Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن قاسم زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰۰ میلیارد ریال از این منابع مربوط به اعتبارات استانی از محل مصوبات سفر رییس جمهور به قزوین می باشد.

این مسوول همچنین اظهار داشت: ۱۶۰ میلیارد ریال از منابع یاد شده از محل اعتبارات محرومیت زدایی به استان اختصاص می یابد و ۱۹۰ میلیارد ریال نیز در قالب اعتبارات ملی برای اجرای طرح های آبخیزداری استان قزوین در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین گفت: با تخصیص و دریافت این اعتبارات، طرح های آبخیزداری تعریف شده در ۱۰ حوزه آبریز اجرا می شود.

این مسوول با بیان اینکه طرح های آبخیزداری در عرصه های ملی استان اجرا می شوند،اظهار داشت: اجرای بندهای ملاتی، سنگ توری (گاویونی) و خشکه چینی از جمله فعالیت های عمرانی آبخیزداری در حوزه های آبریز مختلف استان به شمار می رود.

قاسم زاده با بیان اینکه حفظ آب و خاک از اهمیت بالایی برخوردار است و منابع طبیعی در کنار دستگاه های دیگر در این حوزه از طریق اجرای طرح های آبخیزداری به ایفای نقش می پردازد، افزود: حفاظت از منابع آب و خاک از جمله جلوگیری از فرسایش خاک، تقویت سفره های آب زیرزمینی و پوشش گیاهی و کنترل سیلاب ها از جمله مزایای اصلی اجرای طرح های آبخیزداری در حوزه های آبریز محسوب می شود.

منابع طبیعی استان قزوین شامل ۸۵۰ هزار هکتار مرتع، ۲۸ هزار هکتار جنگل و ۲۹ هزار هکتار بیابان است.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین منابع طبیعی طرح های آبخیزداری میلیارد ریال استان قزوین منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری