Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص پزشکی که از کره‌شمالی گریخته، می‌گوید تب و دیگر بیماری‌های خفیف خود را با داروهای گیاهی درمان کرده، اما بیماری‌های جدی ممکن است مشکل‌ساز باشد، چرا که بیمارستان‌های محل تولد وی از کمبود آمبولانس، تخت و حتی برق رنج می‌برند!

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وقتی رسانه‌های کره شمالی اخیرا گزارش دادند که داروهای سنتی "نقشی کلیدی" در مبارزه این کشور با همه‌گیری کرونا دارد، این متخصص پزشکی - که لی گوانگ جین نام دارد - نسبت به کارآمدی این روش برای مقابله با این بیماری در کشورش ابراز نگرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص که قبل از فرار از کره شمالی در سال ۲۰۱۸، طب سنتی را مطالعه کرده بود، می‌گوید: پیونگ‌یانگ استفاده زیادی از داروهای سنتی دارد، اما این قطعا راه حل نیست. کسی که قرار باشد زنده بماند، با این داروها زنده می‌ماند، اما کره شمالی نمی‌تواند به بیماران بدحالی که در حال مرگ هستند کمکی کند.

به گفته آسوشیتدپرس، داروی کرونا هم در کره شمالی مانند موارد متعدد دیگر، به یک نماد سیاسی بدل شده است. به گفته متخصصان، مقامات این کشور نهایتا با استفاده از این مسئله مدعی خواهند شد که برخلاف بسیاری از کشورها، توانسته‌اند با ارائه راهکارهای داخلی و بدون کمک خارجی، همه‌گیری را شکست دهند.

طب سنتی کره به «کوریو» معروف است و متخصصان می‌گویند که کره شمالی تنها به این دلیل از کوریو استفاده می‌کند که داروهای مدرن برای مقابله با کرونا را به مقدار کافی در اختیار ندارد.

یی جونهیوک، یک متخصص طب سنتی و محقق موسسه طب شرقی کره جنوبی می‌گوید: درمان نشانه‌های خفیف با کوریو فکر بدی نیست، اما ویروس کرونا همیشه نشانه‌های خفیف ندارد. وقتی راجع به بیماران بدحال و با شرایط حیاتی صحبت می‌کنیم، کره شمالی به واکسن، سیستم‌های مراقبت اضطراری و دیگر تجهیزات پزشکی نیاز دارد تا تلفات را کاهش دهد.  

بیش از دو ماه از تایید نخستین مورد ابتلا به کرونا در کره شمالی می‌گذرد و گزارش‌های دولتی این کشور از کاهش میانگین موارد تب به ۱۵۷ مورد در روز خبر داده‌اند، ریزشی که نسبت به ۴۰۰ هزار مورد تب روزانه در ماه مه چشمگیر است. این کشور همچنین ادعا کرده است که تنها ۷۴ تن از ۴.۸ میلیون بیمار تب‌دار جان باخته‌اند، یعنی نرخ مرگ‌ومیر ۰.۰۰۲ درصد که اگر حقیقت داشته باشد، پایین‌ترین نرخ مرگ‌ومیر جهان خواهد بود!

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کره شمالی ، کروناویروس ، کرونا در جهان ، طب سنتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کره شمالی کروناویروس کرونا در جهان طب سنتی کره شمالی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی

ایسنا/آذربایجان شرقی مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صرفه‌جویی سه میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمند سازی آرد و نان در استان خبر داد.

وحید کاظم زاده در مراسم جشن پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان توانستیم جلوی افزایش توزیع آرد خارج از شبکه و هدر رفت آرد یارانه‌ای را بگیریم و طبق اعلام مسئولین وزارت اقتصاد با اجرای این طرح در سال نخست مصرف آرد، کاهش نزدیک ۱.۵ میلیون تنی معادل صرفه جویی ۲۷ هزار میلیارد تومان در هزینه‌های ملی را شاهد بودیم. 

وی ادامه داد: در اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در طی ۲ سال گذشته ۳ میلیون تن به ارزش ۵۴ هزار میلیارد تومان و معادل مصرف ۴۰ میلیون نفر در حوزه عرضه نان صرفه جویی انجام شد و امیدواریم همچنان این روند صرفه جویی در سال‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم تولید و تلاش برای خودکفایی محصولات اساسی کشاورزی به ویژه گندم در کشور افزود: خوشبختانه با تدابیر دولت سیزدهم با وجود برخی مشکلات بخش کشاورزی و خشکسالی‌های متعدد سال گذشته در تولید گندم نان به خودکفایی رسیدیم و در این راستا نیز ارتقای کمی و کیفی تولید گندم تا آرد کامل نان و رسیدن آن که به دست مصرف کنندگان جزو اولویت‌های کاری وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد. 

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهر نیز در این مراسم از تولید سالانه ۲۵ هزار تن گندم مرغوب در این شهرستان خبر داد.

علی نجفی هدف از برگزاری جشنواره پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر را معرفی نان‌های با کیفیت سنتی، صنعتی و محلی و همچنین ترغیب خانواده‌ها برای استفاده نان‌های با کیفیت عنوان کرد و گفت: در این جشنواره ۸۰ شرکت کننده حاضر بودند که  بیش از ۵۸ نوع نان و غذای نان پایه در سه گروه  نان سنتی و محلی ، انواع ختاب، فطیر سنتی و غذای نان‌پایه و غیره به نمایش گذاشتند که در نهایت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از نفرات برگزیده تجلیل شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم