Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیستمین و چهارمین جلسه خود، موارد دیگری از سیاست‌های کلی پیشنهادی برنامه هفتم توسعه را در خصوص تأمین امنیت غذایی و خود اتکایی در تولید داخلی محصولات و کالاهای اساسی کشاورزی و بهره‌وری آب در کشور مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در جلسه کمیسیون مشترک که به ریاست «محمدباقر ذوالقدر» و با حضور برخی اعضای مجمع و نمایندگانی از مجلس، قوه قضائیه و سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، ستاد مشترک نیروهای مسلح، مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی مجمع برگزار شد، اعضای کمیسیون مشترک، بندهایی از پیشنهادهای خود را درباره سیاست‌های کلی برنامه هفتم مجدداً بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای کمیسیون در این جلسه پس از طرح دیدگاه‌های خود درباره تأمین امنیت غذایی و خود اتکایی محصولات کشاورزی در کشور مقرر کردند که «تأمین امنیت غذایی و خود اتکایی در تولید داخلی محصولات و کالاهای اساسی کشاورزی همراه با حفظ و ارتقا ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و نیل به الگوی مصرف مطلوب» و «افزایش سطح سلامت و ایمنی و بهبود کیفیت مواد غذایی» و «بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و توسعه و ترویج کشاورزی دانش بنیان» و «تکمیل زنجیره‌های ارزش محصولات کشاورزی» و الگوی کشت با رعایت سیاست‌های کلی آمایش سرزمین اصلاح شود.» در برنامه هفتم توسعه کشور، هدف‌گذاری شود.

همچنین در ادامه اعضای کمیسیون مشترک مقرر کردند که «نظام مدیریت یکپارچه و حکمرانی منابع آب کشور بر اساس حوضه‌های آبریز استقرار یابد.» و «بهره‌وری آب در کشور به طور متوسط سالیانه پنج درصد افزایش پیدا کند».

مصوبه دیگر کمیسیون راجع به «کنترل و مدیریت آب‌های سطحی و افزایش منابع زیرزمینی آب از طریق آب‌خیزداری و آب‌خوان‌داری حداقل ۱۰ میلیون هکتار از اراضی طی سال‌های آینده» بود.

اعضا در ادامه با تاکید بر «شیرین سازی آب‌های شور»، بر «بازیابی و بازچرخانی آب‌های صنعتی و فاضلاب» تاکید کردند و در نهایت «تقویت دیپلماسی آب با کشورهای همجوار برای تأمین و صیانت از حقوق آبی کشور» را خواستار شدند.

در این جلسه، علی لاریجانی، داود دانش جعفری، پرویز داودی، سید مرتضی نبوی، حسین مظفر، مجید انصاری، سید مصطفی میرسلیم، سعید جلیلی و غلامرضا آقازاده از اعضای مجمع و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با مباحث دیدگاه‌های خود را درباره ارتقا امنیت غذایی و بهره‌وری در مصرف آب در برنامه هفتم توسعه بیان کردند و ادامه بحث و بررسی درباره سایر بندهای سیاست‌های کلی برنامه هفتم به جلسه بعد کمیسیون مشترک موکول شد.

کد خبر 5547664 محمد مهاجرانی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه پرویز داودی برنامه هفتم توسعه محمد باقر ذوالقدر سید مصطفی میرسلیم علی لاریجانی سعید جلیلی کمیسیون مشترک مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان برجام حسین امیرعبداللهیان محمد مخبر وزارت امور خارجه ایالات متحده امریکا جمهوری اسلامی ایران ایران سیدابراهیم رئیسی هیئت دولت وزارت امور خارجه ایران علی بهادری جهرمی اعضای کمیسیون کمیسیون مشترک سیاست های کلی برنامه هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا