Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@21:44:35 GMT

آیا چای و قهوه باعث کم‌آبی بدن می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۶۵۳۰

آیا چای و قهوه باعث کم‌آبی بدن می‌شوند؟

چای و قهوه از جمله محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان هستند و هر دوی آن‌ها حاوی ماده محرک کافئین هستند که اثر ادرارآور خفیفی دارد.

به گزارش همشهری، اثر ادرارآور این ماده باعث می‌شود که کلیه‌ها ادرار بیشتری تولید کند وآب بیشتری از این طریق از دست می‌رود؛ بنابراین این سؤال مطرح می‌شود که آیا نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند چای و قهوه ممکن است به این علت باعث کم‌آبی بدن شوند؟

پاسخ این است که اثر ادرارآور ناشی از کافئین موجود در چای و قهوه آنقدر شدید نیست که در مقدار‌های معمول باعث کم‌آبی بدن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این است که هنگامی یک فنجاق قهوه یا چای می‌نوشید، در عین حال مقداری مایع هم وارد بدن خود می‌کنید و اثر ادرارآور کافئین آنقدر شدید نیست که میزان مایع دفع‌شده از راه کلیه‌ها به این علت بیشتر از این مایع ورودی باشد.

البته مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند باعث سردرد و بیخوابی در برخی از افراد حساس به این ماده شود. همچنین باید از مصرف قند زیاد همراه چای و قهوه پرهیز کنید.

مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های شیرین‌شده ممکن است به کم‌آبی بدن منجر شود، چرا که بدن برای سوخت‌وساز قند نیاز به مصرف بیشتری آب دارد؛ بنابراین مصرف نوشابه‌های سرد شیرین مانند کولا‌ها که دارای کافئین هم هستند، گرچه ممکن در ابتدا شما را سر حال آورد، اما به علت اثراتش بر سوخت‌وساز در نهایت ممکن است به تامین اب بدن کمک نکند و از طرف دیگر مصرف قند زیاد به علت نوشیدن آن‌ها می‌تواند شما را در معرض خطر دچار شدن به بیماری‌هایی، چون چاقی و دیابت قرار دهد.

آب در شرایط معمول احتمالا بهترین نوشیدنی برای حفظ مایعات بدن است که هم عاری از کالری و عم عاری از کافئین است و قیمتش هم ارزان‌تر است

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه کم آبی کم آبی بدن چای و قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت و گذار خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان + فیلم

گشت و گذار خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان به‌عنوان یکی از زیست‌گاه‌های این گونه نادر و ارزشمند توسط حامد قربان‌پور محیط‌بان این منطقه به تصویر کشیده شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • گشت و گذار خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان + فیلم
  • فیلم| تصاویری از خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد