Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:20:25 GMT

سنجش دقیق سطح زبان انگلیسی با آزمون جامع سفیر

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۶۴۲۹

سنجش دقیق سطح زبان انگلیسی با آزمون جامع سفیر

بسیاری از ما از سنین کودکی تا بزرگسالی به‌دنبال یادگیری زبان انگلیسی بوده‌ایم، در کلاس‌های مختلف شرکت کرده‌ایم، کتاب یادگیری زبان انگلیسی متفاوتی خوانده‌ایم ولی اگر از ما بپرسند سطح زبان انگلیسی‌تان چیست دقیق و درست نمی‌دانیم بر اساس معیارهای بین‌المللی کجای راه یادگیری زبان هستیم و یا بر اساس سیستم بین المللی CEFR دانش زبان انگلیسی ما چقدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با ما همراه باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از سفیرمال، یکی از بهترین، کاربردی‌ترین و کوتاه‌ترین راه‌هایی که می‌تواند به ما کمک کند سطح زبان انگلیسی‌مان را بشناسیم شرکت در آزمون جامع انگلیسی سطوح مختلف است.

برای اینکه دید و ذهن‌مان را نسبت به سطح‌های بین‌المللی زبانی بازتر کنیم باید بدانیم که در زبان انگلیسی، سطوح به شرح زیر تفکیک می‌شوند.

A1 یا المنتری A2 یا پیش متوسطه (Pre-intermediate) B1   یا متوسطه B2  یا فوق متوسطه (Upper – intermediate) C1 , C2  پیشرفته آزمون جامع سفیر چیست؟

آزمون جامع سفیر نوعی خودآزمایی پایان مقطع برای زبان‌های انگلیسی و فرانسه بوده که توسط اساتید و کارشناسان مجرب در دپارتمان آزمون و سنجش این موسسه و به سفارش سفیرمال طراحی شده‌اند.

ویژگی منحصر به ‌فرد آزمون جامع سفیر که آن را از آزمون‌های مشابه متمایز می‌سازد شامل موارد زیر است:

تنوع سوال  پوشش دادن تمامی مهارت‌های زبان از جمله لغت، گرامر، reading و  listening سوالات به صورت چند گزینه‌ای و True/false  پاسخ تشریحی برای هر سوال  ارائه کارنامه با جزئیات اهدای مدرک مورد تایید موسسه زبان سفیر گفتمان و کالج بلومزبری لندن

آزمون سفیر در سطوح مختلف تعداد سوالات متفاوتی دارد.

در اولین سطح زبان، یعنی سطح مبتدی، آزمون جامع انگلیسی سطح Elementaryبرای خودآزمایی زبان‌آموزان A1 طراحی شده است و تعداد سوالات این آزمون 60 سوال است. در سطح بعدی یعنی سطح پیش متوسطه، آزمون جامع سطح  Pre Intermediate، خودآزمایی خوبی برای زبان‌آموزان سطح پیش متوسطه محسوب می‌شود. تعداد سوالات این آزمون 80 سوال است.  برای زبان آموزان سطح B1  یا همان اینترمدیت شامل 100 سوال است و تمام مهارت‌های زبانی را در قالب سوال‌های 4 گزینه ای یا صحیح و غلط می‌سنجد.

سطح بعدی یعنی سطح آپر-اینترمدیت 120سوال دارد و زبان آموزان با پاسخ دادن به این سوالات می‌توانند مدرک دیجیتال تاییدیه سطح Upper-Intermediate  یا B2 را دریافت نمایند. در سطح پیشرفته یا همان Advanced آزمون جامع سفیر 140 سوال دارد و تمام مهارت‌ها و دانش زبانی یک زبان‌آموز در سطح پیشرفته را ارزیابی می‌کند . آزمون جامع سطح  CPE، خودآزمایی خوبی برای زبان‌آموزان سطح فوق پیشرفته محسوب می‌شود. تعداد سوالات این آزمون 160 سوال است.

همان‌طور که پیش‌تر هم گفته شد، آزمون‌های جامع با هدف مرور گرامر و لغات یک سطح و ایجاد امکان خودآزمایی برای زبان‌آموزان سطوح مختلف به سفارش سفیرمال و توسط دپارتمان آزمون و سنجش آکادمی سفیر گفتمان طراحی شده‌اند.  کلیه سوالات همراه با پاسخ تشریحی بوده و توضیحات کامل در خصوص نکات گرامری و لغات به همراه دلیل درست یا اشتباه بودن هر گزینه پس از پاسخگویی قابل مشاهده است. در پایان آزمون، کارنامه (report card) ارائه شده و در صورتی که 80 درصد سوالات صحیح پاسخ داده شده باشند، مدرک دیجیتال با مهر سفیر و دانشگاه بلومزبری به شرکت کننده اهدا می‌شود.

اما اگر در حال یادگیری زبان فرانسه هستید و می‌خواهید سطح زبان فرانسه تان را بسنجید نگران نباشید. آزمون جامع فرانسه در 3 سطح برای شما طراحی شده است.

آزمون جامع فرانسه سطح مبتدی Debutant، خودآزمایی خوبی برای زبان‌آموزان سطح فوق مبتدی محسوب می‌شود. تعداد سوالات این آزمون 20 سوال است و دایره گرامری و لغتی زبان‌آموزان سطح مبتدی فرانسه را می‌سنجد و سوال‌های این آزمون به صورت چهارگزینه‌ای طراحی شده‌اند.

آزمون جامع فرانسه سطح میانی Intermediaire، همانند آزمون سطح قبل 20 سوال دارد و با سوالات چهارگزینه‌ای باز هم دایره لغت و گرامری شما را می‌سنجد. در صورتی که 80 درصد سوالات را صحیح جواب دهید می‌توانید کارنامه دیجیتالی دریافت نمایید.

آزمون جامع فرانسه سطح Seuil، خودآزمایی خوبی برای زبان‌آموزان سطح فوق آستانه محسوب می‌شود و 20 سوال دارد و همانند دو آزمون قبلی 4 گزینه‌ای است.

چگونه آزمون جامع را تهیه نمایم؟

برای تهیه آزمون جامع مناسب سطح‌تان شما می‌توانید به سایت سفیرمال مراجعه نموده و در قسمت آزمون جامع، آزمون متناسب با سطح‌تان را خریداری نمایید. فایل در دسکتاپ و در سیستم‌های ویندوزی قابل اجرا بوده و برای باز کردن آن، نرم‌افزار Flash Player مورد نیاز است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 02184347741 یا 02184347742 تماس حاصل فرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش زبان انگلیسی زبان انگلیسی یادگیری زبان محسوب می شود طراحی شده سطح زبان گزینه ای سطح پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

 کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شدند تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در سایت سازمان سنجش اقدام کنند.

از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به صورت حضوری انجام خواهد شد

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشگاه‌ها و مؤسسات مجری مقطع دکتری چگونگی تشکیل پرونده داوطلبان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق درگاه اطلاع رسانی خود به داوطلبان اعلام خواهندکرد.

در صورت نیاز و همچنین تشخیص مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی، مواد آزمون و ضرایب امتحانی از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) در مؤسسه برای هر داوطلب صرفاً یکبار انجام می‌شود و عدم مراجعه داوطلبان در مرحله دوم آزمون، به منزله انصراف آنان تلقی شده و برگزاری مجدد مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) برای آن دسته از داوطلبان که در این مرحله شرکت نکرده اند، امکانپذیر نخواهد بود.

نمره مصاحبه (ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی) براساس شیوه نامه ابلاغی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال می‌شود، لحاظ خواهد شد و دانشگاه‌ها برای تمامی افراد معرفی شده که در مصاحبه شرکت کرده اند، نمره‌ای مطابق با شیوه نامه مذکور تعیین و برای گزینش نهایی به سازمان سنجش ارسال می‌کنند.

بر اساس مصوبه جلسه ۱۳۷ به تاریخ ۱۳۹۹/۸/۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه و هم چنین طرح واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین کنند و سازمان سنجش آموزش کشور مکلف است در پذیرش نهایی حدنصاب مذکور را اعمال کند.

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری آزمون کتبی و شفاهی از داوطلبان معرفی شده برای مرحله دوم بوده و نمره آن در مقدار نمره مصاحبه علمی و سنجش عملی لحاظ می‌شود.

تغییر رشته، تغییر گرایش و انتقال دانشجویان در مقطع دکتری امکانپذیر نبوده، لذا به داوطلبان تأکید می‌شود در خصوص مراجعه به دانشگاه‌ها برای درخواست پذیرش و انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی، دقت لازم را بعمل آورند.

اعلام زمان و هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی داوطلبان معرفی شده

آن دسته از داوطلبانی که بر اساس حدنصاب تعیین شده دانشگاه‌ها و مؤسسات حداقل در یک یا چند کدرشته محل حدنصاب لازم را دارا بوده و تمایل به شرکت در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دانشگاه‌های ذیربط را دارند، لازم است از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۳ برای انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی، نسبت به واریز مبلغ سه میلیون و ۴۲۴ هزار ریال (۳۴۲ هزار و ۴۰۰ تومان) از طریق پرداخت الکترونیک در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیت‌های عمومی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اقدام و کد پیگیری مربوط را دریافت کنند. داوطلبانی که در این خصوص اقدام نکنند، از مراحل گزینش نهایی حذف خواهند شد.

بر اساس مقررات وظیفه عمومی سنوات تحصیلی مجاز در مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته (Ph.D) حداکثر ۶ سال است. دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

سربازان در حال انجام خدمت، مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت دوره ضرورت نیستند و در صورت قبولی در دانشگاه و نداشتن غیبت، برای برخورداری از معافیت تحصیلی، از خدمت ترخیص خواهند شد.

مشمولان غایب به هیچ وجه حق شرکت در این آزمون را نداشته و در صورت شرکت و قبولی، مجوز تحصیل برای آنان صادر نخواهد شد و دانشگاه‌ها نیز مجاز به ثبت نام از آن‌ها نیستند.

هر زمان مشخص شود که داوطلب، حقایق را کتمان کرده یا واجد یکی از شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه نیست، در هر مرحله‌ای که باشد (ثبت نام، شرکت در آزمون، پذیرفته شدن، حین تحصیل در دانشگاه و) … از ادامه آزمون یا تحصیل محروم خواهد شد.

از تمامی پذیرفته شدگان نهایی رشته محل‌های دوره‌های غیر از روزانه و روزانه- غیردولتی شامل: دوره‌های نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور، مشترک، غیردولتی و غیرانتفاعی شهریه دریافت خواهد شد.

آزمون دکتری ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت ندارد

طبق مصوبه هفتمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ و دوازدهمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در سال ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت در آزمون دکتری وجود نخواهد داشت.

دانشجویان شاغل تحصیل در مقطع دکتری (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران)، می‌توانستند بدون انصراف از تحصیل در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ ثبت نام و شرکت کنند. این داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در این آزمون، باید انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • اعلام نتایج آزمون ورودی جامعه الزهرا (س)
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس