Web Analytics Made Easy - Statcounter

بستانی، تداوم فعالیت نصاب‌های دوره‌گرد و شرکت‌های غیرمجاز در حوزه نصب، تعمیر و نگهداری آسانسور را بازی با جان شهروندان دانست و گفت: قطع دست افراد فاقد تخصص و استانداردسازی آسانسورهای هرمزگان مستلزم قاطعیت دستگاه‌های متولی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر بستانی در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز در بندرعباس با بیان اینکه وجود آساسنور در ساختمان های شهری یکی از ضروریات امروز بشر هست، اظهار کرد: متاسفانه عدم آشنایی کافی مردم در زمینه چگونگی فرایند تامین و حتی ویژگی‌ها و شیوه‌های استفاده ایمن از آسانسور، همواره حادثه ساز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با بیان اینکه در این شهر بارها شاهد وقوع حوادث مختلف در حوزه آسانسور بودیم، افزود: حوادثی که هنگام نصب و راه‌اندازی یا هنگام بهره‌برداری از این وسیله حادث گردیده، در برخی موارد معلولیت افراد و یا حتی مرگ شهروندان را درپی داشته است.

فقدان قانون برای الزام مالکان ساختمان‌ها جهت انعقاد قرارداد با شرکت های معتبر آسانسور

بستانی در ادامه با بیان اینکه، با وضعیت کنونی، زمان وقوع آخرین حادثه مرتبط با آسانسور چندان دور هم نیست، تصریح کرد: شاید همزمان مصاحبه بنده، هم کسی در آسانسوری گیر کرده و یا در حین راه اندازی تاسیسات آن به حادثه‌ای گرفتار شده باشد، چرا که هیچ قانونی برای الزام مالکان و مدیران ساختمان‌های مسکونی، تجاری و یا حتی اداری جهت انعقاد قرارداد نصب و یا تعمیر و نگهداری آسانسور با شرکت های معتبر و دارای مجوز در استان وجود ندارد.

رئیس انجمن تخصصی آسانسور و پله برقی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: اینکه هنوز نمی دانیم چه زمان‌هایی استفاده از آسانسور میتواند خطر آفرین و یا ایمن، نشات گرفته از نداشتن فرهنگ ایمنی و ناآگاهی نسبت به مواردی است که باید عموم شهروندان در خصوص آن اطلاعات مناسبی داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: بر اساس آمار سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس، حوادث مربوط به آسانسورها هر ساله در حال افزایش است که بعد از عملیات های اطفاء حریق، بیشترین حوادث را در فهرست سوانح شامل می شود و این مسئله ایجاب می نماید که دستگاههای متولی در این موضوع دقیق تر ورود کرده و با اعمال نظارت بیشتر، از بروز حوادث جانی و مالی در استان پیشگیری نمایند.

بی تجربگی نصاب های دوره گرد و استفاده از قطعات غیر استاندارد عامل بروز حوادث

بستانی، بی‌تجربگی نصاب های دوره گرد را از بزرگترین علل بروز مشکلات آسانسورها دانست و بیان کرد: بی تجربگی و نداشتن دانش کافی در زمینه نصب، همچنین استفاده از قطعات بی کیفیت و غیر استاندارد از عمده دلایل افزایش حوادث مربوط به آسانسور در هرمزگان است .

وی در ادامه با اشاره به تعامل انجمن تخصصی آسانسور و پله برقی هرمزگان با سازمان آتش نشانی جهت امداد رسانی به محبوس شدگان در آسانسور توصیه می کند: اگر فردی در آسانسور محبوس شد باید ضمن حفظ آرامش با شماره 125 تماس بگیرد و یا اینکه با صدای بلند و ضربه‌زدن به کابین کمک بخواهد.

بستانی افزود: همینطور که شهروندان به سرویس و نگهداری خودروی خود اهمیت می دهند به آسانسور هم باید به عنوان یک وسیله نگاه کرده و برای سرویس و نگهداری این وسیله از شرکت ها و افراد ذیصلاح استفاده کرد ولی متاسفانه در بسیاری از مجتمع های مسکونی به دلیل اختلافاتی که در بین مالکان وجود دارد، سرویس آسانسور یا اصلا انجام نمی شود و یا توسط افراد بی تجربه صورت میگیرد،

وی در ادامه همچنین بی توجهی به ظرفیت آسانسور را از دیگر مشکلات عنوان و تصریح کرد: هنوز هم بعضی افراد هستند که بدون توجه به ظرفیت اعلام شده، سوار آسانسور می‌شوند و این موضوع را شوخی می‌پندارند، در بسیاری از مواقع هم افرادی که در آسانسور محبوس می‌شوند از اینکه هوای داخل کابین تمام شود، می‌ترسند که این یک باور اشتباه است و هوای داخل آسانسور هرگز تمام نمی‌شود و این ترس حوادث بدتری را به دنبال دارد.

رئیس انجمن تخصصی آسانسور و پله برقی هرمزگان بیان داشت: بارها شاهد بوده ایم که متاسفانه بعضی از کابین های آسانسور فاقد درب است، این مسئله آسانسورها را به کانون خطر تبدیل می‌کند، چرا که هر لحظه امکان گیر کردن لباس یا قسمتی از اعضای بدن میان دیوار و کابین وجود دارد، این محل به علت وجود قطعات متحرک زیاد، حس کنجکاوی بچه‌ها را برانگیخته و حادثه هولناک به وجود می‌آورد.

ضرورت پلمپ آسانسورهای غیر ایمن در هرمزگان

وی در ادامه با اشاره به تدوین کتابچه قوانین و مقررات و فرهنگ استفاده از آسانسور توسط انجمن تخصصی آسانسور و پله برقی هرمزگان، اظهار داشت: بسیاری از آسانسورها در ساختمان های دولتی و اداری در هرمزگان فاقد استاندارد هستند که البته با حمایت دادستان بندرعباس مقرر گردیده تا با حضور کارشناسان اداره کل استاندارد، نظام مهندسی ساختمان و انجمن آسانسور بازدیدهای دوره ای بیشتری انجام شود و در این خصوص سختگیرانه عمل کرده و آسانسورهای فاقد استاندارد چه دولتی و چه شخصی پلمپ شود.

رئیس انجمن تخصصی آسانسور و پله برقی استان هرمزگان در پایان اضافه‌ کرد: مالکان و بهره برداران ساختمان ها به بحث ایمنی بیشتر توجه کرده و سرویس و نگهداری آسانسورها را در اولویت قرار دهند و از شرکت های دارای مجوز ذیصلاح، باتجربه و متخصص در این خصوص استفاده نمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساختمان ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • خطر تداوم حضور خودرو‌های شوتی قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است