Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این نمایشگاه که در بوستان ولایت قرچک برپا شده ، دستاوردهای حوزه تولید و اشتغال روستاییان که با همکاری بنیاد برکت صورت گرفته در معرض دید عموم مردم قرار گرفت.

بخشدار مرکزی قرچک شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت:  در این‌نمایشگاه که در ۲۴ غرفه برپا شده است، کارآفرینان روستایی محصولات خود را در غرفه هایی همچون قالی بافی، چرم دوزی، عروسک بافی، مشبک کاری، پوشاک، مجسمه سازی، ظروف بلو و پلاستیک، ظروف سفال، گل و گیاه، شیرینی، گلهای دست ساز، ظروف سرامیکی، صتایع چوبی، عفاف و حجاب و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. عرضه کرده اند.

مجید قیصرپناه با اشاره به همکاری بنیاد برکت در ایجاد اشتغال در مناطق روستایی قرچک گفت: فعالیت‌های حمایتی بنیاد برکت از توسعه فعالیت‌های اشغالزا در مناطق روستایی، از سال ۱۳۹۸ در شهرستان قرچک آغاز شده و این همکاری ثمرات بسیاری در حوزه اشتغال روستائیان که به جلوگیری از مهاجرت آنان به مناطق شهری منجر شده، به همراه داشته است.

وی اظهار داشت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام طی سه سال گذشته با اختصاص ۱۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت، ۳۲۸ طرح در مناطق روستایی قرچک اجرا کرده که این طرح‌ها برای ۶۴۱ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی از اجرای ۵۶ طرح در روستای داودآباد با اختصاص ۱۷ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال و اشتغال ۹۳ نفر، ۲۷ طرح در روستای قشلاق دوم با  ۸ میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال تسهیلات و اشتغال ۴۷ نفر، ۲۷ طرح در روستای امین آباد با ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۵۴ نفر، ۴۳ طرح در روستای محمدآباد اعلا با ۱۴ میلیارد و ۷۳۰  میلیون ریال و اشتغال ۹۵ طرح ، ۲۷ طرح در روستای قشلاق اول با ۹ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال و اشتغال ۵۲ نفر، ۲۷ طرح در روستای صالح آباد با ۱۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال و اشتغال ۶۵ طرح، ۶۴ طرح در روستای قشلاق جیتو با ۲۵ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۴۴ نفر و اجرای ۵۷ طرح در روستای ولی آباد با اختصاص ۱۶ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال تسهیلات و اشتغال ۹۱ نفر به عنوان طرح‌های اجرا شده در مناطق روستایی قرچک طی سه سال گذشته یاد کرد.

قیصرپناه افزود: با پیگیری و هماهنگی‌های صورت گرفته، بنیاد برکت در سال جاری ۱۵۰ طرح اشتغالزا در حوزه کشاورزی، مشاغل خانگی، خدمات، صنعت و دامپروری در مناطق روستایی شهرستان قرچک اجرا می‌کند که با اجرای آن حداقل برای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

بخشدار مرکزی قرچک با اشاره به نمایشگاه توانمندی های روستاییان گفت: این نمایشگاه با هدف پیوند دادن مناطق شهری با روستاییان و آشنایی با توانمندی های این مناطق در توسعه تولید و اشتغال در مرکز  شهرستان برپا شده تا همگان بتوانند از آن بازدید کنند.

قرچک شهرستانی تک بخشی در استان تهران  است که با جمعیتی بالغ بر ۲۷۰ هزار نفر در جنوب‌شرق پایتخت واقع شده است.
این شهرستان از ۱۱ روستا برخوردار است که از این تعداد، ۸ روستا دارای شورای اسلامی و دهیار بوده و ۲۰ درصد از جمعیت کل قرچک را در خود جای داده‌اند.
 این نمایشگاه تا ششم مرداد ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۲۱ در بوستان ولایت قرچک مقابل مسجد جامع پذیرای مردم است.

برچسب‌ها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بنیاد برکت قرچک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بنیاد برکت قرچک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بنیاد برکت قرچک میلیون ریال و اشتغال مناطق روستایی ۲۷ طرح در روستای روستایی قرچک بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود