Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه چرداول گفت: احداث درمانگاه تامین اجتماعی چرداول گرفتار مشکل تامین زمین است که ضروری است تا مسئولین همگام با مردم برای حل این مشکل اهتمام ویژه ای داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام “محمد جواد قنبر بیگی”،  امام جمعه چرداول در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: دسترسی به مراکز وبهداشت وسلامت در دنیای امروز یک امر ضروری است که با افزایش میزان سلامت در سطح جامعه  باعث بهبود خدمت رسانی به آحاد مردم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچه میزان پزشک ومراکز درمان در جامعه بیشتر باشد خدمات کیفیت بهتری پیدا می کند و رضایت مندی مردم را بالا می برد.

قنبربیگی در ادامه گفت: شهرستان چرداول به عنوان یکی از مبادی اصلی ورودی استان ایلام همواره مقصد گردشگران و همچنین استان هاو شهرستان های همجوار هست که نیازاست تا زیرساخت های این شهرستان به خصوص در بخش درمان تقویت شود.

امام جمعه چرداول خاطرنشان کرد: قرار است درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان چرداول احداث شود که احداث این درمانگاه قطعا کیفیت خدمات درمانی به مردم را افزایش خواهد داد.

وی در ادامه گفت: همچنین این درمانگاه می تواند به شهرستان های همجوار مانند هلیلان و سیروان هم خدمات درمانی انجام دهد بنابراین با توجه به حجم جمعیتی که این درمانگاه دارد باید تامین اجتماعی اهتمام ویژه ای برای احداث آن داشته باشد.

قنبربیگی بیان داشت: متاسفانه همچنان مشکل تامین زمین برای احداث درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان چرداول حل نشده که نیاز مسئولین با همکاری مردم نسبت به تهیه زمین مورد نیاز اهتمام ویژه ای داشته باشند.

امام جمعه چرداول تصریح کرد: برخی خبر ها از این احداث این درمانگاه در شهرستان های دیگر می رسد که با توجه وضعیت و بافت جمعیتی شهرستان چرداول مطالبه به حق مردم احداث درمانگاه تامین اجتماعی  دراین شهرستان است و نمی توان آن را به شهرستان دیگری انتقال داد.

 

انتهای پیام/ر

منبع: دانا

کلیدواژه: احداث درمانگاه تامین اجتماعی امام جمعه چرداول شهرستان چرداول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید