Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر این که رعایت کامل دستورالعمل‌ها برای پیشگیری از شیوع و کنترل سویه جدید کرونا ضروری است، از کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در استان، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر سید جواد پورنقی با بیان این که اکنون مهم ترین نگرانی مجموعه سلامت در استان کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی است، افزود: براساس آخرین اطلاعات کسب شده، توجه مردم به رعایت شیوه نامه های بهداشتی به شدت کاهش یافته به طوریکه در هفته آخر تیرماه، تنها 8 درصد مردم استان از ماسک استفاده و فقط 16 درصد فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی را رعایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: در شرایط کنونی، ضروری است که شهروندان جهت تزریق دز های یادآور واکسن کرونا اقدام کنند و نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی اهتمام بیشتری داشته باشند زیرا سهل انگاری و عادی انگاری ها منجر به طغیان و بحرانی شدن وضعیت بیماری کرونا در استان می شود.

وی با اشاره به این که شکل گیری موج هفتم کرونا و ورود استان به پیک این بیماری با افت رعایت پروتکل های بهداشتی ارتباط مستقیم دارد، اضافه کرد: سهل انگاری برای دریافت واکسن و کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی موجب گسترش بیماری کووید۱۹ و چرخش سریع آن در بین افراد جامعه می شود و همچنین افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن کروناویروس اقدام نکرده اند نیز بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری و عوارض ناشی از آن قرار می گیرند.

دکتر پورنقی با بیان این که مراکز خدمات جامع سلامت در استان پذیرای مردم و آماده انجام سریع واکسیناسیون هستند، ادامه داد:  توجه به واکسیناسیون در کنار رعایت شیوه نامه های بهداشتی دو راهکار مطمئن در برابر کرونا و سویه های جدید آن و مهم ترین توصیه برای کاهش شیوع بیماری است.

وی همکاری بیشتر مسئولان دستگاه های اجرایی استان در خصوص رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در ادارات را خواستار و یادآور شد: متاسفانه رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در دستگاه های اجرایی نیز کاهش یافته است و ادامه این روند به وخامت بیماری در استان منجر خواهد شد.

وی با بیان این که در حال حاضر 105 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند، اعلام کرد: در فرصت طلایی باقی مانده مردم استان با تزریق دز یادآور واکسن و همراهی و همدلی بیشتر در رعایت شیوه نامه های بهداشتی، به مجموعه سلامت استان کمک کنند.

هم‌اکنون شهرستان‌های بجنورد و شیروان در شرایط قرمز کرونایی، جاجرم و راز و جرگلان زرد و گرمه، اسفراین، فاروج و مانه و سملقان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک بهداشتی پیشگیری واکسن شیوه نامه واکسن کرونا کووید19 پروتکل های بهداشتی رعایت شیوه نامه های بهداشتی پروتکل های بهداشتی کاهش رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود