Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از الزامات در سفرهای مسئولین بلندپایه کشور و دولت به هر منطقه، ارائه درست انتظارات و مسائل و چالش‌های هر منطقه برای رفع آن است. شهرستان ملایر به‌عنوان دومین شهر استان همدان دارای چالش‌های مختلفی بوده که نیاز است مسئولین شهرستانی با بررسی دقیق برای رسیدن به بهترین راه‌حل و دریافت بودجه‌های موردنیاز این چالش‌ها را مرتفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور کشور پنجشنبه این هفته مورخه ۶ مردادماه ۱۴۰۱ در سی‌‌امین سفر استانی دولت، به دارالمجاهدین و دارالمؤمنین همدان سفر می‌کند.

برنامه‌ریزی‌های مختلف سفر رئیس‌جمهور به همدان تقریباً مشخص‌شده است و تعدادی از وزرا نیز به شهرستان‌های مختلف سفرکرده مسائل مختلف را بررسی می‌کنند.

یکی از الزامات در سفرهای مسئولین بلندپایه کشور و دولت به هر بخش ارائه درست انتظارات و مسائل و چالش‌های هر منطقه برای رفع آن است.

شهرستان ملایر به‌عنوان دومین شهر استان همدان دارای چالش‌های مختلفی بوده که نیاز است مسئولین شهرستانی با بررسی دقیق برای رسیدن به بهترین راه‌حل و دریافت بودجه‌های موردنیاز این چالش‌ها را مرتفع کنند.

ملایر را می‌توان به‌عنوان قطب باغداری در استان همدان دانست که توانسته سهم بسزایی در تولید محصولات مختلف کشاورزی و دامی داشته باشد که یدک کشیدن شهر جهانی انگور خود گواهی روشن بر این مسئله است.

با توجه به حضور رئیس‌جمهور جلساتی برای تعیین بودجه‌های تخصیص داده‌شده به طرح‌های مختلف شهرستان برگزارشده است و خبرنگار ما با گفت‌وگو با دو نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین آن‌ها را پیگیر شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به خبرنگار عصرهمدان؛ اظهار کرد: برابر با جلساتی که در نهاد ریاست جمهوری همراه با استاندار و جلسات مختلف با مسئولین استان برای شهرستان ملایر مصوبات مختلفی در نظر گرفته شد.

وی با تأکید بر اینکه این مصوبات پیشنهادی بوده و امکان حذف و اضافه شدن آن وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به جایگاه کشاورزی در شهرستان ملایر مصوبات پیشنهادی شامل اصلاح قنوات، احداث باغ مادری و اجرای طرح فراز در باغات است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اصلاح و چهاربانده شدن محورهای مواصلاتی شهرستان ملایر از نیازهای مهم دیگر شهرستان است که در این راستای پیشنهاد تخصیص بودجه به اتمام چهاربانده ملایر به توره، اخذ ماده ۲۳ برای چهاربانده ملایر به خنداب و تسریع در جذب اعتبار محور چهاربانده آورزمان به نهاوند ازجمله مصوبات است.

وی بیان کرد: اتمام پروژه‌های آب سد کلان به ملایر، اخذ ماده ۲۳ بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابه ملایر، تخصیص اعتبار لازم برای تسریع پروژه راه‌آهن ملایر به همدان، جذب اعتبار برای جهان کوچک یا مینی ورلد در بام ملایر و فاضلاب شهر ملایر از پیشنهاد‌های مهم دیگر برای شهرستان ملایر است.

حجت‌الاسلام آزادی‌خواه بیان کرد: با توجه به سفر وزرای به شهرستان‌های مختلف پیشنهادشده است در سی‌امین سر هیئت دولت به استان همدان وزیر جهاد کشاورزی در ملایر حضور یابد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت ویژه شهرستان ملایر در حوزه کشاورزی، دامداری، دام‌پروری و باغات انگور و نیازهای مختلف در این حوزه و بخش‌های قنوات و آبخیزداری تقاضای نخست سفر وزیر جهاد کشاورزی به ملایر با توجه به حضور قبلی و آشنایی به شهرستان است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: در صورت عدم حضور وزیر جهاد کشاورزی اولویت دوم حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برای بازدید ظرفیت‌های مختلف شهرستان در این بخش است.

وی بیان کرد: در سفر رئیس‌جمهور به استان همدان احتمالاً شاهد سفر یکی از این دو وزیر به شهرستان ملایر خواهیم بود.

تخصیص بودجه برای اتمام راه‌های مواصلاتی شهرستان

هادی بیگی نژاد دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام از درخواست‌های اصلی ما در سفر ریاست جمهوری به ملایر است.

وی با اشاره به ظرفیت پروژه جهان کوچک در ملایر افزود: یکی از اولویت‌های در نظر گرفته‌شده برای تخصیص بودجه در این سفر کمک به اتمام مینی ورلد یا همان جهان کوچک است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تخصیص بودجه برای اتمام راه‌های مواصلاتی شهرستان ازجمله محور آورزمان به نهاوند و ملایر و محور اسلامشهر آق گل در درخواست‌های دیگر در این سفر است.

وی گفت: تعیین وضعیت ساخت و احداث بیمارستان ۴۰۰ تخته خوابه ملایر، دانشکده فنی مهندسی و خوابگاه دانشجویی از دیگر انتظارات شهرستان است.

به گزارش عصر همدان؛ شاید بتوان گفت پروژه‌های کشاورزی که بیشتر درآمد مردم شهرستان ملایر در این بخش است و طرح‌های زیربنایی خدماتی ازجمله اتمام پروژه آب‌رسانی سد کلان به ملایر و سه روستای هم‌جوار و بهبود وضعیت راه‌های مواصلاتی ازجمله مهم‌ترین اولویت‌ها در شهرستان ملایر است.

با توجه به برنامه‌های کاربردی دولت سیزدهم و حضور رئیس‌جمهور در استان ارائه دقیق مسائل و مشکلات شهرستان می‌تواند باعث تسریع پیشرفت شهرستان ملایر و رفع نیازهای مردم شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی شهرستان ملایر جهاد کشاورزی تخصیص بودجه استان همدان رئیس جمهور چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری