Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ‌سیدعبدالرضا موسوی با اشاره به تلاش شرکت‌های هواپیمایی جهت ارائه خدمات مناسب در صنعت هوانوردی اظهار کرد: در حوزه بلیت هواپیما، ‌انجمن بلیت فروشان مرجع آمار شده‌اند در حالی که هیچ ارتباطی با صنعت حمل و نقل هوایی مسافری ندارند.

وی با اشاره به اینکه از معضلات اصلی شرکت‌های هواپیمایی‌، چارتر‌کننده‌ها هستند، افزود: ‌برخی آژانس‌های فروش بلیت هواپیما از مشکلات مالی شرکت‌های ‌هواپیمایی سوءاستفاده می‌کنند؛ به عنوان مثال به یک شرکت هواپیمایی اعلام می‌کنند برای یک سال یک‌صد میلیارد تومان وثیقه‌ و فروش بلیت را هر هفته تسویه می‌کنند، به هر حال شرکت هواپیمایی هم با این رقم برخی از مشکلات مالی خود را رفع می‌کند و می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی تصریح کرد: ‌بارها از وزرای راه و رؤسای سازمان هواپیمایی در سال‌های اخیر خواسته بودیم چارتر‌کننده‌ها محدود شوند چون هم موجب بی نظمی در فعالیت شرکت هواپیمایی می‌شوند هم اجحاف در حق مردم می‌کنند همین چارترکننده‌ها پروازهای ‌برنامه‌ای که حق مردم است را به شکل چارتر عرضه می‌کنند.

* هزینه‌‌های ارزی شرکت‌های هواپیمایی

موسوی درباره نرخ‌های بلیت اظهار داشت: برای تعیین نرخ بلیت، نرخ ارز را در محاسبات قیمت بلیت با اندکی کاهش به سود مردم در نظر می‌گیریم. اوایل سال گذشته برای تعیین نرخ بلیت نرخ ارز را 11 هزار تومان در نظر گرفته بودیم و الان قیمت بلیت با ارز 25 هزار تومان محاسبه می‌شود.

وی اظهار داشت:‌ 60 درصد هزینه هواپیماها، هزینه ارزی است که شامل خرید قطعه هواپیما،‌ آموزش خلبان‌، سوخت، روغن موتور، روان کارها، تایر، موکت کف هواپیما، روکش صندلی و غیره است؛ البته ذکر این نکته ضروری است که روغن موتور تولید داخل استانداردهای جهانی هواپیمایی را ندارد و در هواپیماها قابل استفاده نیست.

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد:‌ خلبانان ناوگان هوایی هر 6 ماه یک بار برای دوره‌های‌ شبیه‌سازی پرواز به خارج کشور اعزام می‌شوند که همه هزینه‌های آن ارزی است.

موسوی با بیان اینکه بخشی از هزینه بلیت که ‌هزینه‌‌ ارزی است، ‌بیمه مسافر است، افزود:  شرکت‌های بیمه‌گر داخلی امکان تأمین بیمه مسافر را ندارند و مجبوریم از بیمه خارجی استفاده کنیم.

وی گفت: ‌هزینه نشست و برخواست هواپیماها در سفرهای خارجی و خدمات فرودگاهی ارزی است، از سوی دیگر در فرودگاه‌‌های داخل کشور نیز ‌هزینه نشست و برخواست هواپیما‌ به نرخ ارز ETS محاسبه شده و شرکت‌های معادل ‌ریالی آن را می‌پردازند.

به گفته رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی هزینه‌ فرودگاه‌های داخلی برای شرکت‌های هواپیمایی در دهه اخیر بسیار افزایش یافته است در حالی که متوسط قیمت پروازهای داخلی، یک میلیون تومان است که معادل ۳۴ دلار محسوب می‌شود‌.

موسوی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی زیان انباشته دارند، اضافه کرد: ‌11 درصد هزینه هر بلیت مربوط به عوارض و مالیات بر ارزش افزوده است‌، در شرایط عادی اگر کل ظرفیت یک پرواز تهران- اهواز با 130 صندلی فروخته شود، 130 میلیون تومان درآمد داریم در حالی که هزینه‌های همان پرواز تا 160 میلیون تومان برآورد می‌شود و همین مثال ‌نشان می‌دهد تراز صنعت هوانوردی منفی است.

وی با بیان اینکه قیمت یک فروند ایرباس نو حدود ‌۴۵ تا ۵۰ میلیون دلار است، افزود: با قیمت‌هایی نظیر یک ساعت صندلی پرواز که 30 دلار است، خرید هواپیمای نو منطق اقتصادی برای شرکت‌ها ندارد.

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی تصریح کرد: در صورتی که مشکلات اقتصادی شرکت‌های هواپیمایی رفع‌ نشود، قطعا این مشکلات بر ایمنی پرواز موثر است.

موسوی درباره کمبود ناوگان گفت: در حال حاضر دوره انتظار بلیت بالا رفته است که علت آن زمین گیر شدن هواپیماها و ناوگان عملیاتی است.

وی با اشاره به اجرای قانون آزادسازی نرخ بلیت هواپیما طبق اهداف برنامه، افزود سال گذشته که قیمت بلیت هواپیما آزاد شد با وجود افزایش نرخ بلیت، تقاضا تا 20 درصد رشد داشت.

* صورت مالی همه شرکت‌ها به وزارت راه ارائه شده است

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره ارائه صورت‌های مالی شرکت‌های هواپیمایی اظهار داشت: همه شرکت‌ها صورت مالی خود را به سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت راه و شهرسازی ارائه کرده‌اند و اگر بررسی شود مشخص است که تراز مالی همه ایرلاین‌ها منفی است.

* 50 درصد ناوگان هوایی کشور زمین‌گیر است

موسوی اظهار کرد: در حال حاضر 333 فروند هواپیمای مسافربری فعال در ناوگان داریم که حدود 50 درصد این تعداد، زمین‌گیر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی سید عبدالرضا موسوی پرواز فرودگاه چارترکننده رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی بلیت هواپیما نرخ بلیت زمین گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد