Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از تغییر عنوان همه مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی به «کودکستان» خبر داد و گفت: در تلاشیم سال تربیتی برای تمام کودکستان‌ها از مهرماه آغاز شود.

مجتبی همتی‌فر در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره وضعیت تعیین شهریه مهدهای کودک و پیش دبستانی اظهار کرد: الگوی تعیین شهریه کودکستان‌ها در دست تدوین و در مراحل نهایی قرار دارد و از این پس شهریه کودکستان‌ها مبتنی بر هزینه تمام شده تعیین و جزئیات آن پس از تصویب و ابلاغ، اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از چالش‌هایی که با آن مواجهیم این است که سال مالی مهدکودک‌ها از اول فروردین هرسال شروع می‌شود و آنها سال تحصیلی به معنای متعارف تربیتی ندارند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه البته فعالیت پیش‌دبستانی‌های آموزش و پرورش هرساله از مهرماه شروع می‌شود گفت: لذا این دو با همدیگر تفاوت دارند که ما به دنبال یکسان کردن فعالیت همه کودکستان‌ها هستیم و تاریخ شروع فعالیت‌ها همه این مراکز را از مهرماه  درنظر خواهیم گرفت.

همتی‌فر ادامه داد: تلاش می‌کنیم سریعا این موضوع و تعیین شهریه را تعیین تکلیف کنیم که به سال تحصیلی پیش رو برسد و چالشی از این حیث نداشته باشیم.

وی همچنین اعلام کرد که با توجه به مصوبه‌ای که اخیرا داشتیم از این پس مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی همگی ذیل یک عنوان یعنی «کودکستان» تعریف می‌شوند، بنابراین دیگر عنوان پیش‌دبستانی و مهد نداریم و همه، کودکستان خواهند بود.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک درباره زمان عملیاتی شدن این تصمیمات گفت: تلاش می‌کنیم به امسال برسد و بتوانیم آن را اعمال کنیم که در این صورت سال به سال تکرار می‌شود و سال تحصیلی یا به عبارت دیگر، از این پس برای کودکستان‌ها نیز سال تربیتی خواهیم داشت که از مهر آغاز می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ، کودکستان ، شهریه کودکستان ها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کودکستان سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک کودکستان ها پیش دبستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود