Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد دهقان بنادکی روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان افزود: علاوه بر ممنوعیت به تفرجگاه‌ها، نصب هرگونه چادر، خیمه و موکب در رودخانه‌های فصلی منطقه ممنوع است.

وی ادامه داد: از امروز تا پایان پدیده بارشی پیش‌رو، مرخصی و ماموریت تمامی مدیران لغو و تمامی دستگاه‌های امدادی و اجرایی شهرستان در آماده باش کامل و اقدامات لازم در جهت لایروبی مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌های شهرستان و اعلام گزارش آن به فرمانداری صورت گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول بیان کرد: تمامی تورهای مسافرتی و اکیپ‌های کوهنوردی و گردشگری در شهرستان تا پایان این پدیده لغو و هیچ قصوری از مدیران در خصوص خسارات سیل احتمالی پذیرفته نیست.

دهقان گفت: بخشداری مرکزی و دهیاران شهرستان نسبت به اطلاع رسانی در خصوص تمهیدات لازم و پیشگیرانه به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی ظرف ۲۴ آینده اقدام لازم به عمل آورند.

فرماندار مهریز تاکید کرد: دستگاه‌های متولی سریعا نسبت به لایروبی و مرمت پشت بندهای خاکی و سیل بندهای شهرستان اقدام و گزارش آن را به فرمانداری اعلام کنند.

دهقان بیان کرد: تمامی نهادهای حمایتی و کمک رسان مهریز از منازل محرومین و افراد تحت پوشش شهرستان بازدید و در صورت نیاز به تجهیزات و امکانات اقدام لازم به عمل آورند.

رییس ستاد بحران شهرستان مهریز افزود: با کمک و همکاری رسانه‌های شهرستان اطلاع رسانی و هشدارهای هواشناسی به مردم مخابره شود.

دهقان بنادکی افزود: تمامی تلاش خود را به کار می‌گیریم تا علاوه بر آماده باش در برابر سیل احتمالی به بهترین شکل ممکن از این رحمت الهی استفاده کنیم و هیچ قصوری از مدیران در خصوص خسارات سیل احتمالی پذیرفته نیست.

مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مهریز یزد سیل سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز یزد سیل مهریز یزد سیل سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها، بالغ بر ۵۴۳ میلیارد و 300 میلیون تومان  برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است .
مهدی جعفری افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساختهای بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.
وی با بیان اینکه گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد، گفت: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارات  به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهسنانی هستند، گفت: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.
جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.
وی با بیان اینکه  شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود:  این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قناتهای استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه  سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تاکید میگردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد. 


دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • آماده‌باش دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش رو
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • ورود سامانه بارشی به جو استان
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس