Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقوع موارد متعدد موج گرما در جهان نشان دهنده ضرورت تایید مجدد به اجرایی شدن تعهدات آب و هوایی است.

به گزارش ایران اکونومیست، طبیعت انسان بدین شکل است که شرایط حال را بر آینده در اولویت قرار میدهد و بیشتر برای آنچه در کوتاه مدت اتفاق می‌افتد اهمیت قائل است. برای بسیاری از مردم کشورهای غربی، پیامدهای تغییر آب و هوا اگرچه به عنوان موضوعی جدی شناخته شده است، مساله‌ای تلقی شده که تا حد زیادی افراد دیگر تجربه خواهند کرد یا نسل‌های آینده درگیر آن خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینطور نیست. هشدارهای انتزاعی در مورد وضعیت اضطراری آب و هوایی در این ماه به واقعیت تبدیل شد زیرا گرمای شدید مناطقی از نیمکره شمالی از غرب اروپا گرفته تا ایالات متحده و چین را در بر گرفت.

آتش‌سوزی‌های جنگلی در مناطق وسیعی گزارش شده، رودخانه‌ها خشک شده‌ و هزاران نفر مجبور به تخلیه محل سکونت خود شده‌اند. انگلیس اولین روز با دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد را ثبت کرد که موجب اختلال در ارائه خدمات عمومی و توقف شبکه های ریلی شد. در اسپانیا، کشوری که تجربه تابستان‌های طولانی و گرم را دارد طبق برآورد مقامات داخلی در ماه جولای بیش از ۵۰۰ نفر به دلیل گرمای شدید جان خود را از دست داده‌اند. این دومین موج گرماست که اسپانیا طی چند ماه گذشته متحمل شده است.

وضعیت هوا در تابستان امسال اتفاق عجیبی نبوده است و توسط کارشناسان هواشناسی پیش بینی شده بود. مدل‌های اقلیمی پیش‌ بینی می‌کنند که بدون اتخاذ تصمیمی صحیح و اقدامی مناسب، پدیده موج گرما مکرر و شدیدتر می‌شود و دیگر دماهای تجربه شده در سال جاری غیرعادی تلقی نمی‌شوند.

در این شرایط چرخه معیوب زمستان‌های خشک، موج‌ گرمای تابستان و آتش‌سوزی‌های جنگلی همچنان ادامه خواهد داشت، حتی اگر کشورها به تعهدات فعلی خود برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای پایبند باشند. این بدان معناست که کشورها باید خود را با تغییرات اقلیمی سازگار کنند نه فقط آن را کاهش دهند. این امر مستلزم چرخش از اقدامات اضطراری واکنشی به برنامه ریزی پیشگیرانه است و می توان چند گام ساده در این رابطه برداشت. به طور مثال، در اسپانیا، مقامات در حال بررسی و رتبه بندی موج گرما به منظور افزایش آگاهی عمومی از خطرات ناشی از استرس گرما روی سلامت هستند.

اما حتی کشورهایی که به لحاظ تاریخی از وضعیت معتدلی برخوردارند نیز باید اقداماتی انجام دهند. در انگلیس، نیاز به بازسازی گسترده زیرساخت‌ها و ساختمان‌ها برای سازگاری بیشتر در برابر وضعیت آب و هوایی وجود دارد که به صرف هزینه و زمان نیاز است.

به گزارش فایننشال تایمز، سازگاری با تغییرات آب و هوایی به معنای دست کشیدن از تلاش‌ها برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای نیست. قدرت و اثربخشی کنفرانس تغییرات آب و هوایی COP۲۶ متاسفانه از بین رفته است. تعداد کمی از کشورها همانطور که وعده داده بودند برای تدوین اهداف "ارتقاء یافته" به منظور محدود کردن افزایش دمای جهانی به کمتر از ۱.۵ درجه سانتیگراد عمل کردند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گرمای جهانی ، تغییرات آب‌وهوایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گرمای جهانی تغییرات آب وهوایی آب و هوایی موج گرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت، با توجه به سفر اخیر آقای رئیسی به استان سمنان که بلافاصله پس از رویارویی با رژیم اشغالگر قدس انجام شد، اظهار داشت: معمولا رویداد‌هایی با این درجه از اهمیت که ابعاد گسترده بین‌المللی دارد، موجب می‌شود که مقامات کشور‌ها سفر‌های کاری خود را لغو کنند یا به تأخیر بیاندازند، اما رئیس جمهور کشورمان با آرامش کامل، به سمنان سفر کرد و دیدار با مردم این استان را انجام داد.

مخبر، همچنین با توجه به سفر رئیس جمهور به کشور‌های پاکستان و سریلانکا، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در روز‌های اخیر، پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی به عنوان نماد سلطه جهانی، داد و آقای رئیسی، هم‌اکنون در سفر خارجی و انجام ملاقات‌های بین‌المللی هستند که این اقتدار، به علت اعتماد و اتکاء نظام به مردم در برابر دشمنان است.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین با بیان اینکه تحقق شعار سال، نیازمند راه‌اندازی نهضت تولید در کشور است، گفت: برای تحقق شعار سال، باید در همه دستگاه‌های اجرایی و استان‌ها، تقسیم کار و برنامه‌ریزی دقیقی برای عمق دادن به تولید تا شهرستان‌ها و روستا‌ها و فعال شدن همه آحاد جامعه، انجام شود.

مخبر اظهار داشت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، لازم است از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها (کمک نوآوران) و نخبگان، حداکثر استفاده، انجام و آموزش‌های به‌روز و کاربردی به نیرو‌های کار، ارائه شود.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به برگزاری کنکور (آزمون) سراسری روز ۷ اردیبهشت، تصریح کرد: لازم است در کنار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز برای برگزاری بهتر کنکور (آزمون) سراسری، برنامه‌ریزی و مراقبت کنند تا این رقابت علمی به خوبی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • تاکید بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی عملیات ارتش
  • انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی دریاره وضعیت اقلیمی آسیا با مشارکت پژوهشگاه هواشناسی
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟