Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اقتصاد و تعرفه آبفای کشور گفت: حدود ۱۴ درصد کل مشترکان آب یعنی نزدیک به ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور، کم مصرف هستند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از صدا و سیما، شهرام حیدریان مدیرکل اقتصاد و تعرفه آبفای کشور با بیان اینکه ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور در گروه مشترکان کم مصرف آب قرار گرفتند، اظهار داشت: الگوی مصرف، حداکثر میزان مصرفی است که یک خانوار می‌تواند در طول ماه انجام دهد، بدون آنکه رفاهش تحت‌الشعاع قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بیان کرد: الگوی مصرف آب برای یک خانوار، به طور مثال در تهران ۱۴ متر مکعب، در سیستان و بلوچستان ۱۸ مترمکعب و در گیلان ۱۳ متر مکعب است و بین ۱۳ تا ۱۸ مترمکعب در استان‌های مختلف، تفاوت دارد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه متوسط الگوی مصرف در کل کشور ۱۵ متر مکعب است، گفت: متوسط الگوی مصرف، ۱۵ هزار لیتر در ماه است که معادل ۱۰ هزار شیشه آب معدنی یک و نیم لیتری یا ۳۰ هزار شیشه آب معدنی نیم لیتری در طول یک ماه است. اگر مشترکی یک سوم این میزان؛ یعنی ۵ مترمکعب که معادل ۱۰ هزار شیشه آب معدنی نیم لیتری می‌شود را در طول یک ماه مصرف کند، کم مصرف خواهد بود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: مصرف آب ، صرفه جویی آب ، مشترکان کم مصرف ، آبفا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مصرف آب صرفه جویی آب مشترکان کم مصرف آبفا الگوی مصرف کم مصرف مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان

مدیرعامل شرکت توانیر از اختصاص پاداش ٤ برابر بیشتر از هزینه های تامین برق به مشترکان کشاورزی خبر داد که در طرح های مدیریت مصرف تابستان امسال مشارکت فعال تری داشته باشند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بخش کشاورزی از ظرفیتهای خوبی برای مشارکت اختیاری در طرحهای تشویقی صنعت برق برخوردار است، افزود: امسال برای نخستین بار با موافقت هیات وزیران مقرر شده تا در کنار اختصاص برق رایگان به مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت با طرحهای مدیریت مصرف همکاری کنند، امکان قرار گرفتن در لیست پاداش مشارکت نیز فراهم شده است.

وی افزود: براساس مصوبه هیات وزیران، برق مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت در طرحهای مدیریت مصرف مشارکت کنند، رایگان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این در صورتی که کشاورزان 80 درصد دیماند مصرفی خود را که معادل ١٥ درصد از مصرف روزانه آنهاست، از نیروگاههای تجدیدپذیر تامین کنند، از برنامه های مدیریت مصرف معاف خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان کرد: علاوه بر این اگر کشاورزان بیش از ٥ ساعت نیز در طرحهای مدیریت بار مشارکت داشته باشند، تا ٤ برابر هزینه های تامین برق از پاداشهای صنعت برق برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی با اشاره به این که این میزان بیش از 2500 تومان به ازای هر کیلووات ساعت است، گفت: در حقیقت این پاداش، متناسب با ساعاتی که در این طرح مشارکت می کنند از 500 تا 2500 تومان متغیر است.

وی اضافه کرد: در واقع مشترکان کشاورزی این فرصت را دارند که با بهینه سازی فناوری مورد استفاده در موتورهای پمپاژ آب، استفاده از تجدیدپدیرها و... از این پاداشها بهره مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها