Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:14:54 GMT

پتانسیل صادرات محصولات های تک ایرانی به روسیه

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۳۵۳۳

پتانسیل صادرات محصولات های تک ایرانی به روسیه

دکتر مهدی دیلم صالحی مدیر خانه نوآوری و فناوری روسیه به خبرنگار مهر گفت: معاونت علمی و فناوری در صدد است تا زمینه همکاری دو کشور ایران و روسیه با محوریت فناوری و شرکتهای دانش بنیان شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه تجارب قبلی نشان می دهد که حجم بالای صادرات محصولات «غیر های تک» به روسیه وجود داشته، گفت: بیش از نود درصد صادرات ایران به روسیه در زمینه محصولات کشاورزی و محصولات غذایی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بوده است ولی اکنون این فرصت فراهم آمده تا محصولات «های تک» به این کشور صادر شود.

صالحی ادامه داد: اگر مذاکرات دو کشور به نتیجه برسد و بتوانیم ورود محصولات «های تک» را به این کشور تسهیل کنیم چندین برابر محصولات غیر های تک درآمدزایی خواهیم کرد و این عایدی بیشتری برای کشور دارد.

به گفته وی، اگر کمک و حمایت دولتی را پشت شرکت های دانش بنیان قرار دهیم این فرصت تقویت می شود تا طی یک سال آتی محصولات ایرانی را در بازار روسیه معرفی کنیم.

مدیر خانه نوآوری و فناوری روسیه اضافه کرد: در این صورت علاوه بر ایجاد روابط بهتر، می توانیم در لیست مناقصات دولتی آنها باشیم و سهمی از بازار را بدست بیاوریم.

وی با اشاره به برنامه جدید خانه نوآوری روسیه گفت: قرار است تجهیزات اتاق عمل و بخش مراقبت های ویژه ( سی سی یو ) که تمام تجهیزات آن توسط شرکتهای دانش بنیان ساخته شده را در خانه نوآوری مستقر کنیم تا در صورت بازدید مسئولان روس از این خانه، بر اساس نیازشان توافقاتی را با شرکتهای دانش بنیان به نتیجه برسانند.

به گفته صالحی، در واقع معرفی بازار دانش بنیان های ایرانی به روس ها و برعکس از اهداف است.

مدیر خانه نوآوری و فناوری روسیه گفت: همچنین حضور دانش بنیان ها در نمایشگاه های روسیه و حمایت از انها از دیگر اقداماتی است که خانه نوآوری روسیه انجام می دهد تا در نهایت صادرات صورت بگیرد.

به گزارش مهر، ارتباطات بین ایران و روسیه و اعزام اولین هیئت دانش‌بنیان به این کشور، به سال ۱۳۹۸ باز می‌گردد. امسال نیز مجدداً هیئتی ایرانی به این کشور سفر کرد.نزدیک به ۵۰۰ شرکت و بازرگان روس در حوزه‌های مختلف کاری با اعضای دولتی ایران و شرکتهای دانش بنیان و فناور ایرانی به گفتگو پرداختند. این شرکتها در حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی و صنایع غذایی بودند.

کد خبر 5547061 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: حمله روسیه به اوکراین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری فناوری نانو تحقیقات علمی اینترنت شرکت دانش بنیان نوآوری فناوری فضایی ماهواره معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان گوگل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هوش مصنوعی شرکت اسپیس ایکس شرکتهای دانش بنیان دانش بنیان خانه نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین