Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست ستاد بحران استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد تا پاپی زاده به ضرورت حمایت از عشایر در بحران احتمالی بارش ها در چند روز آینده تاکید کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست مدیریت بحران استان که با حضور پاپی‌زاده معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس امور عشایر کشور برگزار شد گفت: ستاد بحران بعد از شورای بحران دومین ستاد مهم در استان می باشد چرا که با جان و مال مردم سروکار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی زاده با اشاره به هشدارهای سطح نارنجی استان برای چند روز آینده حضور مدیران را در ستات بحران ضروری ارزیابی کرد و گفت: رتبه ایران در حوادث و بلایای طبیعی به دلیل شرایط اقلیمی خاص ۷ است.   وی به امادگی دستگاه‌ها و نهادها برای پیشگیری و مدیریت بحران ها تاکید کرد و گفت: هزینه در پیشگیری از بحران ها سرمایه گذاری است.   معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به زلزله سیسخت گفت: پیشگیری و پیش بینی از مهمترین موارد است که در بحران ها باید لحاظ شود.   حاجی زاده از لغو تمامی مرخصی های مدیران در بحران احتمالی پیش رو خبر داد و گفت: از هیچ مدیری پذیرفتنی نیست که در هنگام وقوع حوادث بهانه جویی و باید با آمادگی کامل به مقابل حوادث برویم و از چند روز قبل تمامی هشدارها صادر شده است.   وی گفت: ۳ پهنه خطرساز آبشار یاسوج، ساحل بشار، تنگ مهریان باید مورد پایش قرار بگیرد و نباید سیل سال ۱۳۹۸ را فراموش کنیم.   او اطلاع رسانی و هشدار به مردم را ضروری ارزیابی کرد و گفت: از طریق رسانه ها، صدا و سیما و مخابرات به همه اقشار بخصوص عشایر هشدارها داده شود.   پاپی زاده رئیس سازمان امور عشایری کشور که میهمان ویژه نشست ستاد بحران استاندار کهگیلویه و بویراحمد بود گفت: عشایر از جمعیت در مخاطره بحران ها هستند و نباید آنها را فراموش کرد.   وی با اشاره به سیل سال ۹۶ و ۹۸ در استان خوزستان گفت: به یک باره دبی ورودی آب سد ها ظرف چند ساعت بالا رفت، اگر چه هواشناسی پیش بینی خوبی از وضعیت نداشت اما بحران سیل خوزستان مدیریت شد.   رئیس سازمان امور عشایری کشور با بیان اینکه مردم خوزستان حاجی زاده را در مدیرت سیل ۹۸ فراموش نخواهند گفت: مدیران دولت سیزدهم پیگیری های خوبی همراه با اعتبارات برای عشایر دارند.   وی گفت: ۱۶۰ میلیارد تومان به بخش عشایر استان از طریق اعتبارات ملی اختصاص داده شده است.   پاپی زاده زمان را اولویت مهم در مدیریت بحران ارزیابی کرد و اذعان داشت: جامعه عشایری بیشترین آسیب را از تغییرات جوی می برند و مدیران باید پیشگیری ها را انجام دهند.   وی از مسئولان خواست تا در اقدامی پیشگیرانی اسکان موقت، انتقال مادران باردار را قبل از وقوع حادثه در دستور کار قرار دهند و امروز و فردا اقدام انجام و منتظر نمانند تا حادثه ای رخ دهد.   رئیس سازمان امور عشایری کشور از واکسیناسیون دام عشایر استان خبر داد و گفت : به احتمال به دلیل بارش ها این موضوع با تاخیر انجام شود.   تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:          انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد امور عشایر پاپی زاده بحران ها چند روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهکیلویه و بویراحمد، علی نیک بخت از جوانان انقلابی، توانا و خلاق استان کهگیلویه بویر احمد با پیشنه‌ی موفق به عنوان دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده هم اکنون به عنوان مجری و نماینده بنیاد علوی در سطح استان کهگیلویه و بویر احمد انتخاب و معرفی شد. مهندس نیک بخت با اشاره به تدوین سند توسعه استان در بخش‌های مختلف و استفاده از ظرفیت‌های نخبگان در راستای توانمندسازی مناطق محروم استان گفت:در دوره جدید ماموریت‌های بنیاد علوی، پیشرفت اقتصادی مناطق محروم و روستایی مبتنی بر توانمند سازی، اشتغال زایی و درآمد پایداری اقشار ضعیف خواهد بود. نیکبخت افزود؛ توسعه و ارتقای سلامت با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه و گلوگاه‌های حساس، حضور موثر و اهرمی در توسعه نوآوری‌های نوین سلامت اقشار ضعیف در دستور کار مجموعه‌ی بنیاد علوی است. نماینده بنیاد علوی در استان سومین ماموریت بنیاد را ارتقای عدالت آموزشی با تاکید بر جمعیت دانش آموزی و تامین شرایط خاص برای استعداد‌های برتر اقشار ضعیف برشمرد و گفت: تسهیل‌گران و مجریان شهرستان‌های هدف بنیاد علوی در استان تا نیمه دوم اردیبهشت ماه بعد از گذراندن مراحل مختلف آزمون، ارزیابی شایستگی و مصاحبه تخصصی و فنی توسط بنیاد علوی انتخاب و معرفی می‌شوند

دیگر خبرها

  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت