Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@08:23:05 GMT

پروانه شش انجمن اقلیت دینی تمدید شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۸۶۹۳

پروانه شش انجمن اقلیت دینی تمدید شد

در جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور با تمدید پروانه شش انجمنِ اقلیت‌های دینی موافقت شد.

به گزارش مشرق، مدیرکل دفتر امور سیاسی و دبیر کمیسیون ماده ١٠ قانون فعالیت احزاب در جلسه این کمیسیون که امروز (سوم مرداد) در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: جلسه دوم کمیسیون ماده ١٠ قانون احزاب برگزار شد که مصوبه اول آن بررسی دستورالعمل نحوه تخصیص اعتبارات کمک و یارانه به احزاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به واریز اعتبار دو میلیارد تومانی معاونت سیاسی وزارت کشور به حساب خانه احزاب گفت: کمیسیون ماده ۱۰ در مورد نحوه تخصیص این یارانه احزاب مصوباتی داشت که براساس آن دبیرخانه کمیسیون احزاب نسبت به بررسی دستورالعمل نحوه تخصیص اعتبارات کمک به احزاب اقدام لازم را به عمل خواهد آورد و شاخص‌های جدید را جهت اصلاح دستورالعمل اعلام خواهد کرد. این پیش‌نویس در جلسه آتی  کمیسیون مورد بحث قرار خواهد گرفت.

اسلامی افزود: با توجه به تعیین تکلیفی که باید صورت بگیرد و نگاهی قانون‌مدارانه نسبت به فعالیت احزاب باشد، مصوبه دوم کمیسیون بر این اساس است که با توجه به قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، همه احزاب باید در مهلت قانونی تعیین شده نسبت به تطبیق با قانون جدید اقدام نموده باشند و احزابی که این اقدام را انجام ندهند، نمی‌توانند فعالیت سیاسی داشته باشند و هرگونه فعالیت تحت عنوان حزب غیرقانونی است.

دبیر کمیسیون ماده ١٠ قانون فعالیت احزاب، سومین مصوبه را درباره تمدید پروانه فعالیت انجمن‌های اقلیت‌های دینی عنوان کرد و از موافقت این کمیسیون برای تمدید پروانه فعالیت انجمن موبدان و موبدزادگان زرتشتی تهران خبر داد.

وی از تمدید پروانه فعالیت انجمن زرتشتیان قاسم آباد یزد، انجمن بانوان آشوری شامیرام و انجمن زرتشتیان کسنویه یزد خبر داد و گفت: دومین انجمنی که بررسی تمدید پروانه فعالیت آن در دستورالعمل قرار گرفت انجمن آشوراییان ارومیه و حومه بود که با آن موافقت شد و سومین انجمن شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران بود که با تمدید پروانه فعالیتش در جلسه کمیسیون احزاب موافقت شد.

اسلامی با تاکید بر اینکه احزابی که از سال ۱۳۶۰ پروانه فعالیت داشتند و با قانون جدید تطبیق نداده باشند نمی‌توانند فعالیت کنند، افزود: ۵۷ تشکل در حوزه اقلیت های دینی در وزارت کشور ثبت شده و فعالیتشان قانونی است.

دبیر کمیسیون ماده ١٠ قانون فعالیت احزاب در پایان خاطرنشان کرد: دوشنبه هفته آینده دهم مرداد این کمیسیون سومین جلسه خود را با حضور تمامی اعضا برگزار خواهد کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت احزاب احزاب سیاسی اقلیت دینی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت کمیسیون ماده ١٠ قانون تمدید پروانه فعالیت فعالیت احزاب وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ستار علیزاده صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی اوقاف سمنان بیان کرد: به منظور ارتقا بهره‌وری و افزایش اثربخشی موقوفات بر اساس ماده ۵ قانون اوقاف از ظرفیت ۵۰ نفر از افراد مشهور به امانت به عنوان امین در مدیریت موقوفات متصرفی استان سمنان استفاده می‌شود.

وی افزود: وقف یکی از سنت‌های نیکو و اسناد امضایی دین مبین اسلام است که به واسطه آن افراد خیر و نیک‌اندیش با نگاهی دقیق و عمیق به اطراف خود بر اساس نیازهای جامعه بخشی یا تمام اموال خود را در راه رفع آن مسائل وقف می‌کنند.

مدیرکل اوقاف استان سمنان تاکید کرد: بخش اعظمی از فعالیت‌های ما در ادارات اوقاف و امور خیریه مدیریت موقوفات در کنار اداره امامزادگان و اماکن مذهبی است.

علیزاده با بیان اینکه بخشی از کار یعنی مدیریت امامزادگان و اماکن متبرکه در سال‌های گذشته با استناد به ماده ۵ قانون اوقاف به امنا اماکن مذهبی سپرده شده است، گفت: اوقاف در این حوزه پس از انتصاب امنایی از بین افراد متدین و مشهور به امانت، در کنار این افراد است و ضمن حمایت از آنها و برنامه‌های در دست اجرایشان، به نظارت بر عملکرد آنها بر اساس شرح وظایف ابلاغی و وظایف و مأموریت‌های محوله می‌پردازد.

وی با بیان اینکه در دوران مدیریت جدید سازمان و با تدبیر ایشان بنابراین شد که ماده ۵ قانون اوقاف در حوزه موقوفات نیز احیا شده و از ظرفیت امنا برای اداره موقوفات استفاده شود، افزود: بر همین اساس پس از ابلاغ دستورالعمل مربوطه، شهرستان‌های استان در مجموع به ۱۶ بلوک تقسیم شدند.

مدیرکل اوقاف استان سمنان بیان کرد: پس از بلوک بندی شهرستان‌ها و شناسایی افرادی جهت انتصاب به عنوان اعضای هیئت امنای بلوک‌ها، فرایند بررسی و احراز صلاحیت افراد طی و احکام مسئولیت آنها صادر شد.

غلیزاده بیان کرد: پس از صدور حکم، جلسات آموزشی و توجیهی برای امنای منصوب شده برگزار و پس از آن نسبت به تحویل موقوفات بلوک و ابلاغ برنامه‌ها و مأموریت‌های محوله به امنا اقدام شد.

کد خبر 6094993

دیگر خبرها

  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟