Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد وجدان‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص شرایط برگزاری این المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز، اظهار کرد: یکی از خصوصیاتی که المپیاد پانزدهم را از سایر المپیادها متمایز می‌کند، برگزاری آن پس از یک دوره تعطیلی ناشی از محدودیت‌های کرونایی است و نخستین شهری که توانایی این کار را داشت و قبول هم کرد تا مسابقات را برگزار کند، تبریز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این‌که حداقل یک سال زمان برای آماده سازی مقدمات برگزاری المپیاد لازم بود اما تبریز در کمتر از چهار ماه به این آمادگی رسید.

وی ادامه داد: تمامی بچه‌ها سنگ تمام گذاشتند تا مسابقات به نحو احسن برگزار شود. تبریز شهر مهربانی، شادی، عشق و دیار علما و دانشمندان است و به همین دلیل همه دست به دست هم دادند و از مهمانان این شهر به بهترین شکل ممکن پذیرایی کردند و همه راضی هستند که جای قدردانی از مسئولان دارد.

وجدان‌زاده بیان کرد: مسابقات ورزشی با هدف ارتقای ارتباطات دوستی‌، فرهنگی و شادی برگزار می‌شود که این موضوع در روند برگزاری المپیاد پانزدهم نیز گنجانده شده است.

وی در ادامه در خصوص روند برگزاری مسابقات دوومیدانی المپیاد نیز گفت: محدودیتی برای حضور دانشگاه‌ها در المپیاد اعلام نشده بود و تمامی دانشگاه‌ها می‌توانستند تیم اعزام کنند و دانشگاه تبریز نیز ورزشکارانی را در این حیطه به مسابقات اعزام کرده است.

وی در خصوص اقبال ورزشکاران تبریزی در این مسابقات، خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز در دوهای نیمه استقامت قطعا دو طلا خواهد داشت. ممکن است رنگ مدال‌ها در سایر بخش‌های دوومیدانی برای تبریز کم رنگ تر باشد اما هنوز هم حرفی برای گفتن دارد.

وجدان‌زاده ادامه داد: مسابقات در دو قسمت برگزار شده و رقابت‌های پرتاب‌ و پیاده روی در دانشگاه و سایر بخش‌ها در سالن خسرو علی آبادی تبریز خواهد بود.

وی در خصوص ورزشکارانی که امکان قهرمانی در سطح جهانی دارند، افزود: کسب عناوین قهرمانی جهان توسط دوندگان المپیاد دور از انتظار نیست اما نیاز به امکانات و زمان دارد. ما پدیده‌هایی داریم که می‌توانند در مسابقات المپیاد دانشجویان دنیا شرکت کنند.

مسئول کمیته داوران مسابقات دوومیدانی المپیاد پانزدهم که قبلا مربی سهیلا اسدالهی، ورزشکار دانشگاه چرخ نیلوفری آذربایجان که تنها مدال طلای آذربایجان شرقی را در المپیاد دختران کسب کرد، بوده است، گفت: متاسفانه رشته دوومیدانی در ایران مظلوم واقع شده است. کشورهای مختلفی با رشته دوومیدانی در دنیا مطرح می‌شوند در حالی که ما علم، تجربه و امکانات مطرح شدن داریم ولی تنها مشکل ما هماهنگی و برنامه ریزی است.

وی با بیان این‌که بعد از انقلاب هیچ ورزشکاری به جز وی نتوانسته در دوی استقامت آسیا از ایران مدال کسب کند، افزود: یکی از نقاط ضعف ما این است که به رشته دوومیدانی بها نمی‌دهیم در حالی که باید این رشته را از پایه و اساس به صورت یک برنامه مدون به اجرا دربیاوریم‌.

انتهای پیام/60017

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز دوومیدانی وجدان زاده قهرمان آسیا وجدان زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر

ایسنا/خراسان شمالی دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر خراسان شمالی بر ضرورت حضور قوی و پررنگ هنرجویان استان در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر تاکید کرد و از حضور پنج تیم استان در این المپیاد ملی خبر داد.

مسعود مرواری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آموزشگاه‌های آزاد هنری تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند تا در حدود ۱۰ رشته این دوره از المپیاد شرکت کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های هنرستان هنرهای زیبا نیز تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا در چهار رشته تئاتر، سینما، ساز ایرانی و گرافیک شرکت کنند.

وی در ادامه به تشریح و تبیین اهمیت نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر پرداخت و با توجه به ظرفیت‌های خوب هنری در این استان، از دبیران رشته‌های مربوطه خواست تا نسبت به تولید آثار فاخر و قوی برای شرکت در این رویداد با تمام توان اقدام کنند.

مرواری با اشاره به این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری وزارت ارشاد اسلامی به دنبال رصد هنرستان‌های پویاست، افزود: فعالیت و حضور قوی در این رویداد چشم انداز روشنی را پیش روی استان در راستای حمایت‌های بیشتر وزارتخانه خواهد گذاشت.

 وی همچنین بر تنوع آثار ارائه شده در کنار کیفیت تولیدات تاکید کرد و خواستار همراهی هنرجویان با استادان راهنما و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت هنری شرکت کنندگان در آیین رویداد ملی شد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تهیه و تامین مواد اولیه، فضا و امکانات برای خلق آثار در رشته های مختلف از هیچ گونه حمایت و همراهی دریغ نمی کند و از این روی هنرجویان باید تمام دغدغه خود را صرف تولید آثار فاخر کنند.

دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر، در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت و نقش کار تیمی و گروهی در رشته های مرتبط تاکید کرد و از هنرجویان منتخب برای شرکت در این رویداد خواست تا از فرصتی که نصیب آن‌ها شده به درستی استفاده کنند، زیرا این اتفاق تحولی را در آینده هنری‌شان رقم خواهد زد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • صعود مدعیان به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های تنیس ساحلی
  • قهرمانی تیم پالایش نفت بندرعباس در مسابقات پدل برد انتخابی تیم ملی
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • ارشیا مصدقی در ماده پرش با نیزه ششم شد
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری ۱۴۰۳ در تبریز