Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@04:21:14 GMT

مجوز راه اندازی درمانگاه دیابت در سمنان اخذ شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۸۴۴۶

مجوز راه اندازی درمانگاه دیابت در سمنان اخذ شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی منصفی ظهر دوشنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات جهاد دانشگاهی سمنان با بیان اینکه مجوز راه اندازی درمانگاه دیابت در سمنان اخذ شد، ابراز کرد: با این طرح بخشی از مطالبات مردم در حوزه درمان و سلامت جامه عمل پوشانده می‌شود.

وی با بیان اینکه این مجموعه در واقع مرکز جامع ترمیم زخم برای بیماران دیابتی استان سمنان محسوب می‌شود، افزود: در کنار درمان زخم‌های بیماران مسائل روانشناسی، مشاوره و… نیز در این مرکز ارائه خواهد شد از سوی دیگر در این مرکز پیگیر ایجاد زیرساخت درمان زخم‌های دیابتی با استفاده از سلول‌های بنیادی و حتی مقوله مهم و دانش بنیان پانسمان بیولوژیک نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان درباره دریافت مجوز تأسیس درمانگاه ناباروری استان نیز گفت: این مرکز نیز مانند مرکز بیماران دیابتی، در کنار درمان مقوله مشاوره را نیز خواهد داشت و قرار است که ایجاد پژوهشگاه‌های رویان و ابن سینا به مثابه دو بازوی توانمند جهاد دانشگاهی در این موضوع فعال باشند.

منصفی با بیان اینکه اعتبارات مصوب این طرح ۲۰۰ میلیارد تومان است، بیان کرد: درمانگاه درمان ناباروری سمنان به زوج‌ها کمک می‌کند تا مشکلات مرتبط با فرزند آوری را درمان کنند که این مهم به سه طریق صورت خواهد گرفت نخست درمان و با دارو، دوم درمان با آی وی اف و سوم ارجاع به درمانگاه‌های تهران در صورت لزوم که امیدواریم به زودی این مرکز نیز راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه درمانگاه درمان ناباروری هم اکنون در مهدی شهر در یک ساختمان به متراژ یک هزار و ۲۰۰ متر مربع ساخته شده و نیاز به تجهیز در راه اندازی دارد، گفت: در صورتی که این مکان به بهره برداری کامل برسد در واقع سمنان میزبان دهمین درمانگاه ناباروری کشور می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به اینکه تولید کود ارگانیک بر پایه مواد معدنی و مالچ معدنی دو طرحی هستند که توسط این مرکز دنبال می‌شود، گفت: این طرح‌ها با هدف ایجاد اشتغال، استفاده از داشته‌های استان، مقابله با ریزگرد و جلوگیری از خام فروشی معادن استان سمنان انجام خواهد شد.

کد خبر 5546940

منبع: مهر

کلیدواژه: ناباروری جهاد دانشگاهی سمنان خدمات درمانی دیابت سمنان بوشهر ویروس کرونا بیست و نهمین سفر استانی دولت کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه سیلاب جهرم شیوع کرونا مشهد اردبیل استهبان خراسان رضوی سنندج جهاد دانشگاهی استان سمنان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • ورزشی‌های دهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری