Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» در نشست بررسی پیشنهادات کارشناسی توزیع اعتبارات استانی جزء ٢ بند ب تبصره ١۶ قانون بودجه سال ١۴٠١ که با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دستگاه های اجرایی عضو در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد؛ اظهار داشت: سهم استان کرمانشاه از مجموع تسهیلات اشتغالزایی بیش از چهار درصد است و به صورت میانگین به هر شغل  ٢٠٠ میلیون تومان در قالب فعالیت دانش بنیان، اشتغال های کارگاهی، خرد و کوچک و تعاونی ها  اختصاص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه پرداخت تسهیلات تکلیفی تبصره ١۶ با اولویت اشتغالزایی در مناطق محروم، کم برخوردار و انجام فعالیت خلاق و دانش بنیان صورت می گیرد؛ تأکید کرد: دستگاه های اجرایی با کارشناسی دقیق و مبتنی بر ظرفیت ها و تخصص های هر شهرستان به صورت هدفمند و با نظارت و ارزیابی مستمر باید فرآیندهای تخصیص تسهیلات را به منظور ایجاد شغل پایدار رصد و پیگیری نمایند.

وی ضمن تأکید بر گسترش آموزش های مهارت محور به عنوان یکی از راهکاری موثر برای اشتغالزایی گفت: با توجه به بررسی صورت گرفته در سازمان مدیریت و برنامه ریزی توزیع اعتبارات علاوه بر نیاز سنجی اولیه در دستگاه های اجرایی، بر اساس عملکرد اشتغال ادارات انجام و در شهرستانها نیز شاخص های جمعیت و نرخ بیکاری لحاظ می شود. 

باباخانی به تأکید رهبر معظم انقلاب در خصوص مهارت آموزی جوانان و به ویژه سربازان اشاره کرد و افزود: توسعه آموزش های مهارت محور با پشتوانه تسهیلات قرض الحسنه مطروحه می تواند شرایط لازم را برای ورود جوانان دارای مهارت به بازارکار تسهیل کند و در این زمینه از نیروهای نظامی نیز برای گسترش مهارتهای اشتغالزایی سربازان حمایت خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه تأکید کرد: با ابلاغ آیین نامه اجرایی درباره جزئیات این تسهیلات تکلیفی نیز اطلاع رسانی خواهد شد تا بتوانیم شاهد اقدامات موثری برای کاهش نرخ بیکاری باشیم که در صورت تحقق فقط از محل این منابع ٢ درصد نرخ بیکاری استان کاهش می یابد. 

باباخانی پیگیری و اولویت نخست استان را در برنامه های پیشرفت و توسعه ایجاد اشتغال و حل مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: در سفر رییس جمهور مصوب شد برای رفع معضل بیکاری ۵٠ ساله استان قرارگاه اشتغال و رفع بیکاری به ریاست معاون اجرایی رییس جمهور تشکیل شود تا مشکل بیکاری استان در سطح ملی برطرف گردد که بی شک نشان از اهتمام ویژه دولت به مشکلات فراروی توسعه استان است. 

وی افزود: بسته ۶ وجهی شامل "راه اندازی پروژه های ضربتی اشتغالزا که موانع در سطح ملی دارند، رفع مشکلات و موانع سرمایه گذاری خارج از اختیار استان، بسته مشوق های سرمایه گذاری، بسته پیشنهادی سرمایه گذاری شرکت های وابسته به دولت، بسته مجوزهای اشتغالزا مورد نیاز استان و بسته زیرساخت های مورد نیاز توسعه اشتغال در استان تهیه و به عنوان مطالبه در قرارگاه ملی مطرح خواهد شد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه تسهیلات بانکی بیکاری اشتغال زایی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه تسهیلات بانکی بیکاری استانداری کرمانشاه تسهیلات بانکی بیکاری اشتغال زایی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی