Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-30@04:45:56 GMT

نقش سازنده توان و دانش بومی در تولید پایدار گاز

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۸۰۷۸

نقش سازنده توان و دانش بومی در تولید پایدار گاز

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی بر نقش سازنده کارگاه مرکزی این مجموعه در تولید پایدار گاز تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، احمد باهوش در این باره گفت: کارگاه مرکزی مجتمع گاز پارس جنوبی همسو با تقویت ساخت داخل و استفاده از توان و ظرفیت‌های تخصصی، دانش بومی و اقدام‌های علمی و فنی نوآورانه کارکنان و متخصصان جوان، توانسته دستاوردهای مهمی در حوزه فعالیت‌های پشتیبانی ساخت قطعات و تجهیزات، تعمیرات، اعزام تیم‌های تخصصی به پالایشگاه‌های مجتمع، ارسال به‌موقع ابزارآلات و پشتیبانی از عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها را در کارنامه‌ خود ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

>>> بیشتر بخوانید؛

تولید و صادرات محصولات جانبی پالایشگاه‌های پارس جنوبی افزایش می‌یابد

تعمیرات اساسی، تجهیزات ایرانی و تولید پایدار در پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی

وی افزود: پارسال ۱۱۴۱ دستور کار به کارگاه مرکزی ارجاع شد که در مجموع، ۱۴۶ هزار و ۶۱۵ نفرساعت کارکرد برای انجام این کارها، صرف شده است.

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی مهم‌ترین تجهیزات تعمیرشده در کارگاه مرکزی (خارج از فهرست تعمیرات اساسی) با توجه به شرایط حاکم و نبود قطعات یدکی و نقش مستقیم آنها در تولید پالایشگاه‌ها را شامل تعمیر ۶ دستگاه دمنده واحد گوگرد پالایشگاه‌های ششم، هفتم و هشتم اعلام کرد و ادامه داد: تعمیر و بازسازی پمپ‌های آبگیر پالایشگاه اول، نوسازی پمپ آمین و پمپ تغذیه بویلر پالایشگاه‌های پنجم و دوازدهم، عملیات ساخت قطعات و نوسازی پمپ‌های برخی واحدهای پالایشگاه ششم، عملیات ساخت قطعات و نوسازی ۶ عدد کمپرسور پالایشگاه‌های اول و ششم و... از دیگر تجهیزات تعمیرشده با این شرایط و در این بازه زمانی بوده‌ است.

باهوش تأکید کرد: تجهیزات تعمیرشده نقش کلیدی در تولید حداکثری پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی دارند و همه این عملیات با تلاش بی‌وقفه و نظارت همه‌جانبه همکاران از ابتدای سال ۱۴۰۰ بدون هیچ‌گونه حادثه‌ای پایان یافته است.

انجام بیش از ۱۶ هزار مورد بازرسی فنی

وی در ادامه با بیان اینکه جایگاه ارزشمند مجتمع گاز پارس جنوبی به‌عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کننده گاز مورد نیاز کشور نیاز به پیاده‌سازی مقررات خاص و ویژه در حوزه بازرسی فنی دارد و تقویت، ارتقا و روزآمد کردن بازرسی فنی مجتمع اقدامی حیاتی است، تصریح کرد: سال ۱۴۰۰ با تکیه بر توان و دانش متخصصان و کارکنان بازرسی فنی در سطح پالایشگاه‌های مجتمع، بیش از ۱۶۳۵۰ مورد بازرسی به ثبت رسید که این مهم نشانه عزم راسخ کارکنان این واحد در پیشبرد اهداف مجتمع است.

مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: بازرسی از تجهیزات ثابت فرآیندی، ادوات بالابری و پایپینگ از مهم‌ترین موارد در حوزه بازرسی در سال گذشته است.

باهوش در ادامه افزود: بازرسی غیرمخرب پیشرفته از ۲۲۰ کیلومتر خطوط تأسیسات مشترک و بازرسی کنترل کیفی ۹۰۰ هزار قلم کالای مختلف از دیگر دستاوردهای مهم حوزه بازرسی فنی در سال قبل بوده است.

باهوش با بیان اینکه آموزش کارکنان در اولویت نخست مجتمع گاز پارس جنوبی است، گفت: توسعه دانش و مهارت کارکنان به‌منظور تربیت کارکنان مجتمع به کارکنانی با توانایی بین‌المللی، تربیت کارکنان مستعد و دارای زمینه مناسب به مدیران خلاق و برجسته برای صدور مدیران پالایشی صنعت نفت و الگو شدن آموزش گاز پارس جنوبی در سطح کشور، از برنامه‌های مهم در حوزه آموزش مجتمع است.

به گفته وی، بر این مبنا پارسال ۳۰۰ هزار و ۷۳۸ نفرساعت آموزش در سطح مجتمع گاز پارس جنوبی انجام شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی مجتمع گاز پارس جنوبی پارس جنوبی تعمیرات اساسی بازرسی فنی مجتمع گاز پارس جنوبی کارگاه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، اولین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان با حضور معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار برگزار شد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی استان در این جلسه  گفت: در حال حاضر در 9 شهر خراسان جنوبی  با جمعیت 333 هزار و 511 نفر که شامل 33 درصد از جمعیت استان می شود محلات هدف مستقر هستند.

مودی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی  در استان 654 هکتار است، افزود: 79 طرح در محلات در دست اقدام است که تاکنون 65 طرح تحویل شده و تعداد 8 طرح در حال انجام است که پیشرفت فیزیکی آن 94 درصد می باشد. 

همچنین دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری در این جلسه ضمن بیان گزارشی از وضعیت بازآفرینی شهری استان  و پروژه های بند تبصره 11 قانون بودجه 1402 ، سند ملی توانمند سازی و سکونتهای غیر رسمی نیز  ارائه و دراین خصوص بحث و تبادل نطر صورت گرفت.

دیگر خبرها

  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی