Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از آغاز پروژه شبیه‌سازی لانگستروم واحدهای بخار این نیروگاه در راستای رفع موانع تولید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، حسین سلیمی عنوان کرد: پروژه بررسی وضعیت هوا، دود و شبیه‌سازی نرم افزاری از لانگستروم واحدهای بخار نیروگاه و تحلیل مشکلات این تجهیزات مورد بررسی و ارزیابی دقیق صورت پذیرفت و  پیشنهادات فنی از سوی کارشناسان و متخصصان داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمی ، افزود: لانگستروم یکی از اصلی‌ترین تجهیزات بویلر است که در آن پیش‌گرم کردن هوای تازه، باعث افزایش کیفیت احتراق می شود. 

وی ، تشریح کرد : این پیش‌گرمایش بوسیله دمای گازهای حاصل از احتراق، باعث بالارفتن دمای ورق‌های فلزی این تجهیز  شده و در اثر چرخش لانگستروم ورق‌های مذکور در مسیرجریان هوای تازه قرار می‌گیرند که بالارفتن دمای هوا را در پی‌خواهد داشت. اما شرایط دمایی ورقه‌ی لانگستروم باعث ایجاد خرابی‌هایی چون گرفتگی مجراها و خوردگی ورق بسکت‌ها می شود. از این‌رو، دانستن شرایط دمایی ورق‌ها تاثیر بسزایی بر روی عملکرد و شرایط بهره‌برداری لانگستروم دارد.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس، خاطر نشان کرد: به‌دلیل عمر بالای تجهیزات و فرسودگی آن‌ها، تلفات انرژی بسیار زیادی در ناحیه لانگستروم وجود دارد، که پروژه بهینه‌سازی وضعیت احتراق در بویلرهای نیروگاه بندرعباس، و راه‌کارهای عملی، در خصوص تعمیرات و بهینه‌سازی آن در دستور کار و بازسازی سیستم سیل‌بندی لانگستروم و همچنین تعمیرات اساسی درام آن در اولویت قرار گرفت.

انتهای پیام 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا هرمزگان نیروگاه بندرعباس شبیه سازی واحد های بخار نیروگاه بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال