Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرهاد مهریاری، مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: بار حمل شده از معادن و محل دپوی مصالح ساختمانی یکی از شایع‌ترین موارد ارتکاب تخلفات اضافه بار است که سبب تخریب و آسیب دیدن راه‌ها و ابنیه فنی ناشی از تردد کامیون‌های حامل اضافه بار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه سیاست اصلی مجموعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پیشگیری از وقوع تخلفات و وارد آوردن آسیب به راه‌ها است، عنوان کرد: قریب به دو سال است که «نهضت برخورد با تخلفات اضافه‌بار معادن» ایجاد شده و در قالب گشت‌های مشترک راهداری، پلیس راه و صمت در استان‌ها با رانندگان متخلف برخورد می‌کنند. در کنار آن به جهت بازدارندگی و جبران بخشی از هزینه‌های تخریب راه‌ها که ناشی از حمل بار اضافی معادن است، در قانون بودجه پیش بینی شده تا معادن دو درصد از درآمد خود را به منظور بازسازی مسیرهای آسیب دیده در اختیار ادارات کل راهداری بگذارند. این موضوع در قانون ماده واحده بودجه سال ۱۴۰۱ مصوب و به ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز ابلاغ شده است.

مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین از اجرای طرح کنترل اضافه‌بار ناوگان حمل و نقل عمومی کالا خبر داد و اظهار کرد: این طرح تنها مختص ناوگان حامل بارهای معادن نبود و تخلفات اضافه بار در کل شبکه‌ها راه‌های موجود را شامل می‌شود.

وی افزود: در این طرح که با حضور پرسنل پلیس راه و عوامل راهداری و حمل و نقل اجرا شد، کنترل تخلفات اضافه بار در مقابل پاسگاه‌های پلیس راه و نیز مسیرهای منتهی به معادن و مراکز دپوی مصالح ساختمانی به صورت یک طرح سراسری در دستور کار قرار گرفت.

مهریاری با بیان اینکه طرح مذکور از ۱۱ تا ۱۸ تیرماه اجرا شد، گفت: پس از بررسی بازخوردهای این طرح و بهبود آن در طول سال به دفعات اجرا خواهد شد.

کد خبر 5547559 روح اله صابرزاده

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تعمیر و نگهداری راه ها وزارت راه و شهرسازی بانک مرکزی افزایش مصرف برق بورس مرکز مدیریت راه های کشور بازار سهام نهضت ملی مسکن دریاچه ارومیه سازمان امور مالیاتی مصرف برق تردد وسایل نقلیه قیمت سکه بهار آزادی وزارت بازرگانی قرعه کشی خودرو کاهش تردد راهداری و حمل و نقل تخلفات اضافه بار نقل جاده ای راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ

سرهنگ علی محمدی در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: در صورت مفقود شدن یکی از پلاک‌های خودرو یا تک پلاک موتورسیکلت، مالک فقط ۲۴ ساعت وقت دارد نسبت به گزارش و تغییر و دریافت پلاک جدید اقدام کند.

در صورت عدم گزارش مفقودی پلاک هرگونه جرم و جنایتی که با آن انجام شود برای مالک وسیله نقلیه مسئولیت ایجاد کرده و باید پاسخگو باشد.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا خودروهای تک پلاک را فاقد اجازه تردد دانست و افزود: در صورت رویت چنین مواردی پلیس موظف به توقیف خودرو است و علاوه بر جریمه نقدی خودرو به پارکینگ منتقل می‌شود.

شماره گذاری خودروهای لوکس

سرهنگ محمدی همچنین درباره شماره گذاری خودروهای لوکس گفت: برای خودروهای لوکس تعریف مشخصی تبیین شده است که شامل شماره گذاری به خصوص پلاک ملی نخواهند شد.

به گفته او، البته برخی از خودروهای لوکس در مناطق آزاد تجاری و اقتصادی قابل تردد با پلاک منطقه هستند اما هیچگاه پلاک ملی نخواهند شد.

رئیس مرکز شماره گذاری راهور همچنین درباره ادعای برخی فروشندگان خودرو مبنی بر تمدید سالیانه خودروهای گذرموقت گفت: مردم فریب چنین ادعایی را نخورند زیرا هیچ مجوز یکساله و یا به صورت تمام وقت برای تردد خودروهای گذرموقت در مناطق غیرتجاری وجود ندارد.

سرهنگ محمدی حتی تمدید چندبار در سال پلاک گذرموقت را نیز شایعه عنوان کرد و افزود: مدت تردد این خودروها با پلاک گذر موقت محدود بوده و باید به مناطق آزاد تجاری بازگردند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: عزم جدی پلیس در برخورد با خودروهای حادثه‌ساز/ اعمال قانون برای ۳۷۲۰ خودروی متخلف جریمه دستکاری پلاک خودرو از۶۰ هزارتومان تا یکسال حبس/ ثبت ٣٥٠٠ تخلف پلاک مخدوش طی سه هفته

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟