Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید تجملیان گفت: در طرح توقف سنجی حاشیه شهر که در آینده به سامانه سهیم منتقل خواهد شد چهار ملاک اصلی در نظر گرفته شده است.

او می گوید: اصل اول اینکه در توقف سنجی معابر از فناوری‌های نوین، تا حدی که توجیه عقلانی و اقتصادی دارد به خدمت گرفته شود، اصل دوم در صورت امکان فرآیند‌ها به صورت ساده در اختیار شهروندان قرار گیرد و بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند، اصل سوم در این طرح، کاهش هزینه‌ها منابع انسانی درگیر و در نهایت اصل چهارم اینکه بعد از تکمیل شدن سه اصل، از انتخاب حرکت‌ها و روش‌های متفکرانه و پویا همچون سامانه سهیم هیچ ابایی نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد گفت: در جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که با یک مدل سه سطحی کار آغاز شود و به تدریج مدل به دو سطحی ارتقا یابد. در مدل سه سطحی شهروند، تعدادی پارکبان برای کنترل وضعیت و تعداد اندکی ناظر داریم که بر عملکرد پارکبان‌ها نظارت میکنند.

تجملیان گفت: در این طرح پارکبان‌ها و ناظران سطح سوم، توسط موتور سیکلت در سطح شهر جا به جا میشوند. پارکبان‌ها موتور سیکلت‌های پلاک خوان دارند. در حاشیه معابر با سرعت مناسب دوربین پلاک‌ها را شناسایی و به سامانه منتقل میکند. سامانه نیز طبق الگوریتم بررسی و اطلاعات وسیله از جمله بومی یا غیر بومی بودن و خود اظهاری آن و ثبت نام یا عدم ثبت نام در سامانه سهیم مشخص می‌کند. در این خصوص مواردی که باید اعمال قانون شود انجام میشود.

او گفت: ناظرین نیز در سطح شهر تردد می کنند و محدوده‌ای که سامانه اعلام میکند در خصوص مالک وسیله نقلیه‌ای که خود اظهاری نکرده است نظارت انجام شود.

تجملیان گفت: پیش بینی می شود تا یک سال آینده به تدریج با ارتقا فرهنگ خود اظهاری که با ابزار‌های تعرفه ای، تشویق و تقویت میشود، روبرو شویم. یعنی با وجود کاهش هزینه با ثبت نام سامانه سهیم و خود اظهاری مردم به سمت فرهنگ خود اظهاری سوق داده می شوند. این طرح یک طرح ترکیبی مبتکرانه از خروجی ده‌ها جلسه است و امید است به جمع بندی و نتیجه برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهر هوشمند شهرداری یزد خود اظهاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانشاه

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اعلام سطح هشدار نارنجی گفت: سامانه بارشی از بعدازظهر فردا دوشنبه دهم اردیبهشت‌ وارد شده و تا شنبه هفته آینده پانزدهم اردیبهشت جو منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدعلی زورآوند امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه استقرار شرایط پایدار در منطقه تا اواسط وقت فردا دوشنبه دهم اردیبهشت پدیده قابل‌توجهی برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی ضمن اعلام هشدار سطح نارنجی برای بازه زمانی دوشنبه دهم اردیبهشت تا شنبه پانزدهم اردیبهشت‎ که نشان از احتمال خسارت گسترده زیاد است، افزود: به دنبال این وضعیت، شروع فعالیت اولیه سامانه‌ای بارشی از بعدازظهر فردا دهم اردیبهشت بوده و فعالیت اصلی آن از چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت آغاز می‌یابد و تا شنبه هفته آینده پانزدهم اردیبهشت‌، جو منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد که به‌تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد، رعدوبرق و احتمالاً رگبار پراکنده تگرگ در سطح استان می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: سامانه مذکور که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌، بارش‌هایی غالباً به‌صورت رگبارهای بهاری و بیشتر برای نواحی غربی و جنوبی استان در پی خواهد داشت؛ از روز چهارشنبه تقویت‌شده، به‌تدریج سبب گسترش بارندگی به همه نقاط استان خواهد شد.

وی ادامه داد: دمای روزانه هوا که طی امروز و فردا تغییرات چندانی نخواهد داشت؛ از روز سه‌شنبه تا پایان هفته به‌تدریج و به شکلی نسبتاً محسوس کاهش می‌یابد.

توصیه‌های هواشناسی برای کاهش مخاطرات این سامانه بارشی

زورآوند بابیان مخاطرات نفوذِ سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌هایِ همرفتی نظیر رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد بارش تگرگ، توصیه‌هایی برای کاهش این مخاطرات بیان کرد و گفت: عدم انجام آبیاری مزارع غلات جهت جلوگیری از خوابیدگی، پایش بیماری‌های قارچی غلات، زنگ گندم و برق‌زدگی نخود در مزارع و اقدام مناسب با نظر کارشناسان جهاد کشاورزی، اجتناب از محلول‌پاشی و سم‌پاشی مزارع و باغات، زهکشی و پاک‌سازی مسیر آب باغات و مزارع، کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، بسته نگه‌داشتن دریچه‌های گلخانه‌ها در هنگام کاهش دما و بارش، پاک‌سازی، تنظیم و کنترل دریچه‌های ورودی و خروجی آب استخرها، خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده در هنگام وقوع بارش، عایق‌بندی و محافظت از کندوها در مقابل بارش موجب کاهش این مخاطرات خواهد شد.

کد خبر 748932

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانشاه
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان