Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میان شرکت های اصفهانی حاضر در بورس و فرابورس، ذوب آهن اصفهان که با نماد ذوب در بازار فعال است؛ بازده سرمایه گذاری در آن در دوازده ماه گذشته به منفی 39 درصد رسیده است، همچنین ذوب روی اصفهان که با نماد فروی در بازار فعال است در یک سال گذشته سرمایه گذاری در آن با بازده منفی 65 درصد روبرو است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ بازار سرمایه به عنوان یکی از پشتوانه های تولید به حساب می آید که پویایی، رشد و حرکت آن می تواند به فرایند تولید کمک کند و همچنین می تواند جایگزینی برای وام های بانکی برای تامین سرمایه باشد که بدون شک مزایای آن با وام ها و مساعدت های بانکی قابل قیاس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار سرمایه در دولت قبل با اقدامات  و راهبردهای در فراخوان عمومی به این بازار مواجه شد که در پی آن به یکباره فعالان این بازار سیر صعودی چند برابری داشت و رفته رفته عموم مردم وارد این بازار شدند که برخی از آن ها اطلاعی و آگاهی از این بازار را نیز نداشتند.

بعد از حضور مردم در بازار و فروش صندوق های دولتی وعده های بورسی دولت قبل همه رنگ باخت و قله های فتح شده یکی پس از دیگری از دست رفت تا سرمایه مردم رفته رفته آب شود و عامه مردم با زیان های 60 تا 70 درصدی روبرو شوند.

کار به جایی رسید که در انتخابات ریاست جمهوری یکی از وعده های کاندیدا ها سامان دهی و رونق بورس بود، جایی که مال باختگان بورس بر آن امید بسته بودند؛ در این هنگام بازار با دو مقوله یکی ریزش سهم ها روبرو بود و دیگری ماهیت نقد شوندگی بازار بود که از بین رفته بود و صف های فروش یکی پس از دیگری سنگین می شد.

دولت جدید نیز که یکی از شعارهای آن رونق بازار سرمایه بود در این چند ماه مدت فعالیت خود به اقدامات زیربنایی روی اورد و در قدم اول توانست نقد شوندگی بازار را به بازار برگرداند و برای مقاطعی بازار با رشدهایی همراه باشد اما در نهایت همچنان برنامه ها برای رشد بازار به بار ننشسته و همچنان بازار روزهای سرخی را پشت می گذارد.

در میان شرکت های اصفهانی حاضر در بورس و فرابورس نیز ذوب آهن اصفهان که با نماد ذوب در بازار فعال است؛ بازده سرمایه گذاری در آن در  دوازده ماه گذشته به منفی 39 درصد رسیده است، همچنین ذوب روی اصفهان که با نماد فروی در بازار فعال است در یک سال گذشته سرمایه گذاری در آن با بازده منفی 65 درصد روبرو است.

سیمان اصفهان که با نماد سصفها یکی دیگر از فعالان بازار سرمایه است شرایط متفاوتی را داشته و در سه ماه گذشته علی رغم اینکه در این روزها با افت قیمت سهام روبرو بوده است، بازده 69 درصدی مثبت را به همراه داشته است که از این حیث قابل توجه است؛ تغییرات قیمت سیمان، انتظار تورمی برای قیمت آن، تاثیرات قطعی احتمالی برق و همچنین گزارشات این شرکت از جمله دلایل این رشد بوده است.

شپنا که نماد پالایش نفت اصفهان است شرایط بهتری نسبت به بازار دارد و سرمایه گذاری در خرید سهام این شرکت در بازه یک، سه و دوازده ماه به ترتیب مثبت 6، 16 و 42 است.

حال با توجه به شرایط بازار و در حال حاضر اکثر نمادها در بازار با افت قیمت روبرو هستند و خریدها کم رونق انجام می شود که با ادامه این وضعیت می توان انتظار داشت که شاخص کانال یک میلیون و 400 هزار واحد را از  دست دهد که اگر شرایط اینگونه ادامه یابد در اخر این هفته یا اوای هفته بعد این اتفاق خواهد افتاد.

اما در نگاهی از مقابل بسیاری معتقدند با توجه به گزارشات خوب بسیاری از شرکت ها و همچنین اصلاح قیمتی بسیاری از سهام ها بازار رفته رفته از همین نقاط مستعد یک رشد است که البته باید دید روند بازار چگونه خواهد بود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سرمایه گذاری در آن بازار فعال اصفهان که با نماد بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد