Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز گازپروم، شرکت بزرگ دولتی گاز روسیه، اعلام کرد جریان  گاز از ساعت ۰۴۰۰ به وقت گرینیچ در روز چهارشنبه به ۳۳ میلیون متر مکعب در روز کاهش داده می‌شود- یعنی نصف جریان فعلی که میزانی کاهش‌یافته از قبل است- چرا که به دستور یک سازمان ناظر صنعتی باید عملیات یک توربین گاز ساخت شرکت زیمنش را در یک ایستگاه فشار متوقف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلمان می‌گوید هیچ دلیل فنی برای این آخرین کاهش وجود ندارد و به نظر می‌رسید این آخرین تلافی روسیه در برابر تحریم‌های اقتصادی آمریکا و کشورهای غربی متحدش به دنبال جنگ در اوکراین باشد.

خط لوله نورد استریم که ظرفیت انتقال ۵۵ میلیون مترمکعب گاز در سال را دارد، بزرگترین لوله منفردی است که گاز روسیه را به اروپا می‌رساند.

اتحادیه اروپا بارها روسیه را به توسل به باج‌گیری انرژی کرده است، اما کرملین می‌گوید این کاهش‌ها ناشی از مشکلات مربوط به عملیات نگهداری خط لوله‌ و  پیامد تحریم‌های غرب است.

سیاستمداران در اروپا گفته‌اند که روسیه می‌تواند جریان گاز در این زمستان را به آلمان قطع کند و با این کار اقتصاد آلمان را به رکود بکشاند و به افزایش قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان را باعث شود که هم اکنون با قیمت‌های بالاتر برای غذا و انرژی درگیر هستند.

آلمان هفته پیش مجبور شد یک تزریق نقدینگی ۱۵ میلیارد دلاری را به شرکت «یونیپر»، بزرگترین شرکت آلمانی واردکننده گاز از روسیه اعلام کند.

هشدارهای پوتین به غرب

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور  قبلا در این ماه با خبر دادن از کاهش صدور گاز به غرب هشدار داده بود که ادامه تحریم‌ها خطر افزایش مصیبت‌باز قیمت‌های انرژی برای مصرف‌کنندگان در سراسر جهان را به دنبال خواهد داشت.

روسیه قبلا در ماه ژوئن (خرداد۰ جریان گاز از طریق نورد استریم ۱ را به ۴۰ درصد ظرفیتش کاهش داد و علت را تاخیر در بازگشت توربینی که برای تعمیر بوسیله شرکت «زیمنس انرژی» به کانادا فرستاده شده بود، اعلام کرد- اما آلمان با انکار این ادعا این توضیح را ساختگی دانست.

روسیه سپس در ماه جاری برای ۱۰ روز برای تعمیرات سالانه این خطر لوله را تعطیل کرد و سپس از پنجشنبه گذشته با ۴۰ ظرفیت عادی آن صدور گاز را از سر گرفت.

کرملین قبلا گفته بود که مسکو علاقه‌ای به توقف کامل صدور گاز روسیه به اروپا ندارد که در حال حاضر برای پر کردن انبارهای زیرزمینی‌اش پیش از اوج‌گیری تقاضا در فصل زمستان با مشکل مواجه است.

اختلال صدور گاز روسیه به اروپا احتمال سهمیه‌بندی گاز را در این قاره مطرح کرده است و اتحادیه اروپا هفته پیش به کشورهای عضو پیشنهاد کرد که مصرف گازشان را در فاصله ماه‌های اوت تا مارس (مرداد تا اسفند) نسبت به دوره مشابه سال‌های پیش تا ۱۵ درصد کاهش دهند.

روسیه دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان پس از عربستان سعودی و بزرگترین صادرکننده گاز طبیعی جهان است. اروپا حدود ۴۰ درصد گاز و ۳۰ درصد نفتش را از روسیه وارد می‌کند.

کد خبر 693107 برچسب‌ها روسیه - اوکراین تحریم گاز روسیه اتحادیه اروپا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه اوکراین تحریم گاز روسیه اتحادیه اروپا گاز روسیه صدور گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا

بروکسل متوجه شده که گاز در اتحادیه اروپا ۴ برابر گرانتر از مثلاً در چین و ایالات متحده خریداری می‌شود. اما چه کسی در این مورد مقصر است؟ بدیهی است مشکلی که اتحادیه متوجه آن شده است تحریم‌های اعلام شده علیه روسیه است.

در ژوئیه ۲۰۲۲، اورسولا فون در لاین رسماً اظهار داشت: در حال حاضر، روسیه فقط به طور جزئی گاز را به ۱۲ کشور عضو [اتحادیه اروپا] عرضه می‌کند یا اصلاً سوخت آبی (بدون آلودگی) عرضه نمی‌کند. بنابراین، اروپا باید برای بدترین سناریو آماده باشد و آن این است که دیر یا زود گاز قطع می‌شود.

در مارس همان سال، تیری مارانی، عضو پارلمان اروپا، در مورد عواقب جدی که در صورت رها کردن منابع انرژی روسیه گریبان اتحادیه اروپا را خواهد گرفت، صحبت کرد. به گفته وی، پایان دادن به عرضه انرژی گامی از سوی اتحادیه اروپا به سوی یک "فاجعه اعلام شده" خواهد بود.

سیاستمداران اروپایی به خوبی می‌دانستند که تصمیمات عجولانه آنها به چه عواقبی می‌تواند منجر شود. اما آنها برای تغییر وضعیت چه کرده اند؟ مطلقا هیچ چیزی. آنها کار‌های مهمتری داشتند - آنها در حال توسعه اقدامات محدودکننده جدید برای روسیه بودند.

فون در لاین در سپتامبر ۲۰۲۲ گفت: "تحریم‌ها پابرجا خواهند ماند. اکنون زمان قاطعیت است، نه مماشات"؛ و مدتی بعد، در ۵ مارس ۲۰۲۳، او با اطمینان اعلام کرد: "وابستگی اروپا به منابع نفت و گاز روسیه اکنون متعلق به گذشته است. ".

اما اظهارات یک چیز است و واقعیت چیز دیگری است. وقایع در سناریویی کاملاً متفاوت رخ داد. ماروس سفکوویچ، معاون کمیسیون اروپا هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی که به نتایج نشست غیررسمی وزرای انرژی اتحادیه اروپا اختصاص داشت، با خشم خاطرنشان کرد که هزینه‌های واردات گاز اتحادیه اروپا چندین برابر هزینه‌های مربوط به ایالات متحده و چین است؛ و این "تضعیف رقابت پذیری صنعت اروپا در بازار جهانی است. "

باور اینکه افرادی در موقعیت‌های بالا در اتحادیه اروپا هستند که نمی‌توانند فراتر از بینی خود را ببینند، باعث تعجب است. چرا از قیمت‌های بالای بنزین خشمگین می‌شوید اگر همه کاری برای تحقق آن انجام داده اید؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟