Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عارف نوروزی رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) امروز در همایش آغاز سال زراعی جدید با عنوان طرح جهش تولید در دیم‌زارهای کشور، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید تمام تلاش خود را صرف کند تا خرید تضمینی گندم از کشاورزان به طور کامل انجام شود و مطالبات آنها هم به موقع پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دولت باید تمام تلاش خود را صرف خرید گندم از داخل کشور کند و تولید جایگزین واردات شود که در این صورت تعادل ارزی هم صورت خواهد گرفت. اگر ما می‌توانیم با توانمندسازی کشاورزان داخل نیاز خود را تأمین کنیم، چه نیازی به واردات از کشورهای دیگر است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: بدیهی است اگر کشاورزان پول محصول خود را به موقع دریافت کنند، آنها هم پا به پای مسؤولان در عرصه تلاش خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با وجود خشکسالی‌های پارسال و امسال که تقریبا کم سابقه بوده، گفت: در عین حال وضعیت تولید در این شرایط آب و هوایی خوب بوده است،‌ این میزان تولید در این شرایط بعید به نظر می‌آمد، اما چون همت و تلاش بود و خداوند نیز کمک کرد، این تولید محقق شد.

به گزارش فارس، صحبت‌های رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی در مورد افزایش تولید گندم در سال جاری است که طبق پیش‌بینی‌ها تاکنون حدود 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.

نوروزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت:‌همه مسؤولان کشور مأموریت‌هایی دارند که باید به خوبی عمل کنند و این پسندیده نیست که یک مسؤول خودش هم منتقد باشد، در حالی که هر کدام به مأموریت‌های محول خود عمل کنند گره‌ها باز خواهد شد.

وی اضافه کرد:‌در اجرای طرح دیم‌زارها اگر درآمد کشاورز در هر هکتار از 12 میلیون تومان به 50 میلیون تومان برسد، در حقیقت ما توانسته‌ایم، آنها را توانمند کنیم و این مأموریت خوبی است که باعث مهاجرت معکوس خواهد شد.

نوروزی ادامه داد: با توجه به تحقیقی که در 70 هزار روستا انجام شده از سال 1326 تا کنون دو سوم آنها یا به شهر تبدیل شده‌اند و یا خالی از سکنه شده‌اند، یعنی سیمای روستایی خود را از دست داده‌اند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به دو مأموریت اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت:‌ امنیت غذایی و تأمین دارو از برنامه‌های اصلی این ستاد است که گام به گام موارد از پیش‌رو برداشته شده است.

وی در پایان تأکید کرد:‌توسعه آبزی‌پروری در کشور یکی از اقدامات مهمی است که می‌تواند امنیت غذایی کشور را ارتقاء بخشد و باید در این زمینه سرمایه‌گذاری و تلاش بیشتری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصادی اجرایی فرمان عارف نوروزی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی تولید گندم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام رئیس ستاد اجرایی فرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری