه داد: رژیمی که فکر می‌کرد ارتش قدرتمندی دارد، قدرت پوشالی داشت و به فرمان مقام معظم رهبری به‌دست نیروهای سپاه درهم شکسته شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان خاطرنشان کرد: رژیم صهیونسیتی با استفاده از ظرفیت‌های عظیمی که داشت انتظار می‌رفت از شکست جلوگیری کند، اما موفق نبود و ندای لبیک یا ایران، لبیک یا خامنه‌ای سر داده شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال