Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه پلیس حافظ نظم و امنیت و ارزش های والای انقلاب اسلامی است بر ضرورت حمایت مجلس از نیروی انتظامی کشور در اجرای ماموریت ها تاکید کرد.

به گزارش مشرق، نشست مجمع نمایندگان نمایندگان استان آذربایجان غربی در ستاد فراجا با حضور سردار "حسین اشتری" فرمانده کل انتظامی کشور برگزار و در این نشست به تعامل فراجا و مجلس در راستای فراهم شدن زیرساخت‌های امنیتی انتظامی، اهتمام بر تقویت و افزایش بودجه فراجا با رویکرد کمک به ارتقای امنیت عمومی، ضرورت حمایت مجلس از انتظامی کشور در حوزه امنیت اخلاقی، تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، اهتمام بر اولویت ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پرداخته شد.

پلیس حافظ ارزش‌های نظام و انقلاب

سردار "حسین اشتری" در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه ای عزیز "مدظله العالی" گفت: فرماندهی کل انتظامی کشور با ناهنجاری‌های اجتماعی بر اساس قانون برخورد می‌کند؛ امروز انتظامی کشور بر اساس وظایف ذاتی و محوله در خصوص این موضوع مهم وارد میدان شده است.

وی همچنین با بیان اینکه پلیس حافظ نظم و امنیت و ارزش های والای انقلاب اسلامی است بر ضرورت حمایت مجلس از انتظامی کشور در اجرای ماموریت ها تاکید کرد.

هوشمندسازی اولویت فراجا

سردار اشتری در ادامه به هوشمندی سازی پلیس و اولویت آن در فراجا اشاره و تصریح کرد: تحول و نوآوری در پلیس با تحقق کامل هوشمندسازی امکان پذیراست؛ موضوع هوشمندسازی یکی از اولویت های اصلی و مهم فرماندهی کل انتظامی کشور است که طی سال های اخیر تاکنون اقدامات مطلوبی در این راستا انجام شده است.

وی تاکید کرد: اهتمام بر هوشمندسازی پلیس قطعا بسیاری از خلاء ها را رفع خواهد کرد بنابراین باید تمامی امکانات لازم در این راستا تا رسیدن به نقطه مطلوب فراهم شود.

تقویت زیرساخت‌های امنیتی انتظامی

این مقام ارشد انتظامی همچنین گفت: در راستای فراهم شدن و تقویت زیرساخت های امنیتی انتظامی و اهتمام بر تقویت و افزایش بودجه و اعتبار فراجا با رویکرد کمک به ارتقای امنیت عمومی لازم است که فرماندهی کل انتظامی کشور و مجلس شورای اسلامی تعامل مطلوبی با یکدیگر داشته باشند.

ارتقای معیشت کارکنان

سردار اشتری به اهمیت ارتقاء معیشت کارکنان و نقش آن در انجام مطلوب ماموریت‌ها اشاره کرد و گفت: ارتقای سطح رفاه و معیشت کارکنان همچنان در اولویت فراجا بوده و حمایت‌های مجلس و نمایندگان از فراجا در این خصوص ضروری است.

بالا رفتن هزینه جرم، ماموریت‌های گسترده فراجا از مرز تا مرکز، مقابله با قاچاق سلاح و مهمات، مبارزه با مواد مخدر و سرقت، رصد فضای مجازی، ساماندهی اتباع غیر مجاز و .... از دیگر مواردی بود که سردار "حسین اشتری" فرمانده کل انتظامی کشور در این نشست به آن ها اشاره و مورد اهتمام ویژه قرار داد.

حمایت نمایندگان مجلس از فراجا در برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

گفتنی است؛ در این نشست نمایندگان آذربایجان غربی از عملکرد مطلوب فراجا و آماده‌باش این فرماندهی کل در تمامی عرصه‌ها قدردانی و کارکنان فرماندهی کل انتظامی کشور را به عنوان سبزپوشان جان‌نثار، فداکار، بی‌ادعا و حافظان نظم و امنیت در کشور تلقی کردند.

"علی زنجانی" رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی همچنین از برخورد فراجا با ناهنجاری های اجتماعی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در راستای پاسداری از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام راحل و امنیت و آسایش مردم، شهدای بسیاری تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب شده است بنابراین اجازه نمی دهیم که با توطئه چینی دشمن خدشه‌ای به این نظام مقدس وارد شود و فراجا نیز بحمدالله در جهت برقراری نظم و امنیت اقدامات خوبی انجام داده است.

وی ضمن اعلام حمایت از اقدامات فراجا در برخورد با کشف حجاب تصریح کرد: عده ای معاند در فضای مجازی به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند و اقدامات فراجا را به شکل دلخواه و مدنظر خود به تصویر می‌کشند از این رو فضای مجازی باید بیش از پیش به درستی کنترل و رصد شود.

زنجانی تاکید کرد: با تمامی امکانات و ظرفیت آماده هرگونه همکاری و تعامل با شما سبزپوشان فداکار در تمامی زمینه‌ها هستیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت پلیس نیروی انتظامی فراجا سردار حسین اشتری نوآوری هوشمندسازی اخبار حوادث حوادث خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت فرماندهی کل انتظامی کشور انتظامی کشور انقلاب اسلامی نظم و امنیت ماموریت ها پلیس حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان را در راستای دسترسی به آمارهای مهاجرت نخبگان دانست و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه‌ «وعده صادق» دارای دو بال علم و فناوری بومی و شجاعت و تدبیر در استفاده صحیح از علم و فناوری است، گفت: هر انسان آزاده‌ای که این عملیات را مشاهده کرد، دریافت که ایران توان ساخت تجهیزات دفاعی، پدافندی و آفندی را دارد.

وی ادامه داد: امسال و سال قبل از سوی مقام معظم رهبری بر مردمی‌سازی اقتصاد تاکید شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان مصداق مردمی‌سازی اقتصاد به شمار می‌روند.

ایجاد فراجا در بنیاد ملی نخبگان

دهقانی فیروزآبادی در خصوص سؤال ایسنا مبنی بر ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان برای رصد نخبگان با تاکید بر اینکه همه کشورهای دنیا ورود و خروج افراد به کشورشان را رصد می‌کنند، افزود: بازگشت محققان ایرانی در قالب عضو هیات علمی و غیره به کشور دو برابر شده است.

وی ادامه داد: محققان همه کشورهای دنیا یا از کشورشان خارج شده و یا محققانی به کشورشان وارد می‌شود و کشور چین بزرگترین مهاجر فرست دنیا به شمار می‌رود، ولی رویکرد این کشور آن است که هر محققی که از کشور خارج می‌شود، سفیران علم و فناوری آن کشور به شمار می‌رود.

معاون علمی رئیس‌جمهور، وطن‌پرستی را شاخص اصلی شهروندان هر کشوری ذکر کرد و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

وی  با تاکید بر اینکه مساله کشورها باید رصد شود، خاطر نشان کرد: هر فردی که از کشور خارج می‌شود، یک سرمایه است؛ ولی ما آمارهای دقیقی از مهاجرت در اختیار نداریم و قصد تصمیم‌گیری‌های کیفی داریم و ابن در حالی است که یکی از اساسی‌ترین پارامترهای تصمیم‌گیری در اختیار بودن عدد و ارقام درست لست.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، اضافه کرد: تمام کسانی که آمارهای مهاجرت‌ها را ارائه می‌دهند، مرجع و عدد و ارقامی در اختیار ندارند و بهترین مرجعی که می‌تواند در این زمینه آمارها را ارائه دهد، پلیس گذرنامه است.

وی با اشاره به اقدامات وزارت علوم در خصوص ترجمه مدارک، یادآور شد: فراجا اطلاعات لازم از مهاجرت را که جزء اطلاعات محرمانه است، در اختیار دارد و کمک می‌کند تا بنیاد ملی نخبگان به آمارهای مهاجرت نخبگان دسترسی داشته باشد.

وی با اشاره به فرموده پیامبر اسلام مبنی بر این‌که علم را بیاموزید ولو در چین، گفت: پیامبر اسلام نیز با مهاجرت نخبگان مخالف نبوده است و باید یاد بگیریم، آن کسی که از کشور خارج می‌شود، دشمنی با کشور ندارد.

تعطیلی کسب و کارها

دهقانی‌ فیروزآبادی درخصوص رویکرد معاونت علمی درباره تعطیلی پلتفرم‌ها و کسب و کارها، گفت: ما تاکید کرده‌ایم کسب و کارهایی که تعطیلی آنها منجر به آسیب رساندن به مردم می‌شود، اقدام درستی نیست.

وی افزود: ما بر این باوریم که اگر تشخیص داده می‌شود که مدیریت کسب و کارها و فرهنگ حاکم بر آنها مشکل دارند، جریان‌هایی چون بسیج دانشجویی و غیر را حمایت و تقویت کنید تا قضای رقابت ایجاد شود.

هواپیمای مسافربری ۷۲ نفره از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیمای مسافربری ٧٢ نفره که به عنوان یک پروژه دانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر پیگیری می‌شود، گفت: از این پروژه بازدید کردیم، پروژه خوبی است؛ اما از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد. این پروژه در ٧-٨ جلسه بررسی شد و مشخص شد که به دلایل متعدد، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی باشد. 

وی ادامه داد: تصمیم بر این شد شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در این حوزه به سراغ ساخت و طراحی بخش‌های مختلفی از جمله سیم‌های کنترل، ناوبری هدایت، ابزارهای موتور بروند و همچنین با کشورهایی که روابط خوبی داریم، در صنعت هوایی کنسرسیوم تشکیل دهیم. در نهایت جمع‌بندی شد که به عنوان عضوی از یک کنسرسیوم در ساخت یک هواپیمای جدید روسیه مشارکت داشته باشیم.

هوش مصنوعی

دهقانی فیروزآبادی در خصوص رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، گفت: سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همینطور دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند، گفت: سال گذشته طی جلساتی که با سرمایه‌گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم، راه‌اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه‌ریزی شد.

وی ادامه داد: همچنین برنامه‌ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد. همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار می‌دهد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات، ایران رتبه ١٧ یا ١٨ را دارد، اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش‌بینی می‌کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زبرسیستم ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه ها دعوت می کنیم که ای مرکز را تقویت کنند.

وی افزود : پیش بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم البته تحریم های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و حتی پول پرداخت کرده اند اما تحریم شده اند. امیدواریم دانشگاه ها GPU هایی را دارند برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.


پیش بینی رشد ۱۰۰ درصدی حضور دانش بنیان ها در بازار سرمایه در سال ۱۴۰۳


وی در پاسخ به سوال دیگری درباره حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به اینکه
یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها توسط سرمایه مردم است، افزود: رشد نهایی شرکت‌های دانش‌بنیان ورود به بورس است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند، افزود: آنجایی که بحث کلان داده ها مطرح می شود یا بحث داده های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می شود، صلاحیت شرکت ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.


ادامه دارد

دیگر خبرها

  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • معاون وزیر کشور: همه قوا در «طرح نور» حامی فراجا هستند
  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است