Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:02:34 GMT

کاهش پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی ژاپن تا ۲ درصد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۴۸۹۱

کاهش پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی ژاپن تا ۲ درصد

کاهش تقاضای جهانی و به دنبال آن کاهش صادرات ژاپن باعث شده دولت این کشور پیش‌بینی رشد اقتصاد در سال مالی جاری را تا ۲ درصد پایین بیاورد. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دولت ژاپن پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد در سال مالی جاری را به‌خاطر کاهش تقاضای جهانی درنتیجه‌ جنگ روسیه در اوکراین، محدودیت‌های کرونایی چین و ضعیف شدن اقتصاد دنیا پایین آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طبق این پیش‌بینی که پایه تعیین بودجه دولتی و سیاست مالی دولت است، تورم قیمت مصرف‌کننده و قیمت عمده‌فروشی به دنبال افزایش هزینه انرژی و مواد غذایی و پایین آمدن ارزش ین افزایش می‌یابد.

طبق پیش‌بینی کابینه ژاپن، انتظار می‌رود سومین اقتصاد بزرگ دنیا حدود 2 درصد در سال جاری مالی که تا پایان زمستان 2023 ادامه دارد، رشد کند.

افزایش تورم در کانادا به بالاترین رقم طی 40 سال گذشتهجهش 4.5 برابری تورم منطقه یورو در 1 سال گذشته

دولت ژاپن نرخ رشد اقتصاد را در ماه ژانویه 3.2 درصد پیش‌بینی کرده بود. کاهش صادرات یکی از دلایل این پیش‌بینی بدبینانه است. دولت ژاپن انتظار رشد 5.5 درصدی صادرات را داشت اما حالا این رقم را تا 2.5 درصد پایین آورده‌است.

ژاپن تخمین می‌زند رشد اقتصاد در سال مالی آینده که از بهار 2023 آغاز می‌شود، 1.1 درصد باشد.

این پیش‌بینی چند روز پس‌از گزارش بانک مرکزی ژاپن اعلام شد که نرخ رشد اقتصاد در سال مالی جاری را از 2.9 درصد تا 2.4 درصد پایین آورده بود.

دولت ژاپن پیش‌بینی می‌کند تورم مصرف‌کننده که شامل مواد غذایی تازه و هزینه انرژی هم می‌شود، در سال جاری میلادی برابر با 2.6 درصد باشد، درحالی‌که قبلاً 0.9 درصد پیش‌بینی‌شده بود.

تورم عمده‌فروشی در ژاپن به‌خاطر افزایش هزینه انرژی و مواد غذایی و ضعف ین به 9.8 درصد می‌رسد، درحالی‌که در ژانویه 2 درصد پیش‌بینی‌شده بود.

انتهای پیام/69

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رشد اقتصاد در سال مالی دولت ژاپن پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) گفت: اهمیت برجسته کردن این ابزارها در فرمایشات مسئولان اعلام شد اما باید بگوییم برات الکترونیکی هنوز کامل مزایای و اثر گذاری آن در اقتصاد کشور اعلام نشده است.

وی افزود: هدف گذاری و فرمان جهش تولید مسیر تامین تولید از بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهای از این دست وزن بیشتری داشته است فکتورینگ،  برات الکترونیکی،  اثر گذار بوده است این مسیرها نیازمند هم آهنگی تمامی دستگاه ها از جمله بانک مرکزی،  خزانه داری کل کشور است که خوشبختانه تا به امروز انجام شده است.

خاندوزی گفت: این هم آهنگی بین دستگاه‌ها یک الزام است و امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم بر روی اجرای این برنامه ها تاکید کنیم. 

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: طرحی تامین مالی تولید و زیرساخت  در مجلس  در حال تصویب است که این دست ابزارهای نقش هم آهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی افزود: جدیت نسبت به توسعه این ابزارها  به‌ اندازه کافی مفهوم و زمینه ابزار سازی فراهم می‌کند  و ما را از   تک روشی و تک بودن جعبه ای بودن خارج می‌کند. 

خاندوزی اظهار کرد: طبق هدف گذاری که  صورت گرفته است  چقدر از تامین مالی بانک ها  از این طریق باشد و بانک ها از این  ابزارها استفاده کند   مشمول تشویق بیشتری می شود چراکه هدایت تامین مالی و بانک ها بدون تکلیفی بودن  امکان پذیر نیست‌.

خاندوزی تاکید کرد: مجموع ۲۷۵ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه بانک ها تحت مدیریت دولت  انجام شده که البته عقب ماندگی چند ساله در این بخش  داشته ایم.

وی افزود: ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن از سوی بانک های تحت مدیریت دولت پرداخت شده است‌. 

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: فروش اموال مازاد در دولت سیزدهم بالغ بر ۹۵همت بوده است و در دولت های قبل سیزدهم ۵۴ همت بوده که در مجموع ۱۵۰ همت انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • پیش بینی کاهش دما در خراسان رضوی/آسمان ابری خواهد بود
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت