Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@11:06:07 GMT

۱۰ نقطه پرحادثه در جاده‌های طارم شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۵۱۸۲

۱۰ نقطه پرحادثه در جاده‌های طارم شناسایی شد

حمیدرضا نجفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروژه بهسازی مسیر پل چورزق به راه تهم - چورزق به طول ۵ کیلومتر از نقاط پرحادثه به ‌شمار می‌رود.

وی یادآوری کرد: یکهزار و ۹۴۵ متر از این مسیر با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال بهسازی پو روکش آسفالت آن به پایان رسید و مسیر ۶ متری به ۱۲ متری تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم  گفت: روکش جاده آستاکل - درام به طول ۱۵ کیلومتر با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار دست اقدام است.
نجفی ادامه داد: روکش آسفالت سه راهی بناب – گیلوان - منجیل در گردنه خانچای نیز با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی در دست مناقصه است.
به گفته وی، عملیات خاکریزی و خاک برداری مسیرهای نوکیان - ماسوله و نوکیان - بالاکوه به طول ۱۰ کیلومتر در انتهای حوزه استحفاظی استان زنجان به پایان یافته و آماده آسفالت ریزی است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم  گفت: جاده های این شهرستان پر پیچ و خم بوده و بخش قابل توجهی از حفظ ایمنی در آن به مهارت رانندگان، حرکت با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بستگی دارد.
نجفی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ نقطه حادثه‌خیز در این شهرستان شناسایی شده است، اظهارداشت: زیرسازی میدان زیتون در ورودی آببر انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: راه ارتباطی روستایی بنارود – خساره – قشلاق خساره – گاوخس تیغ‌زنی شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم  گفت: تیغ‌زنی و حریم‌زنی راه‌های ارتباطی پاوه‌رود – جزلاندشت نیز انجام شده است.
به گفته نجفی پایش کامیون‌های معادن و کنترل تناژ آن‌ها، ترمیم آب‌ شکستگی‌های موجود در لبه آسفالت، بازسازی و انجام تعمیرات و آماده‌سازی ماشین‌آلات راهداری، لکه‌گیری آسفالت در مسیرهای ارتباطی بخش مرکزی، گشت‌زنی و بازدید شبانه از وضعیت تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی و اصلاح و تعویض علائم معیوب از مهمترین اقدامات شهرستان طارم به شمار می رود.
وی اظهارداشت: راه دسترسی به دکل مخابراتی روستای زرنی احداث و ریزش‌برداری و تیغ‌زنی راه‌های روستایی تازه‌کند و پازوکی نیز انجام شد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم با بیان به اینکه وقوع پدیده‌هایی مثل سیل به تأسیسات راه‌ها نیز خسارت‌هایی را وارد می‌کند، گفت: در این خصوص تیغ‌زنی آثار سیل‌های رگباری از سطح جاده در راه‌های روستایی نوکیان – سیاه ‌رود، تهم – چورزق، شیت - ولیدر و پاکسازی قنوهای این مسیر ها انجام شده است. 
نجفی اضافه کرد: راهداری شهرستان طارم لکه‌گیری اساسی با آسفالت در مسیرهای ارتباطی بخش‌های مرکزی، چورزق و گیلوان در سه‌ راهی ونیسر تا چورزق، چورزق - شقاقی جزلا، شقاقی جزلا - شیت ولیدر، راه روستایی انذر، کوهکن - آببر و گیلوان – سه‌راهی کهریز را انجام دادند.
وی، تیغ‌زنی راه ارتباطی روستاهای چال – کوبان – گردنه طارم – زنجان، هارون آباد – سه‌راهی قانقلی چای، کوهکن علیا و سفلی و گردنه خانچای، تسطیح و شانه‌زنی محدوده سه راهی ارشت نزدیک محدوده آستاکل، جارو زنی، پر کردن چاله های موجود در سطح آسفالت  از دایگر اقدامات انجام شده در شهرستان طارم برشمرد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم  گفت: زیرسازی و آماده سازی آسفالت ورودی آببر، تیغ زنی راه دسترسی به ییلاقات آببر - مجمع هزارورد، برداشت ترانشه و حذف نقطه مستعد حادثه محور آستاکل – درام، ریزش‌برداری و تیغ‌زنی راه روستایی چرزه و چیش‌آباد و تیغ زنی و احداث قنو محدوده خانچای از دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان است.
نجفی با بیان به اینکه علاوه بر بهسازی و نگهداری راه‌های شریانی، اصلی و فرعی، مسئولیت ساخت و بهسازی راه‌های روستایی نیز به اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای واگذار شده است، یادآوری کرد: در این راستا بهسازی و آسفالت قطعه یک راه فرعی شیت – چورزق به طول یکهزار و ۱۰۰ متر، زیرسازی، شن‌ریزی و بهسازی ورودی آببر، شن‌ریزی راه روستایی خساره و آغاز عملیات اجرایی زیرسازی و شن‌ریزی راه روستایی چلوارمحله در گیلانکشه از اهم فعالیت‌های راهداری در شهرستان طارم به‌شمار می‌رود و قیرپاشی و عملیات اجرایی آسفالت قطعه محورهای فرعی شیت – چورزق نیز آغاز شده است.

برچسب‌ها طارم تردد جاده ای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طارم تردد جاده ای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان طارم تردد جاده ای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان راه روستایی تیغ زنی راه انجام شده سه راهی راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود

ایسنا/گیلان معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند.

رضا اکبری امروز، ۸ اردیبهشت ماه در جلسه ایمنی راه های استان گیلان، با اشاره به نقش موثر مدیران و راهداران در کاهش سوانح جاده ای، اظهار کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها اقدام به بررسی آمارهای سه ساله سوانح و تصادفات جاده ای در استان مربوطه کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارائه راهکارهای جدید برای کاهش تلفات در تصادفات جاده ای، افزود: استان های گردشگری مانند گیلان نیازمند ایمنی راه ها هستند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به گزارش های بین المللی، سهم جاده در تصادفات را زیر ۱۰ درصد دانست و تصریح کرد: جاده در سوانح ترکیبی سهم بالایی دارند و سهم عامل انسانی را تشدید می کند.

اکبری، هزینه کرد در حوزه زیرساخت های راه را موجب افزایش ایمنی دانست و عنوان کرد: جاده های استاندارد راننده استاندارد می سازد و لذا متولیان حوزه راهداری باید بیشترین مسئولیت پذیری را داشته باشند تا شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن باشیم.

وی ماموریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه و دستگاه های حوزه حمل و نقلی را خطرشناسی و نجات بخشی دانست و یادآور شد: باید اعتبارات را به سمت رفع نقاط پر خطر ببریم.

معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند؛ روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای باید این آمارها را در شهرستان خود استخراج و بهترین و موثرترین راهکار برای کاهش تصادفات را اعلام کنند.

وی یکی از مشکلات حوزه ایمنی راه در استان گیلان را کمبود علائم راهنمایی و رانندگی و یا جانمایی غیر اصولی آنها دانست و خاطرنشان کرد: تابلوهای راهنمایی و رانندگی به کاربران جاده کمک می کند و لذا نباید در بین تابلوهای تبلیغاتی کنار جاده محو شود.

غلامعلی نیک فهم، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان نیز، این استان را دارای بالغ بر ۱۳ هزار کیلومتر راه همسنگ دانست و اظهار کرد: ۹۲۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم و مابقی راه اصلی و بزرگراه و فرعی است.

وی با اشاره به کوهستانی بودن گیلان، هزینه های راهداری را بسیار بالا دانست و گفت: افتتاح هشت کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین - رشت کمک بسیار بزرگی به ورودی های استان کرد و شاهد کاهش ترافیک در پیک سفرها هستیم.

مدیرکل راهداری گیلان همچنین به افتتاح تقاطع میدان گیل لاهیجان اشاره کرد و یادآور شد: محور سنگر به سیاهکل نیز دارای پیشرفت ۹۰ درصدی بوده و به زودی تکمیل می شود.

نیک فهم از رفع هفت نقطه پر حادثه استان در قالب آشکارسازی و نصب روشنایی و ایمن سازی طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در طرح نوروزی امسال یک میلیون و ۷۳۴ هزار و ۹۱۸ دستگاه خودرو وارد استان شد، اما شاهد کاهش تصادفات بودیم.

وی بالغ بر ۵۰ درصد تلفات در حوادث جاده ای را مربوط به عابران پیاده و موتورسواران دانست و اضافه کرد: از فردا آموزش ایمنی تردد این دو قشر را از شهرستان شفت آغاز می کنیم و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود