Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:22:21 GMT

۸۰ درصد اراضی کشاورزی غرب اصفهان تحت تنش آبی است

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۸۰۵۱

۸۰ درصد اراضی کشاورزی غرب اصفهان تحت تنش آبی است

ایسنا/اصفهان عضو شورای آب بران کشاورزان غرب اصفهان گفت: با وجودی که دو دوره دیگر از حقابه کشاورزان غرب اصفهان باقی مانده، اما در حال حاضر حدود ۸۰ درصد اراضی این منطقه تحت تنش آبی قرار دارد.

مهدی قدیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره گلایه کشاورزان غرب اصفهان نسبت به تحویل حقابه خود، اظهار کرد: با وجود تحویل چهار مرحله حقابه کشاورزان غرب اصفهان از شش نوبت، هیچ کشاورزی از آب توزیعی، نتیجه نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: البته بخشی از اراضی غرب اصفهان که چاه داشتند، همزمان با دریافت چند دوره حقابه خود، نتیجه مختصری گرفتند، اما کشاورزانی که چاه نداشتند، حتی قادر به شخم اراضی خود نشده‌اند.

نماینده کشاورزان شهرستان فلاورجان با بیان اینکه مشروب شدن ۹۰ درصد اراضی و باغات غرب اصفهان منوط به جریان زاینده‌رود است، افزود: وسعت اراضی کشاورزی شهرستان فلاورجان ۳۱ هزار هکتار است.

وی گفت: در سال آبی جاری طی جلسات مختلف با استاندار اصفهان، رئیس حوضه آبریز زاینده‌رود، شرکت آب منطقه‌ای و .... قرار شد به دلیل کمبود منابع آبی استان، در بهمن‌ماه ۱۴۰۰ یک نوبت آب به کشت گندم به شرق اصفهان و معادل آن یک نوبت آب به کشت کشاورزان غرب اصفهان تحویل دهند، اما با وجود تحویل آب به کشاورزان شرق، سهم آب کشاورزان غرب اصفهان تحویل داده نشد.

قدیری با اشاره به اینکه در کارگروه سازگاری با کم‌آبی حوضه زاینده‌رود ۳۲۰ میلیون مترمکعب آب به کشاورزان اصفهان و همچنین ۶۰ میلیون مترمکعب برای محیط‌زیست تخصیص یافت، توضیح داد: قرار بود برای کشاورزان شرق و غرب اصفهان هرکدام ۱۹۰ میلیون مترمکعب حقابه تخصیص یابد، اما به کشاورزان شرق اصفهان حدود ۲۶۰ میلیون مترمکعب آب رسید و به کشاورزان غرب اصفهان تنها ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب تخصیص دادند.

وی تأکید کرد: با وجودی که دو دوره دیگر از حقابه کشاورزان غرب اصفهان باقی مانده، اما در حال حاضر حدود ۸۰ درصد اراضی این منطقه تحت تنش آبی قرار دارد.

نماینده کشاورزان شهرستان فلاورجان گفت: به دلیل کمبود آب اراضی غرب اصفهان که چاه نداشتند کشت نکردند، اما کشاورزانی که چاه داشته‌اند، توانسته‌اند باغات و یا اراضی خود را حفظ کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كشاورزان حق آبه زاينده رود کشاورزان غرب اصفهان میلیون مترمکعب درصد اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد