Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: تأمین پایدار و مستمر مواد شیمیایی کاربردی در زنجیره عملیات حفاری و تکمیل چاه‌های نفت و گاز ضرورتی اجتناب‌ناپذیر به‌شمار می‌آید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، حمیدرضا گلپایگانی روز دوشنبه (سوم مردادماه) در دومین نشست هم‌اندیشی مدیران این شرکت و شرکت‌های تولیدکننده و تأمین‌کننده مواد شیمیایی در سال «‌تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» با قدردانی و ابراز رضایت‌ از همکاری و هم‌افزایی مدیران عامل شرکت‌های حاضر در این جلسه افزود: شرکت ملی حفاری مسئولیتی خطیر در تحقق برنامه‌های شرکت ملی نفت ایران برای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید نفت و گاز دارد که این مهم جز با همیاری شرکت‌های تولیدکننده و تأمین‌کننده مواد شیمیایی، سازندگان قطعات و تجهیزات و مجموعه‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و پژوهشی میسر نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نشست که مدیران سیالات، حقوقی و پیمان‌ها، معاون مدیر امور مهندسی، رؤسای ادارات بودجه، قراردادها و روابط عمومی شرکت حضور داشتند، اظهار کرد: هیچ‌گونه عملیات حفاری بدون استفاده از مواد شیمیایی امکان‌پذیر نیست و سیال حفاری نقش اصلی در حفر و تکمیل یک چاه دارد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: این نشست فرصت مغتنمی برای شناسایی و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برای تداوم همکاری بلندمدت است و انتظار می‌رود با تبادل نظر و همکاری دوسویه زمینه تقویت همکاری‌ها فراهم شود.

گلپایگانی افزود: به‌منظور اجرای سند تحول و تحقق نقشه‌راه شرکت درصددیم با مشورت و همگرایی یکدیگر در نحوه تنظیم قراردادها اصلاحاتی اعمال شود که افزون بر افزایش مدت قرارداد از یک سال به پنج سال، در روند تولید و تأمین به‌موقع مواد شیمیایی شتاب‌بخشی صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه پرداخت به‌موقع صورت‌حساب‌ها و تزریق نقدینگی به شرکت‌ها و پیمانکاران با هدف رضایت‌مندی و مشتری‌مداری از مباحث مهم در اجرای قراردادهای جدید است، اظهار کرد: در مقابل عمل به تعهدات در زمان مقرر و اولویت دادن به تأمین به‌موقع نیازهای شرکت از نکاتی است که مورد اهتمام ویژه قرار دارد.

گلپایگانی به این نکته نیز اشاره کرد که در قراردادهای جدید، انبارداری به‌عهده شرکت‌های تولیدکننده و تأمین‌کننده مواد است که این کار افزون بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، موجب سرعت‌ بخشیدن به حمل‌ونقل خواهد شد.

در این نشست عبدالحسین عموری موری، سرپرست مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده برای تأمین به‌موقع مواد شیمیایی ارائه و با بیان اینکه شرکت‌های تولیدکننده و تأمین‌کننده این اقلام همکاری و همیاری خوبی با ملی حفاری از چهار دهه گذشته دارند، کیفیت‌بخشی به تولیدات‌، تأمین به‌موقع مواد بر اساس توافق‌های انجام‌شده به‌منظور پیشگیری از وقفه در عملیات حفاری را مورد تأکید قرار داد.

وی گفت: بررسی وضع بازار و تأثیر آن بر تأمین پایدار مواد شیمیایی، پرداخت به‌موقع هزینه‌ها به پیمانکاران، موارد مرتبط با امور قراردادی و حقوقی، مسائل فنی، راهکارهای مناسب انعقاد قرارداد بلندمدت و موضوع انبارداری با هدف تولید و تأمین به‌موقع و کاهش زمان‌های انتظار دکل‌های حفاری و... از نکاتی است که در این نشست به آن پرداخته شد.

در ادامه نشست هریک از مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده و تأمین‌کننده مواد شیمیایی، مشکلات و چالش‌های موجود از جمله در بُعد مالی، قراردادی، تعهدهای کارفرما و پیمانکار، نظارت و کیفیت را مطرح کردند و ضمن استقبال از پیشنهاد شرکت ملی حفاری ایران در ارتباط با موضوع نشست، نظرات و راهکارهای مقتضی برای تقویت همکاری و تبادل‌نظر مستمر میان کارشناسان ملی حفاری و این شرکت‌ها را ارائه دادند.

مواد شیمیایی کاربردی در صنعت حفاری شامل انواع ماده معدنی برای تهیه سیال حفاری از جمله باریت، میکا، آهک، دولومیت، کربنات و بی‌کربنات سدیم، مواد تغییردهنده غلظت سیال، لایمستون و... است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران سیالات حفاری شرکت ملی حفاری ایران تأمین به موقع عملیات حفاری مواد شیمیایی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد

به گزارش قدس خراسان، باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.
وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.
بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات‌رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.
صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.
وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت‌کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.
بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.
وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.
مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.
مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.
وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود