Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آمریکایی که در امتداد هر شکاف قابل تصوری دچار تزلزل شده، تمایل مشترکی بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان نسبت به اینکه نسل جدیدی از رهبران سیاسی روی کار بیاید، تشدید شده است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی درباره افزایش مطالبه تغییر در سطح رهبران سیاسی در آمریکا نوشت: گفتمان بر سر لزوم روی کار آمدن نسلی جدید از رهبران سیاسی در آمریکا در زمانی که صحبت از کاخ سفید در میان باشد، برجسته‌تر می‌شود؛ این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا به راه انداختن یک کمپین ریاست جمهوری دیگر و اعلامش را در نظر دارد و نسبت به توانایی جو بایدن، رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا برای رسیدن به یک دور دیگر ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ و در سن ۸۲ سالگی، شک و تردید ابراز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوراج پاتل ۳۸ ساله، در حالی که بر سر یک کرسی حوزه منهتن در کنگره با رقبای دموکراتی با دو برابر سنش مبارزه می‌کند، روی ناامیدی نسل خود نسبت به کسانی که دهه‌ها سمت‌هایی داشته‌اند، مانور می‌دهد.

به قول او، نمایندگانی مثل جری نادلر ۷۵ ساله و کارولین مالونی ۷۶ ساله، بخشی از دموکرات‌هایی هستند که در دهه ۱۹۹۰ به قدرت رسیدند، در حالی که در رسیدگی به موضوعاتی از مالکیت اسلحه گرفته تا تغییرات آب و هوایی و سقط جنین شکست خوردند. پاتل می‌گوید، روند تقسیم مجدد حوزه‌های کنگره که باعث ادغام حوزه‌های کنگره‌ای آنها شده، فرصتی را برای روی کار آمدن رهبرانی جدید فراهم می‌کند.

او اظهار کرد: اگر ما به انجام کاری مشابه بارها و بارها ادامه دهیم و انتظار نتایجی متفاوت را داشته باشیم، این فقط تعریف دیوانگی نیست بلکه تعریف درجا زدن است.

جرمیا برانسون جمهوری‌خواه، در فاصله بیش از ۱۱۰۰ مایل دورتر در سمت غرب  آمریکا و در آوردگاه ریاست‌جمهوری آیووا، همچنین این موضوع را بررسی می‌کند که آیا کسی غیر از دونالد ترامپ ۷۶ ساله ممکن است حزب خود را برای آینده هدایت کند یا خیر. برانسون علاقه فزاینده‌ای به گلن یانگکین، فرماندار ۵۵ ساله ویرجینیا ابراز کرد.

برانسون ۳۹ ساله، در حالی که با ده‌ها جمهوری‌خواه دیگر وقت می‌گذراند، گفت: به نظر می‌رسد که او با محافظه‌کاران در سراسر کشور هم عقیده است.

سارا لانگول، یک استراتژیست جمهوری‌خواه که تقریباً هر هفته گردهمایی‌هایی را با شرکت رای‌دهندگان آمریکایی برگزار می‌کند، می‌گوید: فقط یک حس مشابه وجود دارد، رقابت مجدد بین این دو پیرمرد برای مردم مضحک به نظر می‌رسد.

کمپین پیت بوتجج برای کاندیداتوری برای ریاست جمهوری از حزب دموکرات در سال ۲۰۲۰ با تبلیغ روی مساله روی کار آمدن رهبرانی جدید، مورد توجه قرار گرفت اما بعدا به سبب اینکه بسیاری از دموکرات‌ها بایدن را گزینه امن‌تری در برابر ترامپ دانستند، از بایدن شکست خورد.

با این حال وضعیت از آن زمان تغییر کرده است و برخی از رای‌دهندگان دموکرات از اینکه بایدن و رهبران کنگره برای حمایت از یک سری حقوق همچون سقط جنین و عدم نشان دادن واکنشی تهاجمی‌تر به موج تیراندازی‌های جمعی و رسیدگی به تغییرات آب و هوایی انفعال داشت، ناراضی شدند.

نتایج نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس - نورک نشان می‌دهد که ۸۳ درصد از بزرگسالان آمریکا می‌گویند این کشور در مسیر اشتباهی قرار دارد. تنها ۳۶ درصد رهبری کلی بایدن را تأیید کردند، در حالی که ۶۲ درصد با آن مخالفت کردند. نظرسنجی‌های این شرکت‌ها در ماه‌های اخیر نشان‌دهنده بدبینی عمیق‌تر اعضای حزب دموکرات در مورد بایدن، مسیر حرکت آمریکا و وضعیت اقتصادی آن بوده است.

جولیان کاسترو، وزیر مسکن دولت اسبق اوباما و از کاندیداهای ریاست‌جمهوری اسبق گفت "شکی نیست" که اعضای حزب او ناامید شده‌اند و دموکرات‌ها در واشنگتن باید احساس فوریت نشان دهند و به نتیجه برسند. او در یک مصاحبه تلفنی از محل کنوانسیون حزب دموکرات ایالت تگزاس در دالاس، گفت: به نظر می‌رسد که دموکرات‌ها برای رقم زدن این تغییر، انرژی مضاعف پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ واشنگتن جو بایدن انتخابات 2022 آمریکا انتخابات 2024 آمریکا دموکرات ها روی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟