Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از نشریه گلوبال تایمز، یک نظرسنجی آنلاین که از سوی این نشریه انجام شد، با استقبال بیش از ۲۴۷ هزار شرکت کننده در نظرسنجی همراه بود و ۹۶ درصد از آن دفاع کردند.

به طور خاص، تقریبا ۸۱ درصد از پرسش شوندگان معتقد بودند که مساله تخلفات حقوق بشری در آمریکا، بسیار جدی است و نیاز به تحقیقات بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۵ درصد دیگر نیز گفتند تحقیقات انجام نمی شود زیرا دولت آمریکا به شدت مانع آن می شود.
۴ درصد نیز با اشاره به اینکه آمریکا مدت هاست درگیر مشکلات حقوق بشری است، گفتند که تحقیقات چیزی را تغییر نمی دهد.

بسیاری از کاربران اینترنتی از تحقیقات کامل در مورد نقض حقوق بشر در آمریکا حمایت کردند. برخی نیز گفتند که آمریکا به نام اقدامات حقوق بشری، مرتکب تخلفات بسیاری علیه بشریت می شود.

برخی گفتند دولت آمریکا نسبت به نقض هدفمند حقوق بشر در میان مردم خود بی تفاوت است، اما می خواهد به کشورهای دیگر تحت عنوان حقوق بشر حمله کند.

این نظرسنجی پس از برگزاری پنجاهمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در اوایل ماه جاری میلادی انجام شد. در جریان آن نشست، نمایندگان بسیاری از کشورها از آمریکا به دلیل بی اعتبار کردن سایر کشورها تحت عنوان حقوق بشر به شدت انتقاد کردند.

رسوایی های حقوق بشر همچنان در آمریکا تداوم دارد و خشم عمومی را ئر بزرگترین اقتصاد جهان شعله ور ساخته و جهانیان را شوکه کرده است.

تیراندازی های گسترده و کشتارها در سراسر ایالات متحده، به طاعون خونبار آمریکا تبدیل شده و مردم این کشور را هراسان کرده است.

آن چنان که در مقدمه نظرسنجی گلوبال تایمز آمده، مساله شگفت انگیز آن است که دادگاه عالی آمریکا حق استفاده از سلاح را با لغو قانون محدود کننده حمل مخفیانه اسلحه، گسترش داده است.

رسوایی های حیرت آور حقوق بشری در آمریکا و تصمیمات سیاستگذاران این کشور، توجه ویژه جامعه بین المللی را به خود معطوف کرده است.

در نظرسنجی گلوبال تایمز همچنین از پرسش شوندگان سوال شد که آیا تخلفات حقوق بشری آمریکا باید از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد.

چندی پیش، دفتر اطلاعات شورای دولیت چین گزارش خود در مورد تخلفات حقوق بشری در آمریکا در سال ۲۰۲۱ را منتشر کرد. در این گزارش عنوان شد که اوضاع حقوق بشری در آمریکا در سال ۲۰۲۱ بدتر شده است.

گزارش نهاد مزبور حاکی است آمریکا به رغم برخوردار از منابع پزشکی پیشرفته جهان، بالاترین موارد ابتلا به کووید – ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را در جهان به ثبت رساند. اما دولت آمریکا در مورد رویکرد خود بازنگری نمی کند و همچنان فاقد طرح های موثر ضد همه گیری است.

گلوبال تایمز همچنین از چهار جنایت آمریکایی پرده برداشت که یکی از این موارد برده داری است. در حال حاضر با گذشت بیش از ۱۵۰ سال از لغو برده داری از ایالات متحده، مشکلات مربوط به این مساله همچنان در این کشور باقی است، زندانیان در زندان ها در معرض بهره کشی قرار دارند، کودکان کار مورد سواستفاده قرار می گیرند و قاچاق انسان در این کشور بیداد می کند.

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا حقوق بشر چین ایالات متحده آمریکا حقوق بشر حقوق بشری در آمریکا تخلفات حقوق بشری گلوبال تایمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد