Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ممسنی، درباره کارهای مختلف هر کجا که باشیم بحث می کنیم، ایده می دهیم و فکر می کنیم؛ اما باید اراده ای پولادین داشته باشیم تا بتوانیم به این تفکرات جامه عمل بپوشانیم.

او می دانست که می‌تواند! با اینکه آموزشی در آموزشگاه خاصی نیز ندیده‌ بود، ولی با دقت و توجه‌، به کارهای خواهرش نگاه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعی می‌کرد هر آنچه که خواهرش انجام می‌دهد را به ذهن بسارپد، ساعت‌ها و ساعت‌ها وقت گذاشت، تمرین کرد و خودش مثل یک استادکار بالای‌سر خودش عیب و ایرادات را برطرف می‌کرد.

تذکراتی که نیرویش را دوچندان کرد

همیشه خواهرش او را تحسین می کرد؛ اما امان از روزی که به او می‌گفت کارت فلان ایراد را دارد! رویا دیگر فرد قبلی نبود؛ بلکه هزاران نیروی‌ قوی تر از قبل در او پدید‌ آمد تا کارش را به نحو احسن انجام‌ دهد.

در این مواقع رها‌ کردن، همیشه راحت‌ترین راهی است که به ذهن انسان می‌رسد، ولی آیا کسی که رها می‌کند به موفقیت می رسد؟ نه، قطعا نمی‌رسد به همین خاطر رویا باز هم عقب نمی‌نشست و هر طور که شده بود مسیر را ادامه می‌داد تا به نور برسد، چرا که معقتد بود راه شیرینی را تجربه می‌کند.

برای داشتن منبع درآمد چه کاری می‌توانم انجام دهم؟ از کجا شروع کنم؟ و جواب بسیاری از سوالاتی که در ابتدای شروع کارش در ذهنش می گذشت را پیدا‌ کرد و فعل توانستن را صرف کرد.

او، در حالی با من صحبت می‌کرد که با دقت و وسواس مشغول کار خود بود، از او خواستم در ابتدا خود را معرفی کند و گفت: رویا رستم پور متولد ۶۷ هستم. حدود هفت سال پیش پخت کیک و شیرینی خانگی را شروع کردم و از سه سال پیش هم به صورت حرفه ای در این شغل فعالیت می کنم.

از پخت کیک برای مراسم خانوادگی تا انجام سفارشات حرفه‌ای

از حرفهایش پیدا‌ بود که باید جرقه‌ای باشد تا به این سمت و سو کشیده شده از او پرسیدم چطور شد که وارد این حرفه شدی و پاسخ داد: ابتدا علاقه ای که داشتم من را به این سمت سوق داد و در اوایل صرفا کیک های مراسم خانوادگی خودمان را پخت می‌کردم، ولی بعدا که کمی پیشرفت کردم و از طرفی دیدم به عنوان منبع درآمد می‌شود به این کار  فکر کرد به صورت اقتصادی کارم را ادامه دادم و سفارشات از اقوام و خویشاوندان شروع شد.

رستم پور کارآفرین جوان و خلاق با اشاره به اینکه خواهرش هم مثل خودش با علاقه‌ای که داشته این کار را شروع کرده گفت: خواهرم صرفا پخت کیک و شیرینی خانگی را انجام می‌داد و وقتی که دوره های کارآموزی را تکمیل کرد و به صورت حرفه ای این کار را ادامه‌ داد، من هم ترغیب شدم که این علاقه خودم را تبدیل به یک فرصت کنم‌ که در این موضوع خواهرم کمک بسیاری به من کرد تا بتوانم وارد مرحله حرفه‌ای این کار شوم.

رستم‌پور روزانه پذیرای سفارشات مختلف مردم است، اما این کار را با هزاران زحمت و دقت خاصی در آشپزخانه کوچک خانه اش انجام می دهد و با دلی مالامال از درد بیان کرد: متاسفانه تاکنون حمایت خاصی از طرف ارگان ها یا نهاد خاصی به من صورت نگرفته؛ ولی این توان را دارم تا در صورتیکه نهاد یا ارگانی کمک مالی بکند بتوانم کارگاه کوچک شیرینی و کیک پزی تاسیس کنم و چند نیروی کار دیگر را هم آموزش بدهم و کنار خودم مشغول به کار‌ کنم.

تأسیس کارگاه شیرینی‌پزی و اشتغالزایی؛ مهم‌ترین دغدغه‌ این قناد 

وی افزود: الگوی خاصی که کارآفرینی موفق باشد را مدنظر نداشته ام، ولی هدف گذاری که برای راه اندازی کسب و کار و پخت و پز کیک و شیرینی را ‌که قبلا داشته ام را طی می‌کنم که مهمترین دغدغه من این است که بتوانم یک کارگاه شیرینی پزی کوچک تاسیس کنم و چندین نفر را مشغول به کار کنم.

این کارآفرین که با کسب و کار خانگی توانسته گلیم خود را از آب بیرون بکشد و منبع درآمدی داشته باشد، در خصوص جذب مشتری گفت: ابتدا که کار را شروع کردم فقط اقوام، دوستان و آشنایان مشتری بودند؛ ولی بعد از اینکه کیفیت کار، خودش را نشان داد مشتری ها افزایش پیدا کردند و به حدی رسید که بعضی وقت ها باید یک یا چند نفر به صورت پاره وقت به من کمک کنند تا بتوانم سفارشات را انجام بدهم. 

وی افزود: البته به صورت مجازی هم تبلیغاتی را انجام می دهم و از فضای مجازی هم جذب مشتری دارم.

استقلال طلبی و تکیه به توانمندی‌های شخصی، زمینه‌ساز موفقیت 

رویا خانم قناد، هیچ گاه جا نزده و تمام سعی خودش را داشته تا بتواند روز به روز پله های ترقی را طی کند و گفت: استقلال مالی که از محل این کسب و کار برای من محقق شده و همچنین اعتماد مشتریان و رضایت مندی از کیفیت محصولات از بزرگترین موفقیت‌های من در این مسیر بود که حس استقلال طلبی و تکیه به توانمندی های شخصی به من کمک کردند تا به خودم بگویم من باید به خودم اثبات کنم که میتوانم و برای این کار باید شروع کنم.

رستم‌پور شکست در کار را این‌گونه توصیف می کند: شکست جزئی از پیروزی و پایه‌گذار موفقیت و سربلندی است، قطعا باید شکست را تجربه کنی تا لذت موفقیت را کامل درک کنی و تا شکست نباشد رسیدن به موفقیت تضمین نمی‌شود. در هر عرصه ای که بخواهی فعالیت کنی باید آمادگی لازم برای شکست را داشته باشی چرا که شکست انسان را قوی‌تر می‌کند و این قوی شدن باعث می‌شود که در پله های بالاتر مستحکم تر ظاهر شوی.

این قناد در رابطه با گذراندن اوقات خود بیان‌ کرد: کار من وابسته به سفارشات است و بعضی اوقات که سفارشات زیاد می‌شود ناچار می‌شوم بعضی از انها را رد کنم، ولی در مواقعی که سفارشات کمتر است، سعی می‌کنم علاوه بر رسیدگی به کارهای خانه در خصوص طراحی و دیزاین ها جدید کیک تحقیق کنم تا بتوانم علاوه بر حفظ کیفیت کار، طراحی جدید را برای مشتریان ارائه‌بدهم.

توسعه کارم از مهم‌ترین آرمان‌های من است

وی در خصوص آرزوی خود گفت: در آستانه شروع فقط جذب مشتری زیاد مد نظرم بود، ولی الان که به این هدف رسیده‌ام دنبال توسعه کسب و کارم هستم، ولی در قدم اول سلامتی همه مردم و نابودی کرونا چون کسب و کار ما را در ابتدا خیلی تحت تاثیر قرار داد و در قدم دوم تاسیس کارگاه شیرینی پزی و پخت کیک های مراسمات مختلف و آموزش چندین نیرو از آرمان و‌ آرزوهای من است.

 رستم پور افزود: افزایش قیمت مواد مصرفی و و ضعیت اقتصادی باعث می‌شود که میزان مصرف پایین بیاید و این موضوع تاثیر مستقیم روی کسب و کار ما دارد که باعث  رشد کمتر اقتصادی این حرفه می شود.

گزارش از : حدیث حیدری

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کیک و شیرینی شیرینی قناد کارآفرین کسب و کار رستم پور حرفه ای پخت کیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو

ایسنا/مازندران ایرانیان با پیشینه سه هزار ساله، نخستین و قدیمی‌ترین تولیدکنندگان چرم در جهان هستند. آثار باستانی به جا مانده از دوران قبل از میلاد نشان دهنده این است که ایرانیان ازحدود هزار و ۵۰۰ سال قبل از میلاد از چرم برای لباس و زره استفاده می‌کردند.

تولید انواع پوست و چرم و تجارت مرتبط با آن، در دوره عباسی در سراسر قلمرو اسلامی پر رونق بود. استفاده از پوست حیوانات مختلف برای ساخت پوستین، قبضه شمشیر و آستر کفش و لباس‌های زمستانی هچنین برای افسار، رکاب، مشک و همچنین جلدهای چرمی برای کتاب‌ها که به صورت ساده‌ای طلاکوب می‌شد برخی از مهمترین کاربردهای چرم در این دوره است .

در دوره قاجار نیز انواع چرم به مقدار زیاد در شهرهای ایران تولید می‌شد، همدان در این دوره مرکز مهم تولید نوعی چرم معروف به چرم همدانی بود، که از پوست گوسفند تهیه می‌شد در این دوره صادرات پوست و چرم از اغلب شهرهای ایران به روسیه و عثمانی و هند رونق بسیار داشت.

اولین کارخانه چرم سازی ایران در سال ۱۳۰۸ در شهر تبریز بنا شد، و پس از آن در همدان، تهران، اصفهان و برخی شهرهای دیگر نیز کارخانه‌هایی تاسیس شد.

اما در حال حاضر کار چرم سازی در کشور بیشتر جنبه تزیینی پیدا کرده و به صورت عرضه کیف‌های چرم زنانه و مردانه، جلد موبایل، کمربند، کفش و غیره عرضه و تولید می‌شود و گزینه‌ای برای هدیه دادن است.

دغدغه دولت برای رفع مشکل بیکاری در تمامی ادوار وجود داشته و امروزه نیز دولت سیزدهم مهمترین دغدغه خود را رفع مشکلات اشتغال جوانان عنوان کرده است.

صنعت چرم دوزی ایران با سابقه دیرینه یکی از صنایع ارزآور برای کشور است که می‌تواند همانند گذشته بازار جهانی را به خود اختصاص دهد و زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم کند.

رضا قلی پور نماینده ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی، کارآفرین برتر شهر امیرکلا، کارآفرین برتر استان در سه سال متوالی با برند نمونه استان، نماینده فستیوال کشور و نیز در سال ۲۰۱۸، اولین تولید کننده ایرانی در دوخت کراوات چرم دست دوز، رئیس اسبق اتحادیه مشاغل خانگی شهرستان بابل و... را در کارنامه افتخارات خود به عنوان کارآفرین برتر استان در حوزه چرم دست دوز دارد.

چرم دوزی و اشتغال سود آور و پایدار

این کارآفرین برتر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه تاکنون صدها استادکار در حوزه چرم دوزی تربیت کردم اظهار کرد: برای کمک به اشتغال و بخش تولید اقدام به آموزش کارآموزان متقاضی آموزش صنایع چرم بصورت کاملا رایگان انجام شد.

رضا قلی پور با بیان اینکه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ آغاز کردم، افزود: چندین کارگاه فعال چرم دوزی در سطح شهرستان بابل راه اندازی کردم.

وی فعالیت افراد ناکارآمد و غیرحرفه‌ای را بزرگترین اشکال صنعت چرم برشمرد و گفت: به عنوان استاد دانشگاه و کارآفرین برتر در حوزه چرم دوزی و تخصص در برگزاری کارگاه‌های مختلف انتظار داریم جهاد دانشگاهی برنامه برگزاری کارگاه را در اختیار ما قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته محصولات چرم ما به کشورهای کویت، عراق، ارمنستان، آذربایجان و.. صادر می‌شد ادامه داد: در حال حاضر جوابگوی تقاضای بازار داخلی برای چرم دست دوز با توجه به نیروی کار فعال محدود خود هستیم.

وی با اشاره به مهم‌ترین ایراد حوزه صنعت چرم کشور گفت: متاسفانه حضور و فعالیت افراد ناکارآمد و غیرحرفه‌ای در این حوزه که بدون مهارت لازم و عدم استفاده از منابع با کیفیت اقدام به ارائه محصول بی‌کیفیت به بازارمی‌کنند سبب بی‌اعتمادی خریداران از بازار داخلی می‌شود.

وی گفت: به عنوان استاد دانشگاه و کارآفرین برتر در حوزه چرم دوزی و تخصص در برگزاری کارگاه‌های مختلف انتظار داریم جهاد دانشگاهی برنامه برگزاری کارگاه را در اختیار ما قرار دهد.

مهم‌ترین عامل توسعه کسب و کار علاقه به کار است

معصومه زاهدیان کارآفرین مشاغل خانگی که بعد از اخذ مدرک کارشناسی دانشگاه ومجوز فعالیت از فنی و حرفه‌ای هنر چرم دوزی را برای کسب و کار خود انتخاب کرده است در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مدت پنج سال است که به هنر چرم دوزی با دست مشغول بوده و با آورده شخصی با حمایت خانواده خود به مبلغ ۵۰ میلیون تومان موفق به احداث کارگاه چرم دوزی شدم و برای تجهیز و خرید لوازم و ابزار ضروری ۵۰۰ هزار تومان هزینه کردم.

وی با اشاره به اینکه در کنار فعالیت خود اقدام به هنرجویان هم آموزش می‌دهم، افزود: مهم‌ترین عامل رشد و توسعه هر کسب و کاری علاقه به کار است که زمینه موفقیت و کسب درآمد را نیز در پی دارد.

این کارآفرین یادآور شد: بازار فروش در ابتدا از فضای مجازی، دوستان و آشنایان بود، اما بعد از راه اندازی کارگاه، مشتریان حضوری هم اضافه شدند.

زاهدیان با اشاره به چگونگی فعالیت در این حوزه  تصریح کرد: قبل از هنر چرم دوزی به مدت سه سال مشغول آموزش بافتنی در فضای مجازی و آموزشگاه بودم ایده چرم دوزی زمانی به ذهنم رسید که قرار بود یک کیف بافت انجام بدم و قسمت دسته‌ها و بند کیف چرم باشد لذا چرم و لوازم تهیه کردم و این شروع ورود من به این شغل بود.

وی ادامه داد: گرچه تهیه لوازم اولیه برای شروع کار کمی سخت بود اما در حال حاضر با تهیه لوازم اولیه مورد نیاز این مشکل مرتفع شد.

آموزش چرم دوزی در جهاد دانشگاهی مازندران

مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساری نیز در این باره به ایسنا گفت: در سال گذشته دو دوره آموزش مصنوعات چرمی در سطح استان برگزار شد که با استقبال خوب جوانان روبرو بود.

مریم چاهوشی با اشاره به اینکه فراگیران بعد از دوره آموزش مصنوعات چرمی گواهینامه مهارتی را از جهاد دانشگاهی دریافت کردند که قابلیت ترجمه را دارد، خاطرنشان کرد: گذر از دوره‌های مهارتی سبب اشتغال هنرجویان شده است.

مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساری گفت: هر دوره آموزش مصنوعات چرم شامل دو مرحله مقدماتی و تکمیلی است که هر مرحله سه ماه طول دوره دارد.

وی یادآور شد: امسال هم آمادگی برگزاری دوره‌های مهارتی مصنوعات چرمی شامل،  کیف و کفش چرم دست‌دوز را در برنامه کاری خود داریم که با رسیدن حدنصاب فراگیران به زودی راه اندازی می‌شود.

چاهوشی افزود: متقاضیان آموزش در جهاد دانشگاهی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۳۵۳۳۸۲ با پیش شماره ۰۱۱ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • اطفاء حریق مغازه شیرینی فروشي در قزوین
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)
  • آتش سوزی مغازه شیرینی فروشی در قزوین